Ursula: Geen hand in eigen boezem!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #006


Ursula von der Leyen: “Populisten willen ons Europa vernietigenDe controversiële voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, is door haar partij genomineerd voor een nieuwe termijn van vijf jaar als Europa’s machtigste politicus. De nominatie was voor haar aanleiding om een felle aanval te lanceren op tegenstanders van het linkse liberalisme. – “Poetin’s vrienden proberen onze geschiedenis te herschrijven en onze toekomst te ontvoeren. Ze verspreiden hun haat achter hun toetsenborden,” stelde von der Leyen vast, bericht Samnytt. De ergste overtreders waren wat Leyen in een toespraak in de Roemeense hoofdstad Boekarest “populisten, nationalisten en demagogen van extreemrechtse” noemde. Dit zijn krachten die, volgens de voorzitter van de Commissie, “meer dan ooit een vreedzaam en verenigd Europa uitdagen.” Het niet-gekozen hoofd van de EU, Ursula von der Leyen, maakt zich zorgen dat anti-globalisten, “populisten en nationalisten” zullen zegevieren bij de komende EU-verkiezingen, nu een groeiende golf van anti-EU-sentimenten door Europa raast, als reactie op het open-deur immigratiebeleid van de EU, de oorlog tegen boeren en de uitrol van digitale ID/CBDC’s, onder andere.

Ursela von der Leyen beschuldigde haar politieke tegenstanders er verder van dat ze “onze waarden met voeten willen treden en ons Europa willen vernietigen.” Wie tot die “onze” en “ons” behoorden werd niet duidelijk gemaakt, maar de Commissie- voorzitter was duidelijk dat dit iets was wat ze, als ze wordt herkozen, “nooit zal laten gebeuren.”

Zelf heeft ze soortgelijke kritiek ontvangen

Tegelijkertijd worden von der Leyen en het links-liberale machtsblok dat zij vertegenwoordigt al lange tijd zwaar bekritiseerd door steeds bredere groepen voor precies datgene waarvan zij haar tegenstanders nu van beschuldigt. Velen stellen dat met name het liberale massa-immigratiebeleid Europa verdeelt en vernietigt en de democratische waarden bedreigt.

  Hoe een oorlog met Rusland eruit zou zien

Tijdens haar toespraak trok von der Leyen parallellen tussen de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en de dreiging die Europa volgens haar vandaag de dag boven het hoofd hangt als de “haat tegen minderheden,” waarvan haar politieke tegenstanders worden beschuldigd, meer invloed krijgt.

“Verspreiden haat achter hun toetsenborden”

De tegenstanders van het liberale beleid van de EVP-politici werden er door von der Leyen ook van beschuldigd lakeien van Poetin te zijn en de personificatie van het kwaad. Gewone EU-burgers die online via social media hun stem laten horen, werden door de Commissievoorzitster tot de groep haters gerekend.

“Poetin’s vrienden proberen onze geschiedenis te herschrijven en onze toekomst te kidnappen. Ze verspreiden hun haat achter hun toetsenbord.”

Flirten met critici van massamigratie

Om de kritiek op het migratiebeleid te pareren, beloofde von der Leyen tijdens haar toespraak om de grootschalige “irreguliere” – dat wil zeggen illegale – immigratie van welvaartsmigranten naar Europa aan te pakken.

Dit is een belofte die in het verleden is gedaan, maar die niet in daden is omgezet in een mate die significant tot uiting komt in de mensensmokkel. Veel mensen geloven ook dat het niet genoeg is om de illegale instroom te stoppen, de legale volumes moeten ook aanzienlijk worden verminderd.

Belooft meer EU-belastinggeld voor het Oekraïense leger

Een andere kwestie die de meningen van EU-burgers verdeelt, is de rol van miljarden euro’s uit de EU-begroting om Oekraïne te bewapenen in de oorlog tegen Rusland. In haar toespraak maakte mevrouw Leyen duidelijk dat deze overdracht van geld zal doorgaan en verder zal toenemen als ze wordt herkozen. 

Ook aanwezig in Boekarest was de nieuwe premier van Polen, Donald Tusk, die als EU-functionaris nauw heeft samengewerkt met mevrouw Leyen. Hij is zwaar bekritiseerd voor wat wordt beschreven als een brutale politieke zuivering van andersdenkenden nadat hij aan de macht kwam.

De toespraak van von der Leyen kan hieronder in zijn geheel worden bekeken.

Tusk: Europa’s tijdperk van “gelukzalige kalmte” nu voorbij

De heer Tusk had geen commentaar op deze kritiek toen het zijn beurt was om de EVP-conferentie in de Roemeense hoofdstad toe te spreken. In plaats daarvan waarschuwde hij, net als von der Leyen, dat Europa’s naoorlogse tijdperk van “gelukzalige kalmte” nu voorbij is. Dit komt niet door hun eigen beleid, maar door de tegenstanders die de vorige spreker aanwees.

De nieuwe Poolse premier maakte duidelijk dat hij niet zou “capituleren voor het kwaad.” Dit werd uitgelegd als het tegenhouden van “onwelkome krachten” bij de stembusgang in juni.

Ursela von der Leyen heeft tijdens het huidige mandaat het grootste deel van haar politieke energie gestoken in het doordrukken van Europa’s radicale klimaat-“green deal”. Dit heeft onlangs een krachtige averechtse uitwerking gehad in de vorm van enorme boerenprotesten in verschillende EU-landen.

Het heeft ook een impuls gegeven aan kleinere klimaat alarmistische partijen. Verschillende van deze partijen zijn ook pro-nationalistisch en meer in het algemeen tegen het links-liberale beleid van von der Leyen. Dit heeft er verder toe bijgedragen dat partijen in de EVP-fractie zijn gaan flirten met anti-immigratieretoriek, zoals we in Zweden hebben gezien, om de kiezersstroom in te dammen.
©Samnytt

Reactie.

Europese burgers die verder kijken dan hun neus lang is weten dat Ursela von der Leyen één van de gevaarlijkste vrouwen is in deze wereld. Ongeveer net zo gevaarlijk als Victoria Nuland die de oorlog in Oekraïne heeft voorbereid!

Maar Ursela zegt het één, maar bedoeld het ander. Ze zegt dat er krachten zijn die Europa stuk willen maken. Maar zijn wij dan nu al vergeten dat juist Ursela de sancties tegen Rusland heeft ingevoerd. Dat Ursela de oliekraan heeft dichtgedraaid. Dat Ursela de handel met Rusland heeft stopgezet! Dat Rusland al heel lang de gebeten hond is in de ogen van veel Europeanen die een heel korte neus hebben en alles slikker dat hen wordt voorgekauwd door o.a. Ursela!

De mensen in Europa die niet liggen te maffen weten wat er werkelijk aan de hand is en nemen Ursela dan ook zeer kwalijk dat ze dingen zegt die ze zelf veroorzaakt. Maar ze moet iemand de schuld geven. Dat deed ze ook al toen ze, als politica, in Duitsland de boel in het honderd liet lopen. En schijnbaar zijn zij die belangrijke functies in de EU krijgen allemaal politieke randfiguren! Dus mocht Rutte niet slagen de NAVO van zijn slechte kwaliteiten te overtuigen, kan hij zo bij de EU terecht!  Ik hoop dat Ralf Dekker, die voor de FvD naar Brussel wil, een topper is en Brussel eens zal uitroken! Want dat is hard nodig!  En wat zeer belangrijk is en we niet mogen vergeten is dat Ursela niet werkt voor de Europese belangen, maar voor het WEF. Het WEF werkt voor de VN, de VN werkt voor de NWO, net als de WHO en de Bilderberg prominente eliten misdadigers, allen verenigd in de Globalisten!

Want deze misdadigers tegen de mensheid willen minder mensen! Zogenaamd om de planeet te redden. Ze gebruiken, nee, ze misbruiken de opwarming van de aarde, CO2, stikstof en koolstof als argument tegen de mensheid om hun programma door te drukken. Maar ze maken wel oorlogen die het meest vervuilen, mensen doden, geld verslinden en een constante angst brengen. Niets is slechter voor mens, dier en natuur!

Ze beweren dat het goed gaat met de economie! Maar ze vergeten dat de bedragen die genoemd worden komen uit de zakken van mensen die nauwelijks kunnen voorzien in hun levensonderhoud omdat alles duurder wordt. Iets waarvan ze Rusland beschuldigen, maar waar ze zelf voor hebben moeten kiezen om de VS tevreden te houden. Al eerder schreef ik hierover!

Olie, gas en kernenergie zijn van levensbelang voor de economie van Europa. Dat weten de politici van de VS ook! Is dat de reden geweest dat de VS de olie en gasleiding NordStream hebben opgeblazen! Om Europa een beetje te helpen zonder de broodnodige energievoorzieningen te komen? Is dat de reden dat Duitsland alle kerncentrales heeft stilgelegd? Is dat de reden dat Frankrijk meer dan de helft van zijn kerncentrales in onderhoud heeft zodat die geen energie kunnen leveren? 

Nee Ursela, het zijn niet de mensen die kritiek hebben op het beleid van de meeste politici van Europese landen, inclusief de hele EU-commissie en het belachelijke circus in Brussel!
Het zijn de belachelijk idiote wetjes en regeltjes die jullie ons door de strot duwen en daarmee onze vrijheid ontnemen! Daarom het advies eens eerlijk te zijn en je hand in eigen boezen te steken! Zal je waarschijnlijk niet doen van wegen de rotzooi die je daar zal vinden!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk