Men wilde het Franse verzet begraven, maar het bleken zaadjes te zijn die blijven ontkiemen !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #005


Er is een golf van steun voor vrede. We zagen het afgelopen zaterdag, toen we een nationale mars tegen de oorlog organiseerden, die een enorme menigte trok! Fransen van alle rangen en standen die Macrons krankzinnige escalatie van de oorlog willen stoppen en uit de NAVO willen stappen!


Uit de nieuwsbrief van: Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Bij deze gelegenheid hebben we het woord gegeven aan vele leden van het Verzet en soevereinisten: we hebben het proces op gang gebracht om mensen samen te brengen, de eerste namen werden genoemd met het oog op de Europese verkiezingen, en vanaf maandag zullen actuele leden van Les Patriotes rechtstreeks worden geraadpleegd over deze verkiezingen!

Wanneer de vrede in gevaar is, wanneer de natie in gevaar is, wanneer het gaat om de strijd voor een vrij Frankrijk en voor de toekomst van onze kinderen, is het onze plicht om samen te komen en actie te ondernemen: goed gedaan aan Les Patriotes, de enige Franse politieke beweging die concrete actie onderneemt voor de vrede! We staan ook schouder aan schouder met de Franse militairen, die duidelijk maken dat ze niet meegaan in de oorlogsplannen van Macron. Steun hen!Deze week gaan Franse boeren weer met hun tractoren de weg op om te vechten en blokkades op te werpen. Velen hebben ingezien dat Macron en Attal hen duidelijk hadden voorgelogen, dat er niets aan zat te komen, en als zoveelste provocatie heeft de Europese Unie gisteren de oneerlijke landbouwimport uit Oekraïne met nog een jaar verlengd! De boerenopstand zal volledig effectief zijn als hij wegblijft van verraders, in het bijzonder van de FNSEA-leiding, en als hij geconcentreerd, verenigd en duurzaam is. Net zoals de Poolse boeren de afgelopen 2 maanden hebben gedaan. Wij patriotten, wij vrije Fransen, zullen bij de blokkades zijn met de boeren, hen steunen, en we werken al aan Frexit, een essentiële voorwaarde voor onze landbouw-, voedsel- en nationale soevereiniteit! Een voorwaarde voor onze bevrijding!

Véran is op de vlucht… Deze week kregen we nieuws over hem uit de pers: omdat hij “bang is voor de post-covidale relatie met de patiënt”, heeft hij de neurologie opgegeven en gaat hij eindelijk… cosmetische chirurgie doen in de Champs-Élysées kliniek! Hij mag zich dan wel verstoppen in vergulde klinieken, maar hij zal zijn verantwoordelijkheden niet ontlopen en wij zullen hem niet opgeven. Er zijn nieuwe strafklachten ingediend tegen Von der Leyen over de Pfizer-contracten: we zullen ze volgen! En uitstekend nieuws uit Canada deze week: premier Trudeau wordt voor de rechter gedaagd door demonstranten van Freedom Convoy, na een eerste juridische overwinning in januari. Waarheid en gerechtigheid, snel!

Ze wilden ons begraven, ze wisten niet dat we zaden waren! Vrijheid, waarheid, soevereiniteit, vrede en een vrij Frankrijk zijn ideeën die ontkiemen in de hoofden van de mensen: het Verzet werkt er onvermoeibaar aan! Welkom bij de strijd!
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk