Klimaat is het machtsmiddel naar een controlestaat.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #005


Een aanval die gaande is op de vrijheid en welvaart door een klein groepje machtigen dat hongerig is naar steeds meer geld en macht laat onderstaande film duidelijk zien.


En wij geven die vrijheid vrijwillig af uit (de ingeramde) angst voor klimaatverandering en betalen dus fors mee middels belastingen op de waanzin van klimaatverandering en maken hierdoor de rijksten der aarde nog rijker en machtiger en storten onszelf in de armoede.

Voor alle duidelijkheid, al ons opgebrachte belastinggeld verdwijnt in de zakken van de rijksten voor zogenaamde klimaatprojecten, oorlogsindustrie en de bio/pharma industrie.

Wetenschappers die niet meegaan in de klimaathysterie verliezen hun baan of bedrijf, worden niet meer uitgenodigd op congressen, krijgen geen subsidies meer en worden genegeerd door collega’s, kortom hun leven verandert in een hel.

Dus velen gaan mee in de hoax uit angst hun baan te verliezen of uitgekotst te worden.

En wij, laten wij echt toe door die angst dat de overheid ons steeds meer regels gaat opleggen: Wat wij eten, hoeveel energie wij verbruiken, welke auto wij rijden of erger, mogen we in de nabije toekomst nog wel een auto bezitten, hoeveel kinderen we krijgen, of we nog wel mogen reizen en hoe wij ons zuurverdiende geld mogen besteden. De 15 minuten city, ik hoor mensen zeggen dat het prima is vanwege het klimaat ….

Ondertussen, doordat de westerse wereld wordt geregeerd door volslagen idioten die totaal corrupt zijn en op posten zitten waar ze nul verstand van hebben, staan wij toe dat bossen massaal worden gekapt voor de bio-industrie, staan wij toe dat ooit prachtige groene weilanden worden volgeplempt met zonnepanelen en windmolens.  De natuur laten we door de klimaat gekte totaal naar de verdommenis helpen.

De  CO2 hoax wordt in onderstaande docu finaal onderuit gehaald en laat duidelijk zien hoe gigantisch we worden belazerd.

Gaan we nu hopelijk echt beseffen hoe groot de leugens zijn en daarom beseffen dat niet alleen CO2 een hoax is maar ook dat de medische wetenschap, de media en regeringen aangestuurd wordt door het grote geld.

Dat het allang niet meer om de waarheid gaat.

Gaan we nu eindelijk uit die angst bubbel stappen en strijden voor de toekomst van ons nageslacht. Verdomme wij zijn met veel meer en gelukkig worden steeds meer mensen niet alleen sceptisch maar ook oprecht boos over het klimaatalarm!

De macht van het geld controleert de wereld en wil de mens terug duwen in een stenen grot en dat is geen hoax!

Ik kan de hele docu wel gaan uitschrijven maar de docu zelf kijken is een must omdat elk mens de waarheid moet gaan zien om te voorkomen dat we straks echt in die grot ons eten op een vuurtje moeten bereiden en moeten slapen op een schapenvachtje!

Zou deze waarschuwing van Jordan Peterson ook even kijken: 

https://nieuwrechts.nl/97064-is-de-controlemaatschappij-nabij-jordan-peterson-legt-het-uit/Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk