De bloedhonden komen nu voor de kinderen.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #005


Zijn we echt met zijn allen knettergek geworden om werkelijk te geloven dat een overkill aan vaccinaties onze kinderen gezond houden en geloof je nu echt nog dat de overheid of de pharmafia het goed met ons voor heeft en bezig is ons gezond te houden?


NEE ZEKER WETEN NIET DUS WORDT WAKKER!

De leugens bij de staatsomroep en van kamerleden nemen zulke extreme vormen aan dat het zeer zorgelijk genoemd mag worden en ik durf rustig te zeggen dat ze verantwoordelijk zijn voor vele doden. En dat weten ze zelf dondersgoed en weigeren daarom elke medewerking aan onderzoek naar de oversterfte.

Een baby krijgt in het eerste levensjaar 10 prikken, nog een keer TIEN PRIKKEN!

En ook nu met het angst zaaien over uitbraak van mazelen of polio, trap er niet in. Elke baby die sterft is dramatisch maar dit is een terugkerende golf van besmettingen, alleen een paar jaar terug was het een onderdeel van het leven, net als sterfgevallen door griep.

Nu zijn het zeer bedreigende situaties.

Vaccineren is een giga verdienmodel!

In mijn vorige artikel schreef ik dat er een punt komt dat zwijgen schadelijker is dan je mond houden. Dat punt is nu bereikt want vaccinatieplicht gaat er nu doorgedrukt worden en met al die zielloze onnozelen in de Tweede en Eerste Kamer komt die verplichting er gegarandeerd. Allemaal onderdeel van het grote plan van dwang en drang om tot een ontmenselijking te komen want daar wordt mede ook de woke gekte voor gebruikt. Die van Ooijen, wat een imbeciel jochie of Sofie Hermans, die vreselijke irritante dombo! Accepteren jullie echt dat zulke imbecielen gaan beslissen over jouw kind?

Baudet in debat met v Oijen die glashard myocarditis als bijverschijnsel van de prik ontkent en Baudet wegzet als een gevaarlijke complotdenker. Echt zo ziek dit en Baudet blijft de rust zelve, zo knap. En neem Pepijn van Houwelingen er is geen vriendelijker of meer correcte man als hij maar weet met fatsoen te strijden voor recht en tegen onrecht! Gideon van Meijeren, Marcel de Graaf of Rob Roos ze strijden toch maar mooi door in die slangenkuil!

Schijt aan de oversterfte, ligt blijkbaar niemand wakker van, schijt aan prikschade ligt ook niemand wakker van ….  HOE KAN DIT? ….. omdat die goedbetaalde (dieren) artsen en zogenaamde wetenschappers avond aan avond bij de NPO zeggen dat de prik bescherming biedt en verdomd de hersenspoeling werkte en misschien nu iets minder maar het werkt nog steeds.

Kanker krijgen, ach een kwestie van pech, heeft niets te maken met de prik of met ons voedsel en ook niet met al die cosmetische chemische zooi en buiten dat: ik wil het allemaal niet weten, toch?!

Huidkanker ontstond vanaf het moment dat we massaal begonnen te smeren met zonnebrandcrème maar waarom blijft dan iedereen maar doorsmeren ….. juist hersenspoeling!

Onomstotelijk bewezen dat vaccins ons verloste van kinderziektes is het niet. Het kan ook zijn dat we “gezonder” en hygiënischer zijn gaan leven. Kijk, toen men begon met vaccineren was ons voedsel nog niet zo ernstig bespoten als nu, maar de welvaart was toenemende, dus veel betere levensstandaard. Hoe komt het dat er tegenwoordig zoveel kinderen met ADHD zijn of autisme en depressies? Ook hierin is geen onomstotelijk bewijs dat het komt door vaccineren, maar jezelf de vraag stellen waar het dan wel vandaan komt zou meer dan verstandig zijn. 

Ook deze aandoeningen stegen giga vanaf het moment dat er zoveel gevaccineerd werd. Heb je kind en jezelf lief en doe je onderzoek. Begin bij het artsen collectief en lees mijn twee voorgaande artikelen.

Welke ouders krijgen nog via de natuurlijke weg kinderen, de meesten via IVF of met andere medische middelen. Ook weer een prachtig verdienmodel voor de pharmafia en allemaal de prijs voor onze welvaart.

De leugens over cholesterol was ook alleen maar om de mensen aan de pillen te krijgen. Cholesterol heeft het lichaam nodig! Ik vrees dat ouders weer gaan toegeven als het kind ongevaccineerd niet naar de opvang mag en zoeken naar alternatieven is omslachtiger dan je kind maar weer te laten prikken, vrees ik. Wie nog een baantje nodig heeft, begin dan een kinderdagverblijf voor ongevaccineerde kinderen.

Hoe lang wil jij nog blijven geloven dat wij in het Westen leven in een democratie terwijl de ene na de andere roepende in de woestijn wordt opgepakt of doodgezwegen door de MSM? Zoals zeer integere mensen als Dick Bijl of Theo Scheffers die niet hun visie mogen geven bij de NPO. Heiko Schöning een arts die waarschuwde dat Corona geen bedreiging was en waarschuwt voor komende geplande pandemieën werd opgepakt voor een paar uur, Willem Engel die twee weken de bak inging en waar agenten bij zijn arrestatie alle wettelijke regels overtreden hebben, daar loopt nog een rechtszaak over. Reiner Füllmich de advocaat die al maanden in de gevangenis zit voor zogenaamd verduisteren van geld wat niet is bewezen maar opgepakt werd omdat hij tegen overheden inging. En moet ik weer Assange noemen, de man die al jaren wegkwijnt in afzondering omdat hij zijn werk als journalist deed.

Maar nee, het is makkelijker te  luisteren naar de ophitserij van onze overheid die werkelijk zo vol onkunde tekeer gaat dat je echt stekeblind moet zijn als je dat nu nog niet door hebt. Maar de waarheid doet er niet meer toe en blijkbaar ligt niemand wakker van de grootste misdaad ooit…

HET CORONA VACCIN met daarnaast al zijn bizarre dwang maatregelen!!

Waarom staat het land niet op zijn kop dat de overheid weigert onderzoek te doen naar de oversterfte en het explosief stijgen van (turbo) kanker, ik begrijp er werkelijk geen donder van! Waarom doet bijna niemand onderzoek naar het enorm grote aantal jongeren met myocarditis en waarom stelt niemand zich de vraag hoe het toch komt dat zoveel jonge sporters de afgelopen drie jaar dood op het veld neer donderen!

Oh ja klimaat ….. 🤡

Waarom luisterde de massa avond aan avond naar imbecielen als een omKoopmans, een zuipschuit als Ab Osterhaus die, wat ondertussen bewezen is, dat ze mega veel geld verdiend hebben om bij jou die prik er maar in te krijgen. Waarom krijg ik te horen dat ik mijn nieuws haal van foute sites of berichten bewerkt met AI of gefotoshopt of stuur ik jou een bericht door dan krijg ik steevast te horen: dat lees ik niet! Hoe weet je dan dat ik foute sites volg? Potverdomme ouders, waar gaan jullie voor kiezen dat je kinderen straks echt een volgespoten vaccin fabriek zijn of komen jullie nu toch eindelijk is in opstand? Nogmaals Amis kinderen zijn kanker vrij en veel gezonder. Ongevaccineerden kinderen zijn ook veel gezonder!

De angst gaat er weer ingeramd worden maar nu via de kinderen. Bij mij roept dat een andere angst op namelijk dat ouders massaal weer hun kind laten prikken. Want stel dat het kind niet meer naar school of het kinderdagverblijf mag.

Hier wordt de vrijspraak van huisartsen besproken maar ook de heksenjacht die er gaande was. Hoe diep zijn we gezonken als we accepteren dat een narcistische psychopaat die leraar basisschool is, gaat beslissen wat artsen wel of niet mogen voorschrijven. Of een Adje kakelkip die artsen hun licentie wilde afnemen omdat ze patiënten wisten te genezen met Ivermectine en HCQ.

Lijken dan aardig op Rusland toch🤡

https://jensen.nl/waarom-zijn-mensen-zo-bang-de-jensen-show-622/

Hier laat Flavio goed zien hoe we werden voorgelogen.

Tijs van den Brink in debat over feiten, meningen en zijn rol in de coronakloof…

Hier praat Karel v Wolferen terecht over pratende hoofden.

Kabinetsformatie zonder Wilders? EU troepen naar Oekraïne? | Karel van Wolferen

Pfizer investeert 43 miljard dollar in de strijd tegen kanker.

Hebben we het hier weer over handelen met voorkennis net als bij Corona?

Want uiteindelijk zijn er voorspellingen gedaan dat het aantal mensen met kanker fors zal toenemen. Wie werkelijk geloofd dat de HPV prik zes soorten kanker bestrijdt bekeer je en besef dat het totale onzin is! Er is veel onrust rond de HPV prik.

Pfizer en Seagen hebben op 13 maart 2023 aangekondigd dat ze een definitieve fusieovereenkomst zijn aangegaan waarbij Pfizer Seagen overneemt voor $ 229 in contanten per Seagen-aandeel voor een totale ondernemingswaarde van $ 43 miljard. Seagen is een wereldwijd biotechnologiebedrijf dat geneesmiddelen tegen kanker ontdekt, ontwikkelt en commercialiseert. De raden van bestuur van beide bedrijven hebben de transactie unaniem goedgekeurd. Farmaconcern Pfizer, dat ook een corona vaccin produceert, gaat alle aandelen kopen die het nog niet bezit in de Amerikaanse kankermedicijnen fabrikant Trillium Therapeutics. De overname is goed voor zowat 2,26 miljard dollar (1,93 miljard euro). Pfizer betaalt 18,50 dollar per aandeel Trillium, zo hebben de bedrijven maandag bekendgemaakt.

Kary Mullis stierf augustus 2019 onder verdachte omstandigheden, kort voor Corona uitbrak….. onderstaande is van Ninefor News.

Presentator Wilson Boldewijn zei dat sommige mensen op een bepaald terrein ogenschijnlijk heel intelligent zijn, maar dat op een ander terrein helemaal niet hebben. Lees: dom zijn.

Hij doelde hiermee op Kary Mullis, die volgens Van Prooijen ‘ook in allemaal complottheorieën geloofde, zoals dat hiv en aids niks met elkaar te maken hadden, dat daar een schimmig complot van de farmaceutische industrie achter zat’.

Mensen die beweerden dat Mullis, de uitvinder van de PCR-technologie, heeft gezegd dat de test niet geschikt is om de aanwezigheid van een virus te detecteren, werden aangevallen en ‘gefactcheckt’ door de media, die schreven dat zijn uitspraken uit de context waren gehaald.

Mullis zei over aids: “Je kunt PCR niet verkeerd gebruiken. Het gaat om de resultaten, de interpretatie ervan. Als je het goed doet, kun je met PCR vrijwel alles bij iedereen aantreffen. PCR vertelt je niet of je ziek bent.”

Hij zei dat de PCR-test niet moet worden gebruikt om het hiv-virus op te sporen. De PCR-test is geen zwangerschapstest, die snel een duidelijke uitslag geeft.

Van Prooijen over Mullis: “Wat ik vermoed is dat iemand die op zich heel briljant kan zijn in één vakgebied, zijn intellectuele bescheidenheid kan kwijtraken over thema’s waar hij niet per se heel veel verstand van heeft. Iemand kan dan te zelfverzekerd worden, ook op gebieden waar ze niet per se heel veel expertise in hebben.” Over projectie gesproken.

Onderstaande artikelen gekopieerd van nieuw rechts:

Ondertussen is gerechtigheid gaande en de Oostbloklanden mogen we dankbaar zijn want die weten wat dictatuur is en herkennen het, dus luister naar ze!

Polen, Hongarije en Roemenië sluiten zich aan bij een aanklacht tegen Commissievoorzitter Ursula von der Leyen. Samen met acht andere partijen betichten ze haar van corruptie, vanwege de dubieuze deal die Von der Leyen sloot met farmagigant Pfizer tijdens de corona crisis. Hierdoor werden er veel te veel vaccins ingekocht, en werden EU-lidstaten opgezadeld met dwang contracten. Ondanks hardnekkige verwijten van belangenverstrengeling weigert Von der Leyen al jarenlang elke vorm van openheid over deze deal. 

De vraag naar transgenderzorg neemt explosief toe in Nederland. Tussen 2019 en 2022 steeg het aantal meldingen van 2.820 naar 8.630, oftewel 206 procent. Dit blijkt uit een nieuw onderzoek van Radboud UMC en een adviesbureau, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid.

Ook hier zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor dat een hele generatie totaal verknipt en verloren zal zijn. Hoe is het mogelijk dat artsen hieraan meewerken door zeer jonge kinderen puber remmers voor te schrijven, een medicijn dat gelijk staat aan medicijnen tegen kanker of de artsen die verminkende operaties uitvoeren. Hoe kan je zo met je beroepseed omgaan! De NPO die voorlichting geeft aan kinderen hoe ze puber remmers kunnen bestellen via internet zonder toestemming van de ouders. We hebben gelukkig prik spijt maar ook een enorme toename in transgender spijt!

En nog even de waanzin van de oorlog benoemen. Wat is Martin Bosma door de mand aan het vallen als Kamervoorzitter, hij begint steeds meer kartel trekjes te vertonen! Van Houwelingen deelde de volgende informatie mee: “Overmorgen is er een Europese top. Uit de conceptconclusie blijkt, zoals ik net al zei, dat EU-leiders de steun aan Oekraïne onverminderd willen doorzetten, zo lang en zo intensief als nodig. Sterker nog, voor het eerst zal worden uitgesproken door de Europese Raad dat de doelstelling van de oorlog het voorkomen van een Russische overwinning is. Mijn vraag aan de minister-president is dan ook: wat houdt dit in? Wanneer heeft Rusland gewonnen? Wanneer zal dus voorkomen zijn dat Rusland gewonnen heeft?”

Volgens Van Houwelingen is het onbegrijpelijk dat Europese landen een “proxy-oorlog” voeren. 

“Deze vreselijke oorlog draait helemaal niet om Oekraïne en de Oekraïense bevolking. Dat is nooit zo geweest. Het is, zoals wij vanaf het begin hebben gezegd, een proxyoorlog tussen de NAVO en Rusland die ten koste van de Oekraïense bevolking op Oekraïens grondgebied wordt uitgevochten. Rusland mag deze oorlog, zo blijkt nu ook uit de conceptconclusie van de aanstaande Europese top, dus koste wat het kost niet winnen. Het welzijn van Oekraïne en de Oekraïense bevolking kan de VS, de EU en de NAVO niets schelen: alles is geoorloofd, geen schade is te groot en geen mensenleven is te veel, zo lang Rusland maar niet wint. Zoals onze minister van Defensie Ollongren in oktober 2023 op het Warsaw Security Forum zei: “in a way, of course, supporting Ukraine is a very cheap way to make sure that Russia with this regime is not a threat to the NATO alliance”. 

Amerikaanse neoconservatieve politici zoals Mitch McConnell en Mitt Romney zeggen dit ook. Een oorlog waarin honderdduizenden doden vallen, noemen zij “goedkoop”. Dat is letterlijk wat ze zeggen. Alles kan, niets is te gek, geen offer is te zwaar, zo lang maar voorkomen wordt dat Rusland wint.” De FVD’er wilde dan ook van de premier weten hoe oorlog tegen Rusland überhaupt gewonnen kan worden. “Mijn vraag aan de minister-president is: hoe kan Oekraïne überhaupt militair winnen van Rusland? Er is inmiddels een lange lijst van militaire adviseurs en experts die stellen dat Oekraïne militair allang verloren heeft en dat er niets maar dan ook echt helemaal niets is dat het Westen kan doen om een militaire catastrofe af te wenden.”

Na het korte betoog van Van Houwelingen ontstond er ophef. D66-prominent Jan Paternotte wees Van Houwelingen erop dat hij geheime staatsinformatie deelde. “De heer Van Houwelingen citeerde net uit de conceptconclusies. Wij als Kamerleden kunnen dingen inzien, maar het is absoluut niet de bedoeling om die hier te delen. Het is vrij uniek dat een parlement daar überhaupt inzage in krijgt, want de meeste parlementen in Europa krijgen dat niet. Ik zou u dus willen vragen om hem daarop aan te spreken en te zorgen dat we dat niet doen met elkaar, want dat versterkt de positie van dit parlement niet.” Kamervoorzitter Martin Bosma gaf de D66’er gelijk. “Ik moet de heer Paternotte daarin toch gelijk geven, denk ik. U heeft het vertrouwelijk kunnen inzien (…) Ik vind het toch kwalijk en gevaarlijk. Want u ontvangt iets vertrouwelijks, wat ons verstrekt is door het kabinet, en daar citeert u uit.” Het bleef uiteindelijk bij een verbale berisping.

Er is zoveel wat wij niet mogen weten…..

Oh ja, het woord boterham is ook niet meer van deze tijd, het impliceert dat het brood belegd moet worden met zuivel-en vleesproducten, namelijk boter en ham. En die imbeciele “ wetenschappers ” weten dat boter en ham erg slecht voor ons is en die willen ons toch niet op ongezonde ideeën brengen.

De wereld is echt een open psychiatrische inrichting geworden.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk