Weer een pro- Vaxxer dood!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #003


Arts en traumachirurg die ‘Anti-Vaxxers’ bespotte in virale berichten overlijdt plotseling en onverwachtEen arts en traumachirurg die de spot dreef met niet-gevaccineerden op sociale media en iedereen die het vaccin afwees probeerde af te schilderen als een samenzweringstheoreticus, is plotseling overleden.

Dr. Vicky Jennings stierf na een hartaanval, onthulde haar familie, schrijft Baxter Dmitry.

Dr. Jennings was lid van de Association of Surgeons of South Africa (ASSA) en de Trauma Society of South Africa (TSSA), en werd internationaal erkend door de International Association of Trauma Surgery and Intensive Care (IATSIC). Onlangs werd ze Fellow van de American Association for the Surgery of Trauma (AAST).

Ze stond online ook bekend om haar pro-vaccin pleidooien, en in het bijzonder haar bespotting van ongevaccineerden. De lijst van volledig gevaccineerde influencers die tijdens de pandemie de spot dreven met ongevaccineerden voordat ze plotseling stierven, blijft exponentieel groeien.

Herinner je je de YouTube- en TikTok-influencers die tijdens de pandemie de experimentele Covid-19-vaccins hun volgers bijna opdrongen? De meesten van hen ontvingen betalingen van de overheid en farmaceutische bedrijven om hun volgers over te halen de uitrol van het vaccin te steunen.

YouTube en andere influencers op social media waren instrumenteel in het verspreiden van de massale massapsychose die, zoals Dr. John Malone stelt, ertoe leidde dat een aanzienlijk deel van de bevolking in wezen werd gehypnotiseerd om de draconische Covid-maatregelen te volgen.

We spoelen nu een paar jaar vooruit en karma slaat toe tegen diezelfde YouTubers die de prik namen en geld incasseerden van Big Pharma. 

Honderden van deze jonge en gezonde YouTube influencers zijn nu gediagnosticeerd met kanker – en velen van hen hebben toegegeven dat ze lijden aan zeldzame en agressieve turbokanker.
©Baxter Dmitry

Reactie.

Wanneer zal dit stoppen? Hoeveel wetenschappers, YouTube- en TikTok-influencers die het vaccin bijna opdrongen aan onwetende, de regeringen vertrouwende burgers, zullen zelf slachtoffer worden van hun eigen fout het vaccin ook te nemen? Hoeveel burgers die hier gevolg aan gaven en de vaccinaties wel namen, leven nu in angst? Angst voor zichzelf en voor hun geliefden?

Na onderzoekingen ben ik erachter dat mensen die de bloedgroep O hebben minder kans krijgen ziek te worden van de vaccinaties. Eigenlijk is het zaak dat wetenschappers hier verder onderzoek naar doen om mijn kleine en onvolledige onderzoek te bevestigen! 

Door de foute behandelingen van de vaccins – niet voldoende gekoeld–is er voor veel mensen hoop dat de werking van het vaccin niet is wat de farmaceutische bedrijven en hun bazen hoopten. Want er is zeer veel misgegaan! 

Ondanks dat er veel is misgegaan, zullen het aantal slachtoffers in de tijd toenemen. Dit is zichtbaar aan het aantal overlijdens dat desastreus is toegenomen. Maar de Westerse regeringen willen hier geen onderzoek naar doen omdat ze dan de werkelijkheid tegenkomen! En die werkelijkheid zal dan al de figuren die de vaccinaties hebben gepromoot beschuldigd kunnen worden van grove nalatigheid!

Waarom hebben wetenschappers, politici en andere verantwoordelijken dit goedgekeurd. Terwijl ze wisten dat het vaccin slechts een experimentele goedkeuring had! Dus is de burgers op schandalige manier op het verkeerde been gezet en zullen de verantwoordelijke gestraft moeten worden!

Dit lijkt op genocide, massa moord met voorbedachten rade.

Maar hierbij moet ik zeggen dat de individuele verantwoordelijkheid ook geldt! Dat burgers zich zo makkelijk laten verleiden door iets te laten inspuiten waar ze niets van weten is op zijn minst onverantwoordelijk te noemen. Dit ondanks de dwingende maatregelen van wetenschappers en overheden.  Dit zegt veel over het vertrouwen in overheden, maar ook veel over het gemak waarmee burgers zichzelf tot onvolwassen kinderen maken en de eigen verantwoordelijkheid niet nemen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk