Stop de automutilatie!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #002


Zwijgen kan niet meer en zeggen ‘dat wist ik niet’ kan ook niet meer. Want het niet weten is nu een bewuste keuze van ontkenning van de werkelijkheid.


Dit artikel schrijf ik met een hart vol liefde in de hoop tot veel meer verbinding en begrip voor elkaar te komen. Om samen onze wereld beter en bespreekbaar te maken, want of je nu een wappie, complotdenker of een believer bent, van ons allen zit het hart op de juiste plek!

De politiek heeft de laatste jaren hard gewerkt om verdeeldheid te zaaien door gevaccineerden uit te spelen tegen ongevaccineerden maar mede ook door angst zaaien over klimaat, overbevolking en woke-gekte en dit kon dankzij volledige medewerking van de staatsomroep met journalisten in dienst die hun vak ongeloofwaardig hebben gemaakt.

De overheid heeft mij in het grootste en meest verdrietige dilemma geplaatst ooit en het spel wordt zo geniaal gespeeld dat wanneer je waarschuwt voor (mogelijk) gevaar van vaccinatie en je waarschuwt ook nog eens voor privé organisaties met een enorme macht zoals de WHO of het WEF je een gevaarlijke complotdenker bent.

NOG NOOIT IN DE GEHELE GESCHIEDENIS IS VOORGEKOMEN DAT EEN PAAR FAMILIES MEER GELD HEBBEN DAN LANDEN. ERGER DE MEESTE LANDEN HEBBEN EEN SCHULD OPGEBOUWD DIE GIGANTISCHE IS. DUS KOOP DE MEDIA OP, INFILTREER REGERINGEN, CHANTEER WERELDLEIDERS, CREËER YOUNG GLOBAL LEADERS, SPREEK ALLEN MET ÉÉN MOND EN JE HEBT DE VOLLEDIGE MACHT EN CONTROLE WERELDWIJD.

En wat ik keihard geleerd heb in de afgelopen vier jaar is dat mensen nog steeds hun ziel aan de duivel verkopen voor geld en macht. En eugenetica is niet gestopt bij Hitler of Pol Pot, ook het kwaad in de mens niet en helaas de goedgelovigheid ook niet. Wie ziet niet de waanzin in de ogen van Hugo de Jong, de valse blik van Jetten, de koude kille ogen van Kaag en Kuipers of het psychopathische gedrag van Rutte en Von der Leyen. De Europese leiders beschuldigen Rusland overal van, zelfs van hun eigen fouten. Allemaal afleiding zodat wij niet opletten wat er in onze eigen levens, door de politiek, allemaal afgebroken wordt. 

En we leven nu in een tijd waarin indoctrinatie en manipulatie via media en technische ontwikkelingen de mogelijkheden grenzeloos zijn. Aan techniek zit een grens en willen we het menselijke behouden, is die grens zeker al bereikt!

Al vier jaar zijn de onderwerpen vaccinaties, corona, Poetin, Oekraïne, klimaat en politiek no go zones om over te praten en we leven met elkaar in twee werelden die goed gaan zolang je zwijgt maar botst bij de minste geringste opmerking. Het verdriet zie ik om mij heen binnen gezinnen en vriendschappen. 

Relaties gaan er stuk aan.

Het bizarre is dat juist de groepen die meegaan met het overheidsbeleid en juist de overbevolking, klimaat, Corona en Poetin als het grote gevaar zien het heftigst reageren. Dat is mijn ervaring en dan kunnen reacties heftig zijn. Als ik iets aandraag is er gefotoshopt en tegenwoordig krijg ik om mijn oren geslagen dat het AI is, maar dragen de goedgelovigen iets aan is het waar.

Er is voor mij ook bijna niet op te boksen tegen de macht van de MSM, de politiek en de zogenaamde goedbedoelde foundations zoals die van Kill&Belinda Gates. Want de massa ziet niet dat de naam Gates overal terug komt. Ook ik heb lang geleden even gedacht dat het een rijke weldoener was, maar ondertussen weet ik beter. De man is een levensgevaarlijke psychopaat met een giga grootheidswaan en heeft zich overal ingekocht. Hij is de grootste betaler van de WHO. Hij is de grootste grootgrondbezitter van Amerika, hij zit hoog bij het WEF en de man blijkt ineens alles over klimaat te weten en wil met zeer gevaarlijke experimenten de zon verduisteren. Vergis je niet, de westerse overheden hebben al toestemming gegeven voor dit krankzinnige experiment. Ook wil hij 200.000 bomen begraven om CO2 te verlagen. Ook blijkt Gates over een bak kennis te beschikken wat betreft vaccinaties, zelfs zoveel kennis dat hij weet dat we aan de vooravond staan van een giga pandemie met de naam X en daar is ook al een vaccin voor! Lees onderstaand artikel.

https://gezondverstand.eu/2024/03/06/ziekte-x-en-het-who-pandemieverdrag/

Gates was de oprichter van Microsoft en stel nou eens dat hij in die tijd zelf de computer virussen ontwikkelde om zo weer bakken met geld te verdienen middels verkoop van antivirusprogramma’s.

Om eerst met het geruststellende bericht te beginnen over vaccins dat in het begin van de corona prikken het transport en bewaren van de ampullen fout is gegaan en daardoor geen gevaar meer waren.

Het moest onder extreem koude temperaturen bewaard worden en de meeste huisartsenpraktijken konden dit niet want hadden geen geschikte koeling. Vandaar dat corona prikken nu alleen via de GGD gezet worden. Ook heeft Deens onderzoek aangetoond dat er is geëxperimenteerd met drie verschillende batches: van licht schadelijk, schadelijk tot zeer schadelijk. Dit betekent wel dat enorm veel mensen door het oog van de naald zijn gekropen maar moeten gaan beseffen dat blijven vaccineren Russische roulette is.

Er is oversterfte en er is vaccinatieschade en de oversterfte heeft niets te maken met klimaatverandering!

Als moeder, oma en als vriendin heb ik aan het begin van het vaccineren gesmeekt geen prik te nemen tegen allen die mij zo dierbaar zijn maar ik was een roepende in de woestijn want ze waren oprecht bang voor Corona en zagen de prik als de redding of namen de prik voor vrijheid, de QR-code of voor een maatschappelijk belang. Waarschuwingen gaf ik keer op keer dat de PCR-test gemanipuleerde testen waren, maar een goed middel voor de overheid om de angst erin te houden en om zo de bizarre maatregelen te rechtvaardigen, kwam niet binnen. Voor mij voelde de NIET werkende mondkapjes als een vernedering, voor een ander bescherming en bevrijding.

Wat het met mij persoonlijk gedaan heeft is leren mijn mond te houden en het niet meer te hebben over die olifant in de kamer. Ik ben op het Franse platteland gaan wonen en heb mij merendeels teruggetrokken uit de samenleving en moet ermee dealen dat de macht van de overheid sterker was dan de liefde van mij als moeder of vriendin en ik stond daarin zeker niet alleen in als moeder of vriendin.

Alleenwonend hoef ik niet op mijn tenen te lopen, kan het alternatieve nieuws volgen zonder iemand pijn te doen of te shockeren. Daardoor leef ik in twee werelden, de wereld waar de toekomst alle mogelijkheden biedt en die ik zo ontzettend graag voor mijn kinderen zie en wens want zijn mijn kinderen ongelukkig, ben ik het ook. Dus ik doe positief mee maar vanbinnen schreeuwt het verlangen om mijn kinderen en kleinkinderen te beschermen en ik weet dat er een moment komt dat zwijgen geen optie meer is want dan bescherm ik niet meer maar ben onderdeel van het bewust negeren wat niet klopt met alle gevaren van dien.

Dat mijn zolder vol met eten staat en ik dit jaar wederom een enorme groentetuin aanleg en waarom ik kippen wil, de werkelijke reden daar praten we niet over.

En het niet praten is het allerergste aan deze tijd. Want het nieuws dat ik volg zal ook niet altijd de waarheid zijn en mijn waarheid hoeft niet jouw waarheid te zijn maar middels praten kom je wel tot inzichten en kan leiden tot andere inzichten om tot verbeteringen of oplossingen te komen.

Want is het niet raar dat mijn kop eraf gaat als ik wil waarschuwen voor de enorme berg schulden die de EU heeft en waar wij als Nederlanders voor opdraaien. Tuurlijk komt het raar over want volgens de staatsomroep draait de economie super goed. Tja, voor de grootste en machtigste bedrijven zoals Blackrock of Vanguard gaat het fantastisch. Is het niet raar dat ik niet mag waarschuwen of het wel verstandig is om een bedrijf in Europa te starten en het mogelijk verstandiger is om ook buiten Europa te kijken en daarmee zeg ik niet dat je niets meer moet doen, nee juist positief doorgaan maar een plan B en een overlevingsplan hebben zou verstandig zijn. Is het niet raar dat ik niet kan doordringen wanneer ik het heb over de onkunde van onze politici, de corruptie juist in de westerse landen hoogtij vieren.

Is het gek dat ik zorgen heb om de oorlogszuchtige houding van westerse leiders en bang ben dat onze kinderen naar het front gestuurd gaan worden. Is mijn zorg onterecht dat de democratie overduidelijk steeds meer afneemt in Europa maar doordat alle ogen zijn gericht op Rusland en onze politici roepen dat oorlog nodig is om de democratie te redden en de alternatieve media verboden moet worden om de democratie te redden, dat er steeds meer macht naar Europa moet en gaat om de democratie te redden dat ik het zie als een serieuze stap naar een controlemaatschappij met CBDC, EU-ID waar alles aan gekoppeld is en hackbaar is. Gechipte mensen, op elke hoek van de straat een camera met gezichtsherkenning en een CO2 budget met een overheid die al ons doen en laten met één vinger op de knop ons leven stil kan leggen. Dan leven we in China 2.0!

En zie je dit nu nog niet gebeuren, leef je toch echt onder een steen want ze zeggen het recht in ons gezicht wat de plannen zijn! Volg Yuval Harari is, hij noemt de mens hackbare dieren.

Mijn wereld is feitelijk veel mooier en hoopvoller want overbevolking is er niet in mijn wereld, plek zat en de honger in de wereld zou ook niet nodig zijn als de allerrijksten met vermogens wat in de biljoenen loopt het niet alleen voor zichzelf zouden houden.

Dat er nog zeker voor 300 jaar water is, zelfs als het vanaf nu niet meer zou regenen, maar goed de angst moet erin blijven dus de staatsomroep blijft maar angst zaaien over tekorten aan zo ongeveer alles om te rechtvaardigen waar ze mee bezig zijn. Want niet alleen is er volop water maar ook gas en olie is er nog volop maar blijf je de burger voorhouden dat er schaarste is betaald hij gulzig mee om de pot van de al zo rijken nog meer te vullen. Want wie denk je dat er beter worden van de groene klimaatdwang … wij brave burgers niet in ieder geval! Ook hier ligt weer een gigantisch verdienmodel voor dat kleine groepje superrijken.

Dat de natuur ons ontzettend veel goeds geeft wat ons veel gezonder zou maken komt in mijn wereld steeds meer ter sprake en we leren van elkaar over moestuinen en natuurlijke geneesmiddelen.

Dit is waar overheden ook vanaf willen want een moestuin stoot meer CO2 uit dan de landbouw en hobby kippen zitten vol PFAS….. geen leugen is ze te gek!

Hoeveel gif er gebruikt wordt in de Oekraïne wat wel op ons bordje mag daar stelt niemand vragen over!

De grote zorg rond mRNA wat in de vaccins zit maar nu ook in de dieren en verdomd ook hier zit Kill Gates weer met zijn neus in want die wil al het voedsel volproppen met mRNA en dit alles zonder te weten wat de korte en lange termijn effecten zijn van het mRNA.

Dat een ijsbeer hier echt niet in zijn nachthok hoeft te blijven vanwege extreme kou, het beest leeft op de Noordpool met min 30. Maar ach misschien een kwestie van acclimatisering…..

Dat als je alleen in juli metingen gaat doen op de Noordpool, het ijs inderdaad hard smelt. Dat het in de wintermaanden weer flink toeneemt vertelt de MSM u niet. Want angst creëren maakt mensen stuurbaar, kwetsbaar en manipuleerbaar. Dat we een giga opwarming van de aarde krijgen blijkt weer mee te vallen want door de opwarming krijgen we weer een ijstijd. Snap jij het nog?

Waarom accepteren we dat er zoveel chemicaliën zitten in ons voedsel en cosmetica producten wat zeker ziektes veroorzaken want allemaal worden we steeds vaker geconfronteerd met kanker, bij ons zelf of in je directe omgeving. En toch blijven we zeggen: ik wil het niet weten en blijven we deodorant spuiten, crèmes smeren en chemisch voedsel wegkauwen.

Want de wens om gelukkig te zijn en te leven in welvaart is zo een hardnekkige wens dat we liever een struisvogel zijn met de kop in het zand tot dat .. jij het zelf bent met kanker of een auto-immuunziekte, allemaal ziektes van de laatste jaren. En we dachten onze gezondheid terug te winnen middels vaccins die in recordtempo zijn ontwikkeld door de big farmafia. Maar al deze vaccins beschermen ons echt tegen virussen, kankers enz?

NEE!

De HPV prik zou helpen tegen 6 soorten kanker, ik zeg bescherm je kind en doe grondig onderzoek!

Nu wordt weer enorm veel angst gezaaid voor een uitbraak van mazelen doordat ouders minder bereid zijn hun kinderen te laten prikken. De corona prik zou ons allen beschermen maar ondertussen blijkt dat gevaccineerden meer ziek zijn dan ongevaccineerden. Ook blijkt uit onderzoek dat ongevaccineerde kinderen gezonder zijn dan gevaccineerde kinderen. Steeds meer artsen en wetenschappers leggen de link tussen vaccineren en onvruchtbaarheid, autisme, psychische problemen, kanker en auto immuun ziektes.

Stond ik nu voor de keuze om mijn kinderen te laten vaccineren ging er geen prik in!

Maar waarom gaan zoveel artsen hierin mee: artsen studeren medicijnen en geen geneeskunde meer. Leren werken met protocollen en door hoge werkdruk vervaagt het zelfstandig nadenken en ….. ook hun schoorsteen moet roken! De studie wordt gefinancierd door de farmaceutische bedrijven dus gericht op genezen met medicijnen ipv een natuurlijke gezonde leefstijl!

Er zijn uitzonderingen zoals artsen als Els v Veen, Jan Vingerhoed en Rob Elens, bestraft en vervolgd omdat ze hun patiënten wisten te genezen met Ivermectine en HCQ.  De middelen die verboden werden door machtsgeile Hugo die opriep tot vervolging van deze artsen.  De niet genoemde reden: het vaccin was in de experimentele fase en mocht niet gebruikt worden als er een alternatief was. Vat je hem! Goed nieuws, de artsen zijn vrijgesproken door de rechter!

Ik raad eenieder aan het boek “de dodelijke leugens” te lezen. Het geeft zoveel inzicht waarom de alternatieve en natuurlijke geneeswijze van tafel moest, daar was geen droog brood in te verdienen. Ons ziek zijn/ maken moest een verdienmodel worden. Dus een ongezonde leefstijl, chemicaliën in ons voedsel is ziekmakend en daar maakt de farmacie een giga verdienmodel van.

Klinkt bizar hè, maar ja, zo dachten de Joden ook tijdens de Tweede Wereldoorlog en waren zo in een paar jaar tijd miljoenen doden verder omdat het te bizar was om te geloven.

Fragment uit DODELIJKE LEUGENS. Artsen en patiënten misleid C.F. van der Horst:

Hier zijn de cijfers: volgens een officiële statistiek van de Wereldgezondheidsorganisatie (Engels: World Health Organization, WHO) nam kanker wereldwijd van 1920 tot 1990 met een factor 20 toe. Van 2000 tot 2010 moeten we daar nog eens 36% toename bijtellen. Maar dat is niet het enige. Toen ik studeerde was kanker een ziekte die voornamelijk de oudere mens (boven de 50) trof. Tegenwoordig is die leeftijdsgrens dramatisch teruggeschoven en tast kanker veel mensen in de bloei van hun leven aan. Er is nu zelfs kinderkanker (leukemieën!). Kindersterfte door kanker is nummer een in Nederland en er worden baby’s met kanker geboren. Kwam borstkanker tijdens mijn opleiding bijna uitsluitend bij vrouwen in de overgang voor, nu zie je die veel vroeger. Mijn jongste patiënte ermee was 28.

Dr. Peter Glidden  We really appreciate it if you share our channel! Discover the truth with us: 

https://t.me/wiekentdewaarheid/

” Chemo therapeutische medicijnen zijn de enige categorie medicijnen waarbij de arts die ze voorschrijft een rechtstreeks deel krijgt. 

Dus als je arts je chemo voorschrijft, gaat het als volgt. De arts koopt het voor $5.000 van het farmaceutische bedrijf. Hij verkoopt het aan de patiënt voor $12.000, de verzekering betaalt $9.000 en de arts strijkt $4.000 op. “De enige reden waarom chemotherapie wordt gebruikt is omdat artsen er geld aan verdienen, punt, en het werkt 97% van de tijd niet.” Dat kanker veel simpeler te genezen kan zijn, daar verdiept men zich niet eens in. Zelfs niet degenen waar kanker bij geconstateerd is. Chemo is de heilige graal.

Ouders die hun kinderen niet meer laten vaccineren worden weggezet als onverantwoordelijk en de prikdwang is weer volop ingezet! Lieve ouders trap er niet in!

Rita Verdonk blijkt dus ook een vreselijk slecht en dom mens te zijn want die is voor prikdwang! Een prik waar onomstotelijk vaststaat dat het meer schade aanricht dan goed doet maar volg je de staatstelevisie dan hoor je niet anders dan dat het goed voor u is. Onderzoek naar de oversterfte wordt door de overheid keihard geweigerd of dwarsgezeten, gevaccineerd geregistreerd ben je pas twee weken na de prik ook zo vreemd.

Ondertussen drie jaar verder heb ik zoveel kennis vergaard over vaccineren en de machtige rol van de pharmafia . Niet door wat artikeltjes te lezen maar echt intensief te onderzoeken hoe de geldstromen lopen, wie de werkelijke macht heeft en door meerdere visies van artsen en wetenschappers te onderzoeken.

Argos had een serie over satanisch kindermisbruik. Yesilgoz weigert hier onderzoek naar te doen ondanks serieuze bewijzen. Men weet gewoon dat er hoge functionarissen van justitie bij betrokken zijn. Gideon diende een verzoek in maar werd weggewuifd als fake News. En zo dekt de politiek elkaar in. Niet alleen in Rusland maar hier in ons ooit zo vrije westen. Jeugdzorg in Nederland is geprivatiseerd en in handen van een groot Amerikaans bedrijf, dus kinderen zijn een verdienmodel geworden!

Zou daarom nu weer volop in het nieuws zijn dat Poetin kinderen uit Oekraïne ontvoerde,  zonder bewijs overigens, maar we het niet hebben over de verdwijning van een paar duizend kinderen van de toeslagen ouders. Het vloerkleed bolt onderhand zover op van al het vuil wat er onder wordt weggeveegd dat er met zekerheid over gestruikeld gaat worden.

Dus kom in mijn wereld want wij zijn met veel meer en kunnen er met elkaar iets prachtigs van maken maar daarvoor zal er een eerlijker verdeling moeten komen, minder luxe en welvaart, dat wel, maar veel meer saamhorigheid, gezondheid en vrijheid en zeker geen CBDC, CO2 budget of een chip in ons hoofd weg met de dictatuur! Beter nu even de pijn voelen dan jaren van pijn en ellende.

Dit jaar met de Europese verkiezingen maar vooral de verkiezingen in Amerika zullen zeer bepalend zijn voor onze toekomst. Laat je niet misleiden door alle onzin over Trump maar besef dat hij geen enkele oorlog is gestart.  Leg je leven niet in handen van een paar idioten die denken te kunnen regeren maar neem je leven in eigen hand! Dus lees je in en volg niet alleen de NPO en de NOS en stem wijs, niet strategisch maar wijs!

https://www.frontnieuws.com/nul-amish-kinderen-gediagnosticeerd-met-kanker-autisme-hartfalen/

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5440150/vaccinatiegraad-kinderen-den-haag-eindhoven-kinkhoest-mazelen-vaccinaties

Theo Scheffers legt hier uit hoe de werkelijke statistieken zijn en hoe de overheid rommelt met cijfers:

https://t.me/blckbxtv/5258Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk