Het Franse verzet, de koppoen weer bij elkaar gestoken. 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #001


2020 & 21 was ik 41 maal actief bij de protestmarsen in Autun (fr). Daar leerde ik Hugo kennen, hij wist mij te melden dat er weer een samenkomst werd georganiseerd. Hieronder zijn korte verslag, …


Zaterdag nog op een bijeenkomst geweest om alle mensen samen te verenigen tegen de regering. Ipv, dan de boeren, dan de studenten en dan weer de gepensioneerden.Er kwamen zo’n 50 mensen op af.

Er werden een paar vurige speeches gehouden met precies dat onderwerp, isolatie, en hoe goed men erin geslaagd is de samenleving daardoor te slopen. En polarisatie, en het politieke debacle. Er is geen #1 interessante visie meer het zijn perverse acteurs.

en dat we moeten denken aan de samenwerking, zonder geld etc.

Wat we in de plaats zetten van deze boevenbende en wat voor grondwet om te voorkomen dat ze weer terug komen

Er was een boer die uitlegde dat mensen geen geld meer hebben Franse producten te kopen, dat elke nieuwe milieuwet betekend dat het nog duurder wordt om Frans te kopen, waardoor mensen het halen uit landen waar geen enkele milieuwet geldt en dat het dan ook nog eens de halve wereld wordt overgevlogen.

Een man hield een toespraak waarin hij onszelf de schuld gaf van die individualisering omdat we er nooit eens echt wat aan doen.

Ik hoorde geluiden dat we uit onze social media bubbel moeten komen en op X gaan posten, want daar zijn alle journalisten.

Verpleegsters zeiden wat hen is overkomen in de priktijd aan verplichtingen en verlies van werk zonder recht op uitkering als moeder met kinderen een dame vertelde hoe ze de benen uit het lijf liepen met organisaties om die schrijnende gevallen te ondersteunen. Hoe mensen desondanks zelfmoord hebben gepleegd.

Er was een gillet jaune (noot: Gele Hesjes beweging) die mensen aanpraatte nooit op te geven.

Een man nam het woord dat dat de eigenschap is die het meest kenmerkend is aan mensen juist dat we nooit opgeven en dat dat wel een onze redding kan wezen.

Ik heb wat mensen zaden kunnen geven om mee te tuinieren. Echt iets zeggen blijft moeilijk voor mij als buitenstaander en ik heb plankenvrees.

Later hebben we in het atelier nog nagepraat en wat losse afspraken gemaakt voor vervolgacties en andere dingen die we kunnen gaan doen.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk