dotcom.radio aflevering 406 van 17-03-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #001


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 406: Prima dat Rusland Navo strijdkrachten dood – Nieuwe ronde van censuur – Macron getrouw met een vent – Trump terug op X – en Q? – V detox protocol – Dit is wat er echt gebeurde op oktober 7th – Leave or resist! – Marcell de Graaf nu Russiche agent – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[X] Onderzoek misstanden vestiging datacenter. Kaarten zijn stiekem veranderd. Economische effecten blijken nihil. Enorme energieslurpers van water en elektriciteit. De daders zijn vertrokken. De gemeente wil er niet meer op terugkijken. Wat heeft men geleerd……..?

[X] Meme van de week; Stop the indoctrination. Teach your kids to walk out.

[X] Er werd weer eens een ballonnetje opgelaten over ons bestuur
[HM] Dit was ons plan reeds een aantal jaar geleden: “Democratie 2.0: Zelf bestuur met Functioneel Stemrecht” Noot: kijken of er nu een reactie op komt, meestal geen enkele, …

[Marcell de Graaf] A must read: The globalist elite is now preparing to take full control in the EU. WHY IS THE EUROPEAN UNION DESTROYING ITS OWN ECONOMY? — Leave or resist! —
-Meme-
Will you leave ore resist [?]
Make a fist, & show you exist

[NL] Eindconclusie informateur Putters: “Nieuw kabinet op dit moment niet nodig”
Wereld Nieuws[X] Massale Russische aanval in Odessa: ze vernietigden het grootste NAVO-surveillance- en inlichtingencentrum
[HM] Heel raar -als je erover nadenkt- dat je net als ik het prima vindt dat dat Rusland EU strijdkrachten dood. Een voltreffer op het huis van Macron zou ook prima zijn onder voorwaarde, dat hij wel thuis moet zijn natuurlijk !!

[Jeroen Pols] Duitsland: zondag 10-03 is dr. Heiko Schöning gearresteerd op een demonstratie waar hij zou spreken. De reden van zijn arrestatie is nog niet bekend. Heiko Schöning is arts en vicepresident van de World Freedom Alliance, en oprichter van WIRKRAFT.

[X] De Federal Reserve, de Amerikaanse centrale bank, beëindigt op 11 maart het banktermijnfinancieringsprogramma (BTFP). Het programma werd een jaar geleden gestart als reactie op het falen van verschillende Amerikaanse regionale banken.

[YT] De oorlog in het middenoosten door o.a. Jemen die nu de destroyer escorte schepen aanvallen en tegelijk met de vrachtschepen op weg naar Israel met maar lieft 35 drones

[De Andere Krant] Kritiek op de regering? In Duitsland heb je zo politie aan de deur

[Rob] Hoe zit dat nou met de Deep State, dat verhaal van Tim Gielen dat zij de hele wereld al bezitten. De plotseling toegenomen welvaart van China, dan zit de Deep State en de Zionisten daar toch achter?

[Mike] Scott Ritter Extravaganza! 3 interviews in a row. Here’s nr. 1.

[Mike] Lots of talk about what didn’t happen on October 7th. Let’s talk about what DID happen THIS IS WHAT THEY DON’T WANT YOU TO KNOW

[Frankrijk] INSANE. This Is The BIGGEST Political Scandal In Human History.
Brigitte Macron is een vent – belangrijk: hij is te chanteren dus een eerste klas marionette.

[X] Fransen krijgen mega order voor Nederlandse onderzeeboten
Je kan beter demissionair zijn als kabinet, dan krijg je alles veel sneller gedaan Tweede Kamer, bestaat die nog ?

Mike Adams over Trump: Based on significant recent events, I have concluded that powerful stakeholders (Big Pharma, Israel, the Military Industrial Complex, etc.) have reached a deal to “reinstall” Trump into the White House. – This means we’ll probably get Trump as our next President, but we will likely still end up with the same pandemics, vaccines, wars, human rights abuses and all the rest. (nwsbr 12-03)
— We komen ze nog steeds tegen; “Ja maar Trump heeft het vaccin ook aanbevolen”, lees dit bericht maar eens onder welke omstandigheden dit gebeurde en waarom:
@KAGdrogo has been making a great point about what would’ve happened if operation warpspeed had never taken place.

[X] Dries van Langenhove (B) krijgt één jaar effectieve celstraf vanwege memes in een gesloten chat.

[X] Canadian law would allow judges to hand down life sentences for “speech crimes” (no, this isn’t a joke) noot: Dan zit ik nog goed met V nep-nieuws slechts 3 jaar en 45.000 boete in Frankrijk

[FrontNieuws] WEF eist dat regeringen ‘gezamenlijke inspanning’ leveren om critici de mond te snoeren – o? Dat praatclubje?

[Anja] Hoi Mike. Ik zit vaak naar de podcast van Henk en jou te luisteren en nu komt er een vraag naar boven borrelen. Dit naar aanleiding van het bericht van Dave van woensdag 13 maart. Er nemen veel RINO’s ontslag. Wat ik niet snap is, waarom dit de deep state helpt, want daardoor zijn er ook minder stemmen..  Dat heeft o.a te maken met het Tick-Tock verhaal. Weten Jullie dat misschien? Kunnen jullie dat dan misschien uitleggen?
Media[WantToKnow] We werden overspoeld door klachten van onze nieuwsbrief-abonnees. Deze dient maandagochtend in de mailbox te zitten. Wat is er gebeurd? Na een stevige zoektocht komen we tot de conclusie dat mailservers, de bedrijven die je mail doorsturen naar jou als mail-adreshouder. Maar dat doen ze dus niet meer.. Niet één keurige melding, volledig tegen het belang van EIGEN KLANTEN in, zijn deze bedrijven een slaaf geworden (angst?) van de Europese Censuur wetgeving.

[X] Redacted: Er is een grote beweging van mensen in Amerika, die weigeren hun belastingen te betalen: Noot het helpt om deze beslissing te nemen / uit te dragen als je niet meer in staat bent om ze te betalen !!

[Elon Musk] Het zogenaamde TikTok-verbod is een paard van Troje.
De president krijgt de bevoegdheid om WEBSITES te verbieden, niet alleen apps.
De persoon die de nieuwe wet overtreedt wordt geacht de Amerikaanse (of offshore) INTERNET HOSTING SERVICE of App Store te zijn, niet de “buitenlandse tegenstander”.

[X] Uitleg over de bijbel kan als hate speech aangemerkt worden: You know how they did that? They told Christians Jesus died for our sins and that he will return. These are misinterpretations from the bible designed to keep Christians passive cowards.

[Google] Marcell de Graaf nu als Russiche agent in de EU gebrandmerkt. Toen ik weer eens mijn eigen Kwakzalver status uit 2009 raadpleegde bleek hij aangepast te zijn: “October 21, 2009 – Een vraag over een kwakzalver die iemand afraadde om een arts te raadplegen, en een astrologisch collegaatje die biogarde in verband brengt met de Holocaust en die met Einstein praat. zie op Brave, met vpn is Google niet meer bereikbaar voor mij. Ging over de nes scan waar ik een fan van ben en die werd uitgevoerd door een arts.

Oeps, was op zoek hoe ik de naam ook weer  moest schrijven van de arts die bij mij de NES scan heeft geïntroduceerd Sarah, Moe….

Ten einde raad dacht ik, laat ik de wayback machine eens raadplegen en alleen 1 vermelding in 2009
https://archive.org/details/PropagandaTechnieken/mode/2up

Dit verteld mij EXACT waarom ik die kwakzalverij status heb gekregen (anti V etc)

[ON] Ongehoord Nederland-verslaggever Jonathan Krispijn heeft vrijdag aangifte gedaan van mishandeling. De journalist schreef donderdag op X dat hij op zijn hoofd was geslagen tijdens een woonprotest in Rotterdam.
(on)Gezondheid[Bericht aan Steve Kirsch & Peter A. McCullough,] Telegram stijl:
-ONDERVOEDING- Mensen worden gemotiveerd door hun spiegelbeeld – Laat ze ZIEN hoe gezond – ongezond ze leven – Pas dan is men bereid de levensstijl aan te passen of optimaliseren. – Wat doen gifstoffen in je lichaam – In welke mate verstoren ze je biologie – Heeft het lichaam wel de benodigde essentiële vitamines en mineralen om te functioneren? – NEE – Laat staan om gifstapeling te bestrijden – STOP: Reeds minimaal 20 jaar vinden er op steeds grotere schaal energetisch gezondheidsscans gemaakt wereldwijd – Niemand heeft toegang tot deze globale gegevens. – Dit wereldwijde spiegelbeeld is verborgen voor een ieder – Dit spiegelbeeld kan exact de gevolgen van vaccinatie koppelen aan de data per land dat de vaccinatierondes plaatsvonden. – Dit spiegelbeeld zou ook preventieve maatregelen in bijna realtime zichtbaar kunnen maken – Kunnen we de koppen bij elkaar steken? Einde bericht. 

[X] In France a new law called ‘The Pfizer Amendment’ is seeking to criminalise critics of Pfizer mRNA Technology with up to 1 year in prison or $15,000 fine. This shows just how much power the Corporation lobbyists & Pharmaceutical Industrial Complex…

[HM] Chemtrails; Sinds de weer experimenten begonnen in 1946 en uitgroeiden wereldwijd zoekt men nu consensus in de media bij de zombie generatie. De kijk niet omhoog van je smartphone scherm generatie want dan zie je dat we bezig zijn het leven te vernietigen.

[Helly] Beste Henk, Je sprak in de uitzending over tinitus.
Ik ben hier vanaf gekomen door 1 capsule Ginkgo forte van Vitotaal ( van de plant Ginkgo biloba, werkt op doorbloeding in de kleine vaatjes.) En een druppel plantago van dr. Vogel in het oor. Met vriendelijke groet Helly.

[X] Ons document, waar veel naar verwezen wordt en dat veel gebruikt wordt, presenteert het McCullough Protocol Base Spike Detoxification voor postacute gevolgen na infectie/vaccinatie. PubMed De basis van de behandeling waarop we aanvullende therapie toepassen.

[X] Het is tijd dat Trump terug komt op X, … Elon Musk “Yes” Mike Donkers “”My fellow Americans, the storm is upon us.” HM Tijd ook voor Q om te posten [?]
Gedachtenvoer-Meme-
Sharing the Mains Stream Media news is not oké
I want to hear what YOU have to say
I want to know you’re resistance
Let the world know your excellence

– Nog een leuke tweet / Meme: Dames jullie mogen 5 euro besteden voor de samenstelling van de ideale man (Totaal nodig voor alle kwaliteiten 23 euro)
[HM] Grappig deze tweet, ik zag geen enkele keuze gemotiveerd met X, Y, & Z, want de rest vul ik zelf wel aan. DUS, de liefde komt van twee kanten was er niet bij in 90% van de gevallen. Weer wat geleerd, of de juiste dames hebben niet gereageerd [?]

— We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten