Eugenetica in het geniep


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #365


Wanneer mensen het woord “eugenetica” tegenkomen, is waarschijnlijk het eerste waar ze aan denken Hitler en zijn verlangen om ongewenste mensen te elimineren uit zijn Arische utopie van het Derde Reich. Dit omvatte niet alleen het verwijderen van ongewenste etniciteiten, zoals Joden en zigeuners, maar ook het verwijderen van zieke mensen, mensen met geboorteafwijkingen en mensen met mentale stoornissen. Een beetje de definitie van eugenetica, hè? Eugenetica betekent eigenlijk “goede geboorte” en werd in de 19e eeuw bedacht door Sir Francis Galton, een neef van Charles Darwin (natuurlijk), schrijft Todd Hayen.

Dit idee van “goede geboorte” sloeg aan in de 20e eeuw en het was een rage totdat Hitler er een stokje voor stak met zijn overduidelijke kwade neigingen. Eugenetica ging halverwege de 20e eeuw min of meer ondergronds, maar daarvoor waren er allerlei programma’s die als belangrijkste richtlijn hadden om betere mensen te creëren. Wat maakte een mens beter? Nou, de voor de hand liggende dingen (duidelijk voor ons nu, tenminste) zoals fysieke gezondheid, intelligentie, goede persoonlijkheid, enz. De minder voor de hand liggende dingen (die toen duidelijk waren, maar nu niet meer) waren kleur, religieuze gerichtheid, moreel karakter en sociale status. Sommige van deze dingen kon je controleren door genetica. Sommige vielen onder de noemer “opvoeding”, d.w.z. training en indoctrinatie.

Natuurlijk waren er zelfs na de geboorte dingen die je kon doen om op zijn minst te voorkomen dat er later “slechte” mensen op de wereld zouden komen. Je kon de nakomelingen van die slechte mensen steriliseren, zodat ze geen andere ongewenste mensen zouden voortbrengen. Voor de Tweede Wereldoorlog waren er verschillende sterilisatieprogramma’s in de Verenigde Staten.

De organisatie Planned Parenthood is een voorbeeld van deze verschuiving van openlijke pogingen om het geboorteproduct te controleren naar een nogal clandestiene versie van hetzelfde. De organisatie werd in 1916 opgericht door Margaret Sanger. Zij was al een voorstander van “geboortebeperking” voordat de pil er was. Haar belangrijkste doel was om vrouwen sociale vrijheid te geven en om controle te hebben over wat er precies ter wereld kwam. Als je controle had over zwangerschap na een seksuele ontmoeting, dan kon je duidelijkere beslissingen nemen over wat je precies in de maatschappij wilde voortbrengen. Ik weet niet precies hoe dit werkte, tenzij het op de een of andere manier door de wet werd afgedwongen, maar dat was het idee. 

Vooral nadat de Verenigde Staten na de Tweede Wereldoorlog wat volwassener werden op het gebied van racisme en mensenrechten, gingen Sanger en haar eugenetische focus een beetje ondergronds. Zelfs vandaag de dag moet Planned Parenthood moeite doen om deze smet op haar reputatie van zich af te schudden. Ik zal hier niet specifiek ingaan op Planned Parenthood, maar ik denk dat het vrij duidelijk is dat eugenetica en de interesse die “The Powers that Be” ervoor hadden nog steeds springlevend is.

Waar?
Nou, eigenlijk overal als je erover nadenkt. Nu is mens zijn misschien het enige echte criterium om op de lijst voor het vuurpeloton te komen, maar “nutteloze eter” is op dit moment misschien een meer universele voorwaarde om voor de bijl te gaan – vooral met de recente poging om bijna iedereen, nutteloos of niet, te vaccineren met het Covid-vaccin. Het lijkt erop dat het Covid-vaccin in dit opzicht niet veel verschil maakte, maar misschien was de eigenschap “gewoon mens” genoeg om je klaar te stomen voor de vaccinatieslachting. De eerste ronde is niet kieskeurig.

Om terug te komen op de meer traditionele kenmerken van eugenetische eliminatie, zoals het kwijtraken van de lichamelijk en geestelijk ongewenste personen. Kijk eens naar Canada’s MAiD programma. MAiD is een slim acroniem voor “Medical Assistance in Dying”. Ik ben er niet helemaal zeker van waarom “MAiD” als acroniem slim is, maar het lijkt erop dat ze veel moeite hebben gedaan om het passend te maken. Ik zou denken dat “Medically Assisted Death” beter past, maar dat zou MAD betekenen, en misschien was dat te dicht bij een letterlijke reactie op het programma. Hoe dan ook.

MAiD. Hmm. Ik heb hier al eerder over geschreven. Maar ik heb het hier opnieuw bekeken en me meer gericht op de verborgen eugenetische kwaliteiten in tegenstelling tot gewoon zelfmoord per staatsdecreet. Zoals ik al zei, is eugenetica grotendeels ondergronds gegaan. Rond de eeuwwisseling zei elke machtige blanke tegen een menigte blanke, welgestelde mensen: “Ik denk dat het een goed idee is om ons best te doen om inferieure rassen, inferieure gezondheid en inferieur moreel karakter en mentale, emotionele instabiliteit en middelmatigheid te elimineren! En verder: “We kunnen dit doen door die mensen te steriliseren die min of meer gegarandeerd zulke ongewenste mensen ter wereld zullen brengen, en door ervoor te zorgen dat degenen die al geboren zijn, in de juiste omgeving leven en opgeleid worden.” 

Deze machtige redenaar hoefde niet veel meer te zeggen over de details – en wat was precies een “goede omgeving”? En de meeste mensen die luisterden, hadden er waarschijnlijk geen probleem mee om bepaalde rassen als inferieur te zien en hadden zeker geen probleem met pogingen om gekke mensen, slechte mensen of gewelddadige en gevaarlijke mensen te verwijderen of te minimaliseren. In die tijd dachten de meeste mensen dat alles aan onze make-up genetisch was (herinner je je de film The Bad Seed? – hoewel die pas veel later uitkwam) en waren mensen in het algemeen niet erg snugger als het ging om ethische overwegingen.

Tegenwoordig moet je een beetje achterbakser zijn om weg te komen met zo’n eugenetica-programma. Je moet het bedekken met onderwijs, geboortebeperking, abortus en een aantal andere nogal slimme vermommingen zoals DEI-programma’s (WTF, zeg je? Denk er eens over na). Misschien is eugenetica een te sterk woord, maar dat is alleen omdat de definitie is uitgewerkt sinds de oorspronkelijke creatie, “goede geboorte” is passender. Wie wil er nu geen “goede geboorte”? Het is hoe je “goed” definieert dat dit allemaal het werk van de duivel maakt.

Hoe dan ook, laat me terugkeren naar Canada’s MAiD programma – hier is een voorbeeld van eugenetica in het geniep. De meeste mensen die over hulp bij zelfdoding horen, stellen zich een arme ziel voor die kronkelt van de constante pijn en die een terminale diagnose heeft gekregen en het is slechts een kwestie van tijd voordat ze bezwijken voor de kille grillen van de natuur en hun sterfelijke spiraal doorbreken. Goed voor degenen die dit denken, want dat is hoe MAiD oorspronkelijk aan ons werd verkocht en waarschijnlijk was het ook de manier waarop zo’n programma oorspronkelijk was bedoeld (hoewel ik dat betwijfel).

In maart 2021 hief wetsvoorstel C-7 het criterium op dat een natuurlijke dood “redelijkerwijs voorzienbaar” moet zijn. Om het nog erger te maken, rapporteerde begin 2023 de Special Joint Committee on MAiD van de federale regering over het voorstel om euthanasie op 17 maart 2024 uit te breiden naar Canadezen van wie de enige aandoening een geestelijke stoornis is. Er wordt gezegd dat dit misschien weer wordt ingetrokken of uitgesteld, maar ik houd mijn adem niet in. 

Op een gegeven moment was er ook een beetje ophef over het uitbreiden van MAiD naar BABY’S!!! (Het idee raakte uit de gratie en mislukte.) Het lijkt erg op het nazi-programma om “ongewenste personen” te elimineren, zoals kinderen met geboorteafwijkingen en dergelijke. Hoe zit het met autistische kinderen? Kinderen met het syndroom van Down? Kinderen met maar één arm? Ga maar door. Dit is waar dit soort dingen echt begint te stinken. Nogmaals, de meeste mensen denken dat MAiD onschuldig genoeg is, ontworpen om de waardigheid in het sterven terug te brengen en mensen in ellende in staat te stellen om zelf hun tijdstip van overlijden te bepalen en hen te verlossen van de verschrikkingen van pijn. We hebben toch het recht om het tijdstip, de manier en de plaats van onze dood te kiezen? Misschien wel, maar door de staat gesponsord? Als dat zo is, vragen we om problemen.

Langzaam maar zeker worden regels veranderd, wetten aangepast en concepten uitgebreid. En al snel heb je een ouderwets, Hitleresque, eugenetica-programma dat op volle toeren draait. En ik moet onze oude vriend, zondebok Hitler, zeker niet alle eer geven dat hij Satan op aarde was – mensen deden deze onzin al lang voordat hij langs kwam en nog lang daarna. Het is allemaal ontworpen zodat iedereen in een officiële hoedanigheid elke zaak kan manipuleren om te voldoen aan de losse criteria die dood door injectie toestaan. Hoe handig is dat? Lees dit uitstekende artikel hier voor een aantal angstaanjagende voorbeelden van hoe dit allemaal kan werken.

Hé, waarom zouden we de dingen niet bij de naam noemen? Wat hier in het zonnige Canada gebeurt, gebeurt overal. We zijn gedupeerd, zoals herhaaldelijk. De sluwe oude vos heeft het weer gedaan. Bedot, haak en zinklood.
©Todd Hayen

Reactie.

Bedot worden we al heel lang! Welke figuren bedotten ons en willen ons langzaam dwingen tot dingen die we eigenlijk niet willen! De naam Hitler wordt verschillende keren gebruikt om aan te geven met welke figuren we werkelijk hebben te maken. Want Hitler staat te boek als massamoordenaar en dwinger tot het afmaken van mensen die niet helemaal gelijk zijn aan mensen die wel helemaal zijn zoals het hoort! 

We hebben gezien hoe verschillende revoluties werden uitgevoerd door stromannen die de wereld nog steeds kent als aanstichters van de ellende die ze hebben veroorzaakt. Een feit, maar volkomen onbekend, is dat de Revolutie in Rusland in 1917 gefinancierd en deels gedicteerd werd door de Rockefellers. Dit omdat ze geen olieconcessies kregen van de Tsaar. En de invloed van de Rockefellers bleef totdat de Sovjet-Unie werd opgeheven in 1989! Dus al de ellende die dit met zich bracht gaat weer over geld verdienen over de ruggen van onschuldige onwetende, en misschien wel domme burgers. Want die burgers laten nu ook weer gebeuren wat er gebeurt en doen weer niets om zichzelf of hun geliefden te beschermen. 

Nee, het is nog veel erger, burgers zijn zo dom dat ze zich uit elkaar laten spelen door gewetenloze politici en op geldbeluste wetenschappers! Wat duidelijk zichtbaar was tijdens de volkomen onterechte vaccinaties, dragen van maskers, opsluiting, avondklok, overheidsdreigementen en leugens die werden verteld op tv door kattendokters die hun smoel niet konden stilhouden over de enorme gevaren die mensen liepen wanneer ze niet deden wat de leugenachtige overheden hen opdroegen. Maar te veel mensen hebben over het algemeen het verstand van een kind van vier, dus eigenlijk kunnen we het de massa niet kwalijk nemen! Het enige vervelende is dat de weerstand hiertegen ligt bij mensen die wel verstand hebben en zich niet lieten manipuleren. Maar die groep werd al snel als idioten aangemerkt en kregen namen als complotdenkers en Wappies. Vaak tot grote tevredenheid van de gevaccineerden die daarin hun gelijk vonden!

Hier gaat het over het plegen van euthanasie op mensen die een scheve neus hebben, of mensen die iets hebben dat niet normaal gevonden wordt door beleidsmakers die deze rol spelen!  Eigenlijk hetzelfde wat Hitler en zijn handlangers deden en door ons na de oorlog zwaar werd veroordeeld! Toen noemde we deze figuren nazi’s, een scheldwoord dat aangaf wat voor soort figuren dit waren. Maar is dit nu anders? Is het nazisme een wereldwijde dodelijke religie geworden?
 
Maar wat daardoor niet naar voren komt is het feit dat er al euthanasie is gepleegd op het grootste deel van de bevolkingen van landen. Dat dit deels is mislukt licht duidelijk bij de fouten die zijn gemaakt door de beleidsmakers van de vaccins en de uitvoerende. Tot groot geluk van de mensen die hierdoor het leven behouden! De gewone mensen die hun krantje lezen en naar de tv kijken of naar de radio luisteren weten nog steeds niet dat er een enorme oversterfte is in deze wereld. Ook weten ze niet dat zeer veel gevaccineerden ziek zijn en steeds sneller ziek worden omdat hun immuunsysteem hen niet meer voldoende kan beschermen. Daarom vraag ik me af waarom ik dit moet schrijven? Waarom schrijven artsen hier niet over?

Ho ja, er zijn wel artsen en wetenschappers die hierover schrijven, maar die komen niet verder dan de complotdenkers die hier wel onderzoek naar doen! En dat is de reden dat ik wel schrijf over zaken die niet door de media gemeld worden. Als iedereen die dit wel moeten doen, dit niet doen, vind ik het mijn plicht als burger anderen te informeren!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk