Het westen bleef stil, doodstil!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #364


De democraten hebben blijkbaar geen andere kandidaat dan de door waanzin aangestuurde Biden, Nuland stapte op, out of the blue, en het geduld van Poetin met het Westen is geruststellend en prijzenswaardig.


Dat stemt mij hoopvol en het is veelzeggend dat er geen andere presidentskandidaten zijn in Amerika die deze functie ambiëren onder scherp toezicht van de Deep State uiteraard! Dat Nuland vertrekt en verdacht wordt van wapenhandel en zij een smerige ophitsende rol vertegenwoordigde richting Rusland al vanaf de Maidan revolutie in 2014 geeft aan dat de oorlog verloren is door het westen.

En wie afweet van de Maidan revolutie snapt Poetin en heeft door dat de oorlog niet door Poetin is veroorzaakt maar het Westen de veroorzaker is van deze smerige oorlog. Een oorlog die de rijken nog rijker maken en het volk immens laat lijden!

Waarom zou Poetin zoveel aanvallen van het westen accepteren, hij bleef kalm bij het opblazen van de North Stream pijpleidingen ook bij het opblazen van de brug naar de Krim door het Westen. De luchtaanvallen op Russisch grondgebied en de moordaanslagen op Russische burgers. Het Westen krijgt Poetin niet gek. Wacht Poetin op het wederom aantreden van Trump als president om zo tot een wereldvrede te komen. Het lijkt er echt op.

Tijdens het interview van Carlson met Poetin hoor je Poetin als een beschaafd leider, zonder hysterie en krankzinnige beschuldigingen richting het westen, je hoort een man met weloverwogen uitspraken en kennis van de geschiedenis van zijn eigen land. De Russen en ook hun president mogen en zijn nog trots op hun geschiedenis en cultuur!

Iets wat bij ons uit den boze is, we moeten ons schamen als blanke Europeaan en ons nog dieper schamen voor onze geschiedenis en cultuur. En het ergste dat de meesten onder ons nog mee gaan in die schaamte ook en zich als makke schapen laten omvolken en instemmen met massale invoer van vooral buitenlandse mannen!

Westerse films en reclames zitten vol met zwarte mensen of gemengde gezinnen. Niets op tegen uiteraard maar wel dat het mij door de strot gepropt wordt als het nieuwe normaal. Het traditionele gezin moet bij ons verbannen worden en weggezet als niet meer van deze tijd! Onze jeugd wordt knettergek gemaakt met genderneutraliteit en de schade toegebracht door volwassen zieke geesten zal nog jaren voelbaar zijn.

Maar ook dat gaat ze niet lukken want het verzet groeit tegen de woke gekte en het commentaar op de week van de lentekriebels was niet mis.

Zet tegenover Poetin het hysterische geblèr van een Rutte, Ollentrol of von der Leyen of die Verhofstadt die over elkaar heen rollen om Poetin maar overal de schuld van te geven. Verhofstadt wilde zelfs een inreisverbod voor Carlson vanwege zijn interview met Poetin. Een David Icke die een reisverbod heeft in de gehele EU om zijn mening en weer wordt er gesmeten met antisemitisme en is het totaal onbelangrijk dat hij zich nog nooit antisemitische heeft geuit. Maar de waarheid doet er niet meer toe als de massa de leugens maar blijven geloven is het goed. De onzinnige Westerse media die verkondigen dat de Russen vechten met stokken en vooroorlogse wapens, volgens van der Leyen halen ze onderdelen uit wasmachines om maar te kunnen doorvechten met verouderde wapens. EU leiders met grote bekken maar een totaal gemis aan strategie die bakken met geld over de balk smijten richting Oekraïne die het geld niet eens kunnen verantwoorden waar het is gebleven en toch blijft de EU maar doorgaan met miljarden sturen richting Oekraïne.

EN DIT ALLES MET GELD DAT ER NIET IS EN WAT DE SCHULDEN PER DAG GIGANTISCH DOEN TOENEMEN.

Maar ach Christine Lagarde, uiteraard ook met een corrupt verleden komt niet verder als; het komt goed maar hoe dat weet ze niet maar voorlopig geld bijdrukken als een achterlijke. Leuke erfenis voor toekomstige generaties.

De werkelijk totaal doorgeslagen beschuldigingen richting Poetin beginnen ziekelijke vormen aan te nemen en geven aan hoe groot de paniek bij Westerse leiders is. Poetin is de schuld van klimaatverandering… hoe dan? Poetin is de schuld van de woke gekte in westerse landen want Poetin sponsort de lentekriebels. Poetin is schuldig aan de inflatie binnen de EU maar wie legt sanctie na sanctie op en transporteren peperdure brandstoffen uit andere landen naar de EU ….  Juist onze eigen regerende dwazen want Poetin was niet degene die ons afsloot van gas! Poetin is schuldig aan de massa migratie en zelfs schuldig aan de bedwantsen in Parijs. Want de beelden dat mannen massaal worden ingevlogen en via boten worden opgepikt door NGO’s betaald door Soros en onze overheden, zien we niet bij de staatsomroep.

Kijk naar Amerika, een green card voor een Europeaan is niet of nauwelijks te krijgen maar illegale gelukszoekers die  Amerika zonder problemen binnen lopen, daar wordt niets tegen gedaan. Ook deze gelukszoekers werden met bussen door heel Amerika vervoerd door de overheid! De schatting is 20 miljoen illegalen in drie jaar tijd en Biden wil alle illegalen stemrecht geven, knettergek!!! De landen waar de gelukszoekers vandaan komen zien hun criminaliteitscijfers sterk dalen. Gek hè…..

Besef dat Poetin binnen een paar dagen heel Europa op zijn knieën heeft. Wij hebben geen leger, geen geld en ook geen wapens meer en het zal jaren duren voordat we weer een gezond getraind leger hebben met optimaal oorlogsmateriaal. Dus als Poetin heel Europa wil innemen moet hij het nu doen maar dat doet hij dus niet want hij heeft er geen belang bij om het westen te veroveren.

Maar reken erop dat het hij nu definitief afrekent met het nazisme wat nog volop leeft in Oekraïne en dat hij ook afrekent met de Deep State. Poetin weet dat met westerse leiders geen afspraken valt te maken. Denk daarbij aan de Minsk akkoorden en de belofte dat het westen niet verder zou oprukken richting Rusland. Het westen wil regime change in Rusland om ook daar de macht te grijpen. Dat gaat niet lukken en de BRICS landen weten dat en rekenen nu definitief af met de macht van Amerika.

Nog maar eens: Poetin heeft herhaaldelijk gevraagd om NAVO lid te worden maar werd weggelachen. 

Er lag na twee maanden dat Rusland de Oekraïne binnenviel al een vredesakkoord maar afgewezen door de Amerikanen! Amerika wil geen vrede met Rusland want Rusland samen met Europa zou een te groot machtsblok worden en dat accepteert Amerika niet want die willen de wereldmacht behouden. Maar die verliezen ze nu keihard en de NAVO brokkelt af en raakt steeds meer verdeeld. De BRICS landen zijn sterk en bezitten de grondstoffen die wij oh zo hard nodig hebben. De sancties tegen Rusland zullen ons in de armoede storten, in tegenstelling tot Rusland daar draait de economie als een tierelier. De Europese economie heeft het zwaar en veel bedrijven vertrekken naar landen buiten Europa omdat ze de kosten van elektra en gas niet meer kunnen opbrengen. Maar de staatsomroep blijft liegen dat Europa het economisch geweldig doet!

Navalny die een natuurlijke dood stierf, maar het Westen wederom direct wist dat hij door Poetin vermoord was. De kranten schreven er schande van en de beschuldigingen waren niet mis en de media ging totaal voorbij aan de ware NAZI aard van Navalny. 

En de westerse burgers gingen in deze hysterie mee en deelden een open brief als steunbetuiging aan Navalny. Regeringsleiders hadden direct hun oordeel klaar, maar als het om Assange’s gaat blijft het akelig stil, niets over de rechtszaak die vorige maand plaatsvond in Engeland. Gaat Assange uitgeleverd worden aan Amerika is het een ter dood veroordeling! Deze man zijn leven is een verschrikking, zit al jaren in afzondering opgesloten omdat hij zijn werk als journalist naar behoren deed.

Voor wie het niet weten, Assange legde gevoelige informatie bloot over Amerika.  Dat Amerika een miljoen burgerdoden op hun geweten heeft in Irak. Dus wordt je opgesloten want de waarheid mag niet gehoord worden. Snowden moest vluchten naar Rusland met Amerikaanse staatsgeheimen. Conzalo Lira, een Amerikaanse filmmaker en journalist, uitte zich kritisch over de Amerikaanse bemoeienis in Oekraïne en werd daarvoor gevangengenomen en gemarteld en uiteindelijk vermoord.

Het westen bleef stil, doodstil!

In Nederland zit Baybasin al 27 jaar gevangen omdat hij meer weet van de Demmink zaak. Demmink misbruikte twee jongetjes in Turkije. Demmink werd desondanks beloond met de hoogste functie bij justitie. Yesilgoz heeft haar huidige functie te danken aan haar paps, want ook haar vader weet van de zaak Demmink af en wilde iets terug voor zijn zwijgen. En Rutte is weer in het zadel geholpen door Demmink. Roelie Post, een klokkenluidster van jeugdzorg. Haar is alles afgenomen omdat ze door had dat jeugdzorg kinderen verhandeld. De toeslagen affaire wie ligt er wakker van, ja de ouders die onterecht al jaren van hun kinderen gescheiden leven en erger niet eens weten of hun kinderen nog in leven zijn. Wat een hel!

En een Paternotte staat friet te bakken in Oekraïne maar wel ver weg van het front waar gevochten wordt. Ondertussen stijgt het dodental boven de half miljoen uit en de verminkingen door afgeschoten ledematen gaan maar door. En Rutte en Ollentrol blijven maar schreeuwen dat we Oekraïense jongens moeten offeren voor onze vrijheid, vreselijk ik schaam mij diep voor mijn eigen regering. Al formuleren ze het anders dit is wel wat hun in stand houden.

En ben je hierop tegen en sta je voor vredesonderhandelingen, in plaats van oorlog ben je een facistisch, extreem rechts radicaal gevaar voor de democratie. En nu liggen Pepijn v Houwelingen, Gideon v Meijeren, Dries van Langenhoven, Huig Plug en Hans Teeuwen onder vuur. Al ben je het niet altijd met hun eens, de straffen en eisen zijn buiten proportioneel.

En de Europeaan pikt de stiekeme deal van Von der Leyen met Bourla wat de Europeaan miljarden kostte aan zinloze vaccins. Daarnaast ook nog over de 700 miljard euro’s die verdwenen zijn en niemand vraagt ernaar.

En de wereld pikt het dat Biden blijft zitten als president ondanks zijn corrupte connecties in Oekraïne en met China. De walgelijke vrijgegeven beelden van de laptop van Hunter Biden boeit niemand. Beelden van Hunter coke snuivend met zeer jonge meisjes. Informatie over zijn corrupte Connecties in Oekraïne staat bewezen op zijn laptop maar het boeit werkelijk niemand. Men is gefocust op Trump die ondertussen failliet dreigt te gaan aan alle rechtszaken want de Deep State is duidelijk in paniek dat Trump de verkiezingen gaat winnen. En trekken alles uit de kast, hoe bizar ook om Trump niet te laten winnen en hem kapot te maken. Gaat het de Democraten weer lukken de verkiezingen te stelen, denk het niet want dat zal het einde van de westerse beschaving zijn.

En alle wetten die erdoor gejast worden om de vrijheid van meningsuiting te beschermen en kinderporno vroegtijdig op te sporen, klinkt goed. Maar daar gaat het niet om. Er is maar één waarheid en die komt van Ursula, Rutte, Scholtz en Biden vandaan. Allen een duister verleden van pedofilie en corruptie of wanbeleid. Rutte kan als demissionair minister nog steeds met geld smijten richting buitenland en drukt wet naar wet er doorheen want de Nederlander is te druk met carrière en prettig leven dus let die totaal niet op de politiek. Er komen nu massaal Gazanen onze kant op en krijgen ook weer voorrang op een woning.

Totaal geen besef dat juist dat prettige leven, die carrière en leuk geld verdienen in gevaar is door onze eigen regeringen en dat Poetin hier geen ruk mee te maken heeft.

Marcel de Graaf benoemt hier de feiten die wij westerlingen maar niet willen zien of horen!

Er is zelfs al geopperd en dus in de week gelegd dat het spaargeld van alle Europeanen in beslag genomen mag worden om de klimaatgekte en de oorlogen te bekostigen. Daar liggen de meeste Europeanen niet wakker van want ze geloven het niet. Loopt wel los, valt wel mee ….. tot dat!

Volg Maria Thérèse ter Haar, een Ruslandkenner die geheel objectief haar visie geeft en zeg dan niet: dat lees ik niet!

De New York Times meldde vorige week op basis van uitgebreid onderzoek dat de VS al vanaf 2014 op grote schaal Oekraïense veiligheidsdiensten traint en financiert. De CIA zou in deze periode een netwerk van 12 geheime bases hebben opgezet langs de grens met Rusland. Het huidige hoofd van de Oekraïense inlichtingendiensten, Kyrylo Budanov, was hierbij betrokken. Dezelfde Budanov zei afgelopen week dat oppositiepoliticus Alexei Navalny is overleden als gevolg van een bloedstolsel. “Ik stel u misschien teleur”, verklaarde Budanov tegenover journalisten, “maar voor zover wij weten, stierf hij (Navalny) aan een bloedstolsel. Dit is min of meer bevestigd.” Hij sprak van een “natuurlijke doodsoorzaak”.

https://www.deanderekrant.nl/nieuws/westerse-media-voeren-oorlogspropaganda-op-na-russische-zege-2024-03-02

Het Franse leger staat niet open om te vechten tegen de Russen:

Dat alle leugens over klimaat, overbevolking, tekorten aan voedsel, water en fossiele brandstoffen een verkeerd doel hebben moet elke burger nu toch wel zien. De corona leugens komen steeds meer in de media, zelfs de staatstelevisie begint het toe te geven. De onzinnige leugens over klimaat worden steeds gekker. En wat moeten wij zonder boeren? Juist kweekvlees, kweek groenten en insecten eten en alleen betalen met CBDC wat gekoppeld is aan je CO2 gebruik. Snelheidsbegrenzers verplicht in nieuwe auto’s vanaf 1 juli en zo komt de controlestaat steeds dichterbij!

In Frankrijk is Rumble al twee jaar afgesloten want deelde Russisch nieuws en dat mogen wij niet horen.

Kritiek op Corona Vaccins levert je een flinke boete op en volgens mij is pro-Russische uitingen ook strafbaar. Maar goed, als brave burger heb je geen idee van wat er gaande is en mag de overheid je controleren want ach we kennen de kreet: ik heb niets te verbergen.

De nieuwe wetten die nu weer stilletjes zijn aangenomen zou het rechtvaardigen dat ik dus opgepakt kan worden om wat ik schrijf. Toch zal ik doorgaan want zwijgen is toegeven aan dictatuur en ik weiger een dictatoriale wereld na te laten aan mijn kleinkinderen!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk