Doodstraf: Bill Gates en vele anderen [?]

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #363


Het Britse parlementslid Andrew Bridgen heeft geëist dat Bill Gates en de elite van de “Covid-cabal” de doodstraf krijgen voor vermeende “misdaden tegen de mensheid” tijdens de Covid-pandemie.Bridgen deed de oproep tijdens een zitting van het parlement in Westminster deze week en verklaarde dat hij altijd tegen de doodstraf is geweest, maar “gebeurtenissen hebben mij ertoe gebracht mijn standpunt te heroverwegen,” bericht Thepeoplesvoice.

“Kunnen we een debat voeren over misdaden tegen de mensheid en de gepaste straf voor degenen die deze wreedheden in stand houden, samenspannen en toedekken,” vervolgt Bridgen. “Wreedheden en misdaden die zo ernstig zijn, dat de ultieme straf nodig kan zijn. 

 “Regeringsleiders over de hele wereld en anderen onder hen hebben zich beziggehouden met wat neerkomt op verraad tegen het publiek,” verklaarde Bridgen in reactie op de schijnheilige repliek van zijn collega Penny Mordaunt (die toevallig al lange tijd lid is van het WEF).

Bridgen heeft ook contact opgenomen met de commissaris van de Metropolitan Police, Mark Rowley, om een drie uur durende bijeenkomst te organiseren waar deskundigen en klokkenluiders het bewijs zullen leveren dat er criminele activiteiten zijn uitgevoerd door de hoogste leden van de regering en het ambtenarenapparaat in het Verenigd Koninkrijk.

Vorige week onthulde Bridgen dat een hoge minister in de Britse regering hem details had verteld over het plan om turbokanker te gebruiken om de wereld te ontvolken.

Bridgen legde uit dat het incident plaatsvond in de theesalon van het Westminster Houses of Parliament, waar de niet bij naam genoemde hoge minister hem vertelde dat hij “snel dood zou gaan aan kanker” omdat hij misleid was om het vaccin te nemen tijdens de pandemie. 

“U kunt zeggen wat u wilt,” zei de minister tegen Bridgen. “Het maakt niet uit. U bent gevaccineerd. Binnenkort bent u dood aan kanker.

Bridgen is sinds 2010 parlementslid voor North West Leicestershire. Hij is een prominente stem geworden in de strijd tegen globalistisch autoritarisme in het Verenigd Koninkrijk en protesteert tegen Covid vaccinmandaten, lockdowns en maskermandaten.

Bridgen’s tijdige waarschuwing over de explosief stijgende sterfte aan kanker als gevolg van mRNA-vaccins komt op het moment dat Pfizer-werknemers beginnen te vertellen over de zwendel.

Volgens een insider van Pfizer die waarschuwt dat iedereen die gevaccineerd is met mRNA een wandelende, pratende tijdbom is die op ontploffen staat.
© Thepeoplesvoice

Reactie.

Het wordt met de dag erger!  Steeds meer gerenommeerde onafhankelijke wetenschappers getuigen van het gevaar van de vaccinaties. Er is geen ontkomen meer aan, de waarheid komt naar boven. Het aantal overdoden stijgt met de dag!

Waarom juist Bill Gates genoemd wordt door het parlementslid is omdat Bill Gates een leidende rol heeft gespeeld met het uitrollen van het vaccin en omdat hij er miljarden aan heeft verdiend in aandelen. Maar ook de media heeft omgekocht het vaccin als goed te promoten.
Bill heeft zelfs verschillende laboratoria waar hij verschrikkelijke onnatuurlijke structuren laat maken die een gevaar kunnen opleveren voor de gezondheid van mensen. En die gezondheid staat al zwaar onder druk door de voedselketen te voorzien van GMO’s, kunstmest en vergiftige bestrijdingsmiddelen! Waardoor de voedingsplanten en vruchten veel aan waarden inboeten! Dat is niet alleen Bill Gates die hieraan meewerkt, dat zijn de bedrijven die veel geld verdienen.

Pesticide giganten Bayer (Monsanto), Syngenta, Barclay en Albaugh die hier verantwoordelijk voor zijn, maar ook de politici die nog steeds toestaan dat ze producten maken die slecht zijn voor de gezondheid van mens, dier en milieu!

Gezien het vaststaand feit dat Bill Gates vindt dat er te veel mensen leven op onze wereld, en met hem nog vele anderen, is de vaccinatie dwang in hun ogen een goede reden de wereldbevolking te decimeren! Dat begin is nu gemaakt met de vaccinaties!

Maar vergis je niet! De hele wereld staat in brand. De hele mensheid vecht om te overleven! Het is niet alleen Bil Gates die de doodstraf- waar ik tegen ben omdat dit te makkelijk is- moet krijgen! Er is slechts een kleine groep mensen die de alleenheerschappij over deze wereld wil! En nu weet ik zeker dat veel mensen zeggen dat dit waanzin is! Dat dit nergens in de media beweerd wordt! Maar dan krijg je verkeerde informatie en zie je niet wat er onder je eigen neus gebeurt!

We hebben toch de pandemie meegemaakt, de dwangmaatregelen, de vele keren vaccineren om te beschermen wat geen bescherming bleek? We zien toch dat gevaccineerden veel meer ziek zijn dan de ongevaccineerden? We maken toch ook in onze omgeving mee dat familie en vrienden wel iemand kennen die vrij plotseling is overleden. We zien toch de strepen in de lucht die lang blijven en langzaam uitwaaieren. We lezen en horen toch dat het voedsel met sprongen achteruit gaat in voedingswaarden.

Ik denk zelfs dat alle informatie die gegeven wordt door officiële instanties over de gezondheid, juist tegen de gezondheid is! We moeten zelf nadenken over onze situatie, zelf onderzoek doen! Zelf beslissingen nemen! Als je tenminste enig respect hebt voor jezelf en mensen die je liefhebt!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk