Alles gaat fout maar, relax, het gaat goed komen!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #360


Steeds minder bezoekers op de site, X is goed om ongecensureerd nieuws te verzamelen maar zelf kom ik niet uit de verf om nieuws te verspreiden met het X ‘wel tonen maar geen bereik’ beleid. 


Ook de Google shadow ban maakt dat daar ook geen bezoekers vandaan komen. Mensen die een artikel delen wordt ook steeds meer een zeldzaamheid. De onzichtbare gedachten politie doet zijn werk uitstekend.

Ook surfen op het web met of zonder vpn geeft zijn problemen


Afgelopen weken enkele red pil gesprekken gehad maar de juiste vragen werden niet gesteld. Dat was weer inspiratie voordeze meme tekst:

Logisch denken is voor velen een vraag stellen aan Google
Die je gedachten op de eerste pagina al vertroebelen
Logisch denken is niet op Google alles wikken en wegen
Ook daarmee wordt de waarheid al te vaak verzwegen
Logisch denken is de kunst van het zelf beredeneren
Maar velen zullen dat niet accepteren
Hun gedachten zijn teveel verstoord
Je staat -zonder sleutel- voor de gesloten poort

Jij & -ik- moeten accepteren dat we deze tijd niet meer kunnen versnellen. De gedachtenwereld zit op slot tot er een giga event gaat plaatsvinden (schoktherapie) dat iedereen ineens bij de les brengt en dwingt om na te gaan denken.

In 2015 besloot ik dat de 2 à 3 artikelen per week opgevoerd moesten worden tot elke dag een artikel te schrijven / publiceren van mezelf en andere schrijvers. Kijk je in de rechterkolom bij het archief pull-down menu dan zie je dat die doelstelling gemiddeld ruimschoots behaald is. Maar dat doel zou ik nu wel los kunnen laten als het zo eens uitkomt de komenden tijd

Ik wordt immers grootvader, het tuinseizoen komst er weer aan en daar wil ik nog meer werk insteken nu de supermarkt voeding nog onbetrouwbaarder is geworden. Voorheen konden we nog producten nemen die niet voedbaar waren omdat we dit compenseerden maar nu worden de zaken steeds giftiger. 

2020 / 2021 konden we mensen nog bereiken om zich niet in te laten met het “V”experiment nu is alles een onomkeerbaar feit geworden. Sommigen hebben geluk omdat het V niet goed gekoeld was en de giftige werkzaamheid (deels) verloren was gegaan. Andere moeten maar afwachten hoe en wanneer de tijdbom afgaat, … volgens toonaangevende artsen de komende 5 tot 15 jaar terwijl we nu al overal om ons heen de schade zichtbaar is.

Aan de stamtafel is het uitermate rustig, geen enkel onderwerp dat tot tegenstellingen -zou kunnen oproepen- wordt ‘ter tafel’ gebracht. Dus doen we gewoon mee om de gezelligheid niet te verstoren. 

Ondertussen werken we weer aan een nieuw liedje in stijl met dit tijdstip in de geschiedenis. De tittel: “I sing about nothing, nothing at all”

Alles gaat fout maar, relax, het gaat goed komen!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk