dotcom.radio aflevering 405 van 10-03-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #359


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 405: Griep BRICKS t.o.v G7 – Heeft de EU zijn doodsvonnis getekend of … het volk? – Regering omver werpen vereist (D) – Nikki Hayley drops out – Forum Inside depri aflevering – G7 vs BRICKS – Detoxen en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsMeme:
Logica, de kunst van het redeneer’vermogen’
Het leren kijken zonder las of slaapogen
Niet laten verleiden met prachtige regenbogen
Of je laten zieltogen
Maar de wereld bezien met argusogen

[X] Ik was het vorige week vergeten te melden maar de boeren protesteren nog in geheel de EU aan massa 3-3 in Berlijn

[X] De EU-heeft officieel de ‘European Digital Identity Wallet’ goedgekeurd.
– Moeten we bang worden of is de EU het eigen doodsvonnis versneld aan het bekrachtigen [?]

[Barry] Geweldige actie van @Gezin_in_Gevaar
: 5 dingen die u als ouder kunt doen tegen de Week van de Lentekriebels
– Mijn idee, even melden aan het bestuur dat er een week lang thuisles wordt gegeven, en wat de andere ouders gaan doen moeten ze zelf weten. Eigen verantwoording nemen.

[Forum Inside] Met de minst inspirerende filosoof die ik ooit gehoord heb. “Vooruitgang is een utopie” – “De middeleeuwen waren beter onder dictators” – Ondernemers bijeenkomst +1.000 waarvan zegt 2/3de te nadenken over emigreren. – politieke vluchtelingen – samenvattend, geen visie, geen hoop, geen Q gedachte, geen vecht spirit. Thierry is van goede wil maar weet het ook niet wat en hoe en zeker geen wwg1wga gedachten
Wereld Nieuws[X] Vandaag laat ik een documentaire zien wat je nog niet weet, over de Deep State is Rusland. – Mijn insteek, iedereen X, Trump, Putin overal in de wereld hadden ze te maken met dit kankergezwel dat je in #1 keer dient te verwijderen en tot die tijd schaken op hoog niveau.

[GV] Mijn gedachten zijn mijn commando centrum
In een wereld waar mensen ‘plotseling’ omvallen, een wereld waar oorlog gevoerd wordt met de dreiging van WO3, CBCD en allerlei dictatoriale maatregelen, hoe kan je dan super positief naar een eindresultaat uitzien?
— het antwoord is / was — Q–

[X] Geanimeerde grafiek: G7 versus BRICS volgens bbp

[X] 83% van de huizen in Spanje voldoen niet aan de minimale eisen voor energie-efficiëntie die Europa heeft gesteld om een woning te kunnen verkopen of verhuren vanaf 2030.
[HM] GOED NIEUWS, … dat betekend de EU niet meer bestaat over 6 jaar. Dat we voor die tijd al ‘iets’ moeten zien gebeuren zoals bijvoorbeeld een revolutie, -in welke vorm dan ook [?] Goed, … of kwaadschiks [!]

[X] Scott Ritter kwam met dezelfde boodschap naar de Duisters. Als jullie niet willen sterven in een niet te winnen oorlog zullen jullie nu de regering omver te moeten werpen !!

[X] Nadat de Israëlische premier Netanyahu aankondigde dat hij van plan is ultraorthodoxe Joden voor het leger te rekruteren, verlaten zij Israël.

[X] Israel has just attacked an UNRWA school in Gaza… massacring displaced children – Je zal hier maar staan te kijken naar deze tragiek voor je ogen

X US TO BUILD PORT TO DELIVER AID TO GAZA

[X] license to kill for women and doctors – Abortion goedgekeurd in Frankrijk
– Superjan op X – Abortus is een kleine ingreep. Net als terechtstelling eigenlijk.
[HM] 65.000 verkrachtingen in de VS geeft schijnbaar gelijk het recht om wereldwijd 44.5 miljoen ongeboren kinderen te vermoorden. “Houden van” begint dus pas een heel stuk later in de praktijk. Genocide niet alleen in Gaza maar in de hele wereld.

[SPUTNIK NEWS] Russische media hebben vrijdag een geluidsopname gepubliceerd van een gesprek tussen hooggeplaatste Duitse militairen over veiligheidsonderwerpen met betrekking tot Rusland en Oekraïne. – De publicatie van de gesprekken van Duitse militairen over mogelijke aanvallen op de Krimbrug heeft de positie van de Duitse bondskanselier Olaf Scholz geschaad, de vooruitzichten van Oekraïne om Taurus-raketten te krijgen ondermijnd en de superioriteit van de Russische president Vladimir Poetin aangetoond, aldus een artikel in Politico.

[X] Biden Admin admits it secretly flew 320,000 “asylum seekers” into US (in 2023 alone) to reduce numbers at the border

[X] BREAKING: President van Oekraïne Zelenski bijna vermoord.
Noot: CNN als nieuwsbron, is het dan wel echt gebeurd ???
Media[X] Elon Musk creëert een onbevooroordeelde zoekmachine en e-maildienst die zal wedijveren met Google. GA JE DIT GEBRUIKEN IN PLAATS VAN GOOGLE? Ja of Nee (is dit een vraag of reeds een plan van Elon?)

[GAB] geen plaatjes meme’s meer delen zonder lidmaatschap

[X] What a coincidence that Facebook, Instagram, and Youtube are down on Super Tuesday – Practice run for November?
– Note Super Tuesday
— Nikki Haley should fully endorse Donald J Trump after she drops out

For some future vision
Turn off your television
That’ll be a wise decision
A medium run by zionism
Creating awareness autism
Media sharing, shows some friction
Still under the spell of the addiction 
Feeling helplessly thinking independently 
I wonder what will be your destiny

[HM] Wat blijft het toch verdomde lastig afscheid te nemen van de propaganda media, het is JOUW MENING, JOUW INZICHT wast telt, niet de mening van de propagandisten, de leugenaars, …. STOP met het delen van MSM berichten !!

[X] More people should tell the media to fuck off.
— Marjorie Taylor Greene
(on)Gezondheid[X] Steeds meer labels melden; Contains bioengeneerd food ingredients

* Bijdrage van een luisteraar: Geheugenverlies bij verschillende mensen die daardoor hun werk niet meer kunnen uitvoeren zoals voorheen!!
>> De spike detox protocollen <<

Via een andere bijdrage –Detox protocol IT’S IN ALL OF US & THIS IS HOW TO GET IT OUT! — DR. ROBERT YOUNG
Zeoliet met mineralen solutie (51 euro -vs- zeemineralen Sel Gris voor 1 cent) Zeoliet voor 65 euro waar ik 29,50 betaalde
Zeoliet volgens Mike Adams een groot gevaar, maar wij zijn positief geladen en aarde en water negatief dus, … zeoliet pH 8.0
Pubmed had goede resultaten via gedegen onderzoeken.

– Wel eens gehoord van Kambo ? | Video | De kambo kikker Phyllomedusa Bicolor, uit de Amazone

ROBERT YOUNG stelde ook dat de uitrol van radio, 2G-3G-4G en 5G elke pandemie heeft veroorzaakt. – Ik denk dat dit paralel liep met de steeds slechtere voedingsstatus na de invoering van kunstmest 150 jaar geleden. Een goed gevoed lichaam kan beter omgaan met electrosmog en zorgen dat je goed geaard bent (aardingslaken. (eigen ervaring met computer modem)

[Edwin] Ik wil jouw wat vragen, mijn vrouw heeft al jarenlang van tinitus, dit alleen aan de linkerkant, we hebben al van alles geprobeerd, accupunctuur, homepathische dokter, alle Electra in huis voorzien van een aarde draad, andere matrassen gekocht, iemand die entiteiten uit kan drijven is langs geweest, iemand die straling kan meten, een wichelroede loper adviseerde een broncorrector aan, ook aangeschaft, alles zonder resultaat. Weet jij misschien iets. (energetische scan wellicht)

[Barry] De beste detox kruiden en kleien om zware metalen en gifstoffen te verwijderen

[Mariake] Super bedankt om de Nes scan en de Oberon scan te noemen op Dotcomradio. 2 weken geleden. Ik werd die week geconfronteerd met een heel hoge bloeddruk. Mn huisarts wilde direct medicatie opstarten. Ik heb geweigerd. Ik liep een aantal dagen te piekeren; waar moet ik beginnen om dit aan te pakken. En toen kwamen jullie af met de scans. Klein zoektochtje op internet en deze week ben ik bij een dame geweest in de buurt van Gorinchem. Na diverse testen bleek dat ik uitstulpingen heb op de aorta. Wellicht door de hoge bloeddruk. En ook meerdere tekorten. Ik ga nu (een echte) scan laten maken om dit bevestigd te zien. En natuurlijk de tekorten aanzuiveren.
Gedachtenvoer* Cash is King
Betaal €50 *digitaal aan bloemist, die van betaling maar €49,85 overhoudt, want transactiekosten. Na 333x is de €50 in zijn geheel door de bank opgeslokt. Maar met *cash briefje betaalt hij de bakker, die daar weer de groenteman mee betaalt enz. Cash is beter voor de economie!

MEME
Logisch denken is voor velen even snel Googlelen
Die je gedachten op de eerste pagina al vertroebelen
Logisch denken is niet op Google alles wikken en wegen
Ook daarmee wordt de waarheid al te vaak verzwegen
Logisch denken is de kunst van het zelf beredeneren
Maar velen zullen dat niet accepteren
Hun gedachten zijn teveel verstoord
Je staat -zonder sleutel- voor een gesloten poort

(noot: deze week weer een red pil gesprek, allerlei zaken kon ik inkoppen maar uiteindelijk kwam -die ene vraag- weer niet; “Wat kan ik doen tegen de vaccinatie schade ?”

We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nl

Tussenstand van mijn liedjes op Rumble

-15.288 views Sing a simple song of freedom 
-47.777 views Start a revolution in your heart
352.173 views Light my fire (Q)
129.755 views Here’s to your health oude tune gezondheid radio
313.020 views Hope Comes In The Dark

https://rumble.com/user/gedachtenvoer

2 vaccinatie liedjes verwijderd, zijn al over de houdbaarheidsdatum, mensen reeds besmet en de kans op boetes in Frankrijk +/- 340.000 viewsElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten