Bewust onwetend: Zet jij wel eens ergens vraagtekens bij?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #358


Dit is opnieuw een artikel gericht aan iedereen die gelooft dat we allemaal idioten zijn (Waarschijnlijk leest dan niemand het!)Ik zal beginnen met een eenvoudige vraag. Waarom is het zo onmogelijk voor jullie om te overwegen dat regeringen over de hele wereld hun autoriteit overschrijden en werken volgens een paradigma dat afwijkt van het primaire mandaat van elke regering: de mensen dienen? schrijft Todd Hayen.

Merk op dat ik het woord “overwegen” gebruik in mijn vraag aan jou. Ik vraag je niet waarom je niet 100% achter de regering staat, maar waarom je deze mogelijkheid niet kunt overwegen? Als je bedenkt dat bijna elke regering in de wereld, sinds mensenheugenis, te maken heeft gehad met corruptie – een klein beetje, of zo grootschalig dat de regering en de natie die ze geacht werd te vertegenwoordigen, instortten. Waarom is het dan zo moeilijk voor jullie om zelfs maar enige corruptie te overwegen, of zelfs maar een falen om de primaire grondbeginselen van de overheid te volgen op sommige momenten in haar bestaan?

De meesten van jullie hadden/hebben er zeker geen probleem mee om te geloven dat Donald Trump, een naar behoren gekozen president, corrupt was/is en de moordenaar van de democratie. Is er niet zelfs maar een kleine mogelijkheid dat Joseph Biden en zijn regering misschien iets van plan zijn? Of op zijn minst twijfelachtig? Als je kijkt naar de monumentale problemen die er in de wereld spelen, zoals de welig tierende illegale immigratie, de krankzinnige maatregelen tegen boeren, oorlogen die overal ter wereld door de overheid worden gesteund en de schaamteloze minachting voor grondwettelijke rechten, zoals te zien was in Canada tijdens het truckerskonvooi. Er zijn nog tientallen andere “twijfelachtige acties” die regeringen tegenwoordig ondernemen met betrekking tot het schenden van burgerrechten en grondwettelijke rechten. Je moet toch wel vraagtekens zetten bij sommige van deze dingen. Natuurlijk vraag je je af wat er aan de hand is. Maar geloof je de verklaringen die je van de daders zelf krijgt? Werkt dat echt voor jullie allemaal? 

Als iemand ons een rad voor de ogen probeert te draaien, is hij of zij zich ervan bewust dat hij of zij dat doet. En als dat zo is, zullen ze er alles aan doen om hun bedoelingen te verbergen. Dus zullen ze met verklaringen voor hun daden komen. Vind je deze verklaringen logisch of zelfs maar “een beetje” logisch? Voor de rest van ons lijken ze nogal zwak. Ik suggereer niet dat je heel ver het konijnenhol in moet gaan, het wordt daar behoorlijk hachelijk, je kunt dicht bij de bovenkant van het gat blijven en toch de basis begrijpen van wat er aan de hand is. En nogmaals, het lijkt de meesten van ons hier nogal verbazend dat je niet eens de mogelijkheid bespreekt dat er de afgelopen paar jaar (en zelfs daarvoor) iets behoorlijk gruwelijks heeft plaatsgevonden.

Als je niet wilt inzien dat de overheid ons tegenwerkt, waarom Big Pharma dan niet? Het is een onmiskenbaar feit dat Big Pharma door de jaren heen betrokken is geweest bij behoorlijk lelijke zaken. En hoe onschuldig je ook denkt dat ze zijn, de rechtbanken zijn het daar zeker niet mee eens. Ze zijn big business en ook al denk je misschien dat het een eten of gegeten-wereld is daarbuiten in de grote bedrijfsarena, je moet toegeven dat het belangrijk is dat we een oogje houden op elk bedrijf dat ervoor pleit om ons te bestoken met chemicaliën en brouwsels. Natuurlijk kun je blijven geloven dat ze meer goed dan kwaad doen, dat ze alleen maar geld proberen te verdienen en misschien geloof je wel dat hun fundamentele bedoeling is om goed te doen. Maar is er dan helemaal geen ruimte voor jou om je af te vragen wat er gebeurd is met het Covid-19 vaccin? En wat er gebeurd is met het censureren van elke oppositie tegen het vaccin uit geloofwaardige bronnen? En wat is er gebeurd met de overduidelijke lastercampagne tegen levensvatbare behandelingen zoals Ivermectine? (En ga niet alleen af op de woorden van je favoriete celebrity, of diegenen die in de zak zitten van Big Pharma. Dat is niet goed genoeg.) 

Natuurlijk heb je veel gehoord van deze mensen, en andere gezaghebbende figuren die hen steunen, dat het vaccin “veilig en effectief” is, dat gecensureerde informatie van andere wetenschappers en artsen ALLE verkeerde informatie was, en dat Ivermectine slechts paardenmedicatie is. Maar weet je dan niet dat deze enorme geldscheppende instituten er alles aan zullen doen om zichzelf en hun product te verdedigen en dat ze miljarden kunnen investeren in deze lastercampagnes? Denk daar maar eens over na en voeg daar de miljoenen mensen aan toe die over de hele wereld schreeuwen dat er iets very rotten in Denmark is.

En over al die mensen gesproken die ons al jaren vertellen dat dit gewoon niet koosjer is. Die mensen zijn je vrienden en je familie. Zijn ze allemaal zo dom? Zijn het allemaal Trump-aanhangers? Of MAGA hoed-dragende onwetende Republikeinse hillbillies? (Niet mijn beschrijving.) Zijn sommige van deze mensen niet betrouwbaar? Worden sommigen van hen door jou niet beschouwd als rationeel, intelligent en goed geïnformeerd? Is het echt zo gemakkelijk voor je om ze helemaal te verwerpen? En helemaal niet naar ze te luisteren? Ze geloven tenminste oprecht dat ze je proberen te helpen. Kun je op zijn minst aardig tegen ze zijn, naar ze luisteren en gesprekken met ze voeren, in plaats van ze te behandelen als idioten – verachtelijke, betreurenswaardige idioten.

Het enige wat we ooit wilden was een rustig gesprek. Je hoefde het niet op alle punten met ons eens te zijn, we wilden alleen dat je respectvol luisterde. We wilden dat je nadacht over wat wij duidelijk zagen en er dan misschien zelf ook iets van inzag. Dit is echt een no-brainer; het is gewoon niet zo moeilijk om je te vragen om te overwegen dat er iets vreemds aan de hand is. 

Misschien denk je dat je het onderzocht hebt en geen bewijs hebt gevonden dat je oorspronkelijke mening in twijfel trekt. Als dat zo is, waar zoek je dan? Je zult geen betrouwbare informatie vinden bij de mainstream nieuwsbronnen. Sorry. Ik zeg niet dat al het nieuws nepnieuws is, maar met betrekking tot veel van wat er gaande is, zullen de mainstream bronnen alles vermijden wat hun grote adverteerders en politieke supporters op de tenen trapt. Is dat niet logisch? Is dat niet de manier waarop het altijd heeft gewerkt? Alleen nu meer dan voorheen. Denk daar eens over na.

Dat was het dan voor mijn tirade. Als iemand van jullie mijn vragen wil beantwoorden, laat dan gerust een reactie achter of neem contact met me op via kingshrew@auraboros.com. Het zou leuk zijn om van jullie te horen.

We zitten inderdaad allemaal in hetzelfde schuitje. Of je nu gelooft wat wij geloven of niet, het is onze wereld – alle 8 miljard van ons, individueel. Het is niet de wereld van de overheid, van Big Pharma of van de VN, de WHO of het WEF – het is de onze, en van ons alleen. We moeten voor onszelf zorgen door ons eigen persoonlijke onderzoek, onze eigen evaluatie en kritisch denken. We kunnen dit nooit allemaal overlaten aan instellingen en organisaties. Zij kunnen ons natuurlijk helpen om dit allemaal gaande te houden. Maar het is aan ons om uit te vinden hoe we willen dat het allemaal gaat.
©Todd Hayen

Reactie.

Het kan niet op! Er is zoveel informatie te vinden op internet, dat iedereen die zegt het niet te weten, bewust onwetend is! Bewust onwetend is tegenwoordig gelijk aan jezelf en je medemens ontkennen! Want daarmee ontken je een werkelijkheid die dodelijk kan zijn voor jou en je medemens!

Dat kan niet meer! Waarom kom je niet op voor jezelf? Vind jij jezelf niet waardevol genoeg? Wanneer dat zo is kan ik alleen maar de fnuikende uitspraak van Hugo de Jonge herhalen. “Je doet het dan voor een ander!” Het kan zijn dat je besmet bent met het onwetendheidvirus. En je weet inmiddels van de overheid dat dit zeer besmettelijk is. Je weet ook dat het een garantie is dat je een ander kan besmetten, ondanks dat je het onwetendheid vaccin hebt gekregen! Helemaal gratis, van de overheid!

Hier is maar één antwoord op te geven. Je bent niet alleen op deze wereld. Was dat wel zo, dan was je er al niet meer! Dus omdat je met velen bent heb je ook verantwoordelijkheid voor anderen. En die verantwoordelijkheid noopt je onderzoek te doen. De werkelijkheid te onderzoeken! Uit te vinden wat goed is en wat fout! En wat fout is, is duidelijk zichtbaar!

Wanneer politici in tien jaren het hele sociale systeem weten af te breken, weet je dat dit foute politici zijn! Althans wanneer je geen psychopaat en/of Narcist bent. Want die zijn niet echt betrouwbaar! Wanneer er dwangmaatregelen worden getroffen om de bevolking te dwingen tot dingen die ze uit zichzelf niet willen, dat weet je dat je hebt te maken met Narcisten en psychopaten! En die horen niet in een regering te zitten omdat die niet betrouwbaar zijn! Dus we kunnen gevoeglijk aannemen dat we geregeerd worden door verkeerde figuren! Figuren die niet het beste met ons voorhebben. En als we dan zien dat deze figuren zijn aangesloten bij het clubje van Klaus Schwab, het Wereld Economisch Forum, niet te vergelijken met Forum voor Democratie, want die hebben zichzelf al bewezen als de goeden in de Tweede Kamer, dan weten we wie de goede politici zijn en wie de slechten. De Tweede Kamer bestaat voor meer dan 80% uit figuren die daar niet horen omdat ze andere belangen hebben dan het dienen van de bevolking. Hun eerste en enige taak. Dat kan toch niet zo moeilijk zijn!

Maar nee, in iets meer dan tien jaar Nederland afbreken schijnt geen invloed te hebben op het stemgedrag van de Nederlandse bevolking! Ze vinden het misschien wel knap dat er politici zijn die dit kunnen! Maar dan komen we toch uit op een punt waar ik denk dat de Nederlandse bevolking wel gevoelig voor is, hun leven. Hun leven in vrijheid! 

Dus wanneer je je vrijheid wilt behouden kan ik je het advies geven onderzoek te doen! Besteed er eens een paar dagen aan. Je kunt er ook voor zorgen dat dit artikel door anderen gelezen kan worden door het aan anderen te laten lezen. Want je redt er mensen mee. Niet direct, maar in de nabije toekomst!

En nu wil ik het nog eens hebben over die 80% politici in de Tweede Kamer die niet werken voor het Nederlandse volk! Die moeten weg! Maar hoe kunnen we deze figuren uit de Tweede Kamer krijgen. Kan dat via de rechter? Kan dat door bezetting van het gebouw waar ze hun snode plannen smeden en de bevolking bedriegen? Kan dat door stakingen of volksopstand? Ik weet het niet! Maar weg moeten ze voordat ze nog meer schade aanrichten.

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk