Antichrist? Lucifer?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #357


Mel Gibson: Mondiale elites zullen blijven sterven om de weg vrij te maken voor de antichristHooggeplaatste wereldelites zullen in ongekende aantallen blijven sterven volgens Mel Gibson die waarschuwt dat het seizoen van de Illuminati bloedoffers is aangebroken en dat de oude garde van de wereldelite bezig is afgeslacht te worden als beesten met gespleten hoeven, schrijft Thepeoplesvoice.
We hebben de afgelopen tijd een buitengewoon aantal hooggeplaatste wereldelites van deze aarde naar de volgende zien overgaan. Koningin Elizabeth, David Rockefeller, Henry Kissinger en recentelijk Lord Jacob Rothschild zelf.

Volgens Gibson keren deze elites terug naar hun demonische gedaante om de Antichrist beter te kunnen ondersteunen vanuit de lagere sferen als hij zijn positie op de wereldtroon inneemt als de koning der koningen.

Als Gibson gelijk heeft, zijn Francis, Soros en Schwab de volgende in de rij om het loodje te leggen. Maar het is niet allemaal goed nieuws. De duivel doet niet eens meer de moeite om zich te verstoppen en toch willen mensen nog steeds niet geloven dat hij bestaat.

Waar is Kate Middleton? Het is veilig om te zeggen dat er iets heel vreemds aan de hand is in de hoogste regionen van de occulte globalistische macht.

In het weekend hebben we de virale video gehad van de twee zwarte paarden en één wit paard met de kleuren besproken.

Terwijl de mainstream media de massa probeerde te overtuigen dat er een onschuldige verklaring was voor de gebeurtenis, wisten degenen die de connecties van de Royal met het occulte begrijpen dat het een teken was dat er iets heel belangrijks stond te gebeuren aan de top van de Illuminati machtshiërarchie.

Wat blijkt: ze hadden gelijk en de mainstream media hadden het mis. Opnieuw.

De volgende dag werd Lord Jacob Rothschild zelf, internationaal financier en sleutelfiguur in de Rothschild-dynastie, doodverklaard.

Schrijf dit maar op als weer een overwinning voor de zogenaamde samenzweringstheoretici.

Volgens de mainstream media was Lord Rothschild, die graag poseerde voor schilderijen van Satan met Marina Abramovic en andere occultisten, gewoon een stuntelige oude man wiens familie toevallig verschillende periodes in de financiële geschiedenis bepaalde en sociale en economische omwentelingen financierde, om nog maar te zwijgen van het financieren van beide kanten in elke grote oorlog sinds de dagen van Napoleon. 

Lord Rothschild pochte ook dat zijn familie een rol speelde in de onderhandelingen achter de schermen die resulteerden in de Balfour Verklaring van Groot-Brittannië waarin werd beloofd om “een nationaal tehuis voor het Joodse volk” te stichten in Palestina in 1917, wat later leidde tot de oprichting van Israël.

De oprichting van de staat Israël was een cruciaal moment in de wereldgeschiedenis van de Nieuwe Wereldorde dat ze je niet leren in schoolboeken of geschiedenisstudies.

Een brief die Albert Pike in 1871 schreef, voorspelde zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog en beweerde dat er een derde wereldconflict zou komen – waarbij de staat Israël betrokken zou zijn, die toen nog niet bestond.

Albert Pike was een 33e graads Occultistische Grootmeester van de Vrijmetselaars en schepper van de Zuidelijke Jurisdictie van de Orde van de Schotse Rite der Vrijmetselarij en tevens een satanist.

Volgens Pike:

“De Derde Wereldoorlog moet worden aangewakkerd door gebruik te maken van de verschillen veroorzaakt door de “agentuur” van de “Illuminati” tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Islamitische Wereld. De oorlog moet op zo’n manier gevoerd worden dat de Islam (de Moslim-Arabische Wereld) en het politieke Zionisme (de Staat Israël) elkaar wederzijds vernietigen.

Vergis je niet, de Rothschilds zijn de royalty’s van de Nieuwe Wereld Orde.

Wie anders mag de toekomstige koning van Engeland op de borst prikken?

De dood van Lord Jacob Rothschild was niet het enige eigenaardige incident dat volgde op de zeer symbolische optocht van het witte paard in Whitehall afgelopen weekend. 

Eerder deze week trok prins William zich zonder verdere uitleg terug van een belangrijk evenement voor de koninklijke familie. Dit is zeer ongebruikelijk gedrag voor een hooggeplaatste Koninklijke, laat staan voor de troonopvolger die er nooit om bekend heeft gestaan koninklijke etiquette te breken in het verleden.

Ondertussen is Kate Middleton niet meer in het openbaar gezien sinds 25 december. Geen kik.

Dinsdag werd bekend dat een hooggeplaatst lid van de koninklijke familie met banden met de internationale financiële wereld dood was aangetroffen op zijn woonadres in de Cotswolds. Hoewel de koninklijke familie de details van de dood van Thomas Kingston privé heeft gehouden, suggereren verklaringen van de familie dat de schoonzoon van de hertog van Kent zelfmoord heeft gepleegd.

Dit is opmerkelijk omdat de hertog van Kent wordt beschouwd als de machtigste vrijmetselaar, niet alleen in Engeland maar een van de machtigste vrijmetselaars ter wereld.

Zijn schoonzoon blijkt nauw betrokken te zijn geweest bij het familiebedrijf en heeft gewerkt voor een verbonden wereldwijd financieel bedrijf genaamd ‘Voltan Capital Management’.

Kijk eens naar de occulte afbeeldingen op de website van dit bedrijf.

Waarom noemden deze hooggeplaatste Koninklijke Vrijmetselaars, wiens website doorspekt is met zeer suggestieve occulte afbeeldingen, hun bedrijf Voltan Capital Management?

Voltan was een Mayagod en een deel van zijn verering bestond uit – je raadt het al – mensenoffers.

Er is niets dat de elite zo opwindt als mensenoffers.

De eerste vrouw van koning Charles, prinses Diana, waarschuwde haar butler in de maanden voor haar dood dat Charles van plan was haar te vermoorden en het op een auto-ongeluk te laten lijken – het ultieme menselijke offer.

Nu hebben we Kate Middleton volledig verdwenen uit het publieke oog, de kankerverklaring van koning Charles, Jacob Rothschild dood, de schoonzoon van de hertog van Kent dood, Henry Kissinger dood, David Rockefeller dood, allemaal in het kielzog van de begrafenis van koningin Elizabeth, de meest flagrante en schaamteloze occulte gebeurtenis van de laatste honderd jaar.

Zoals Mel Gibson uitlegt, is dit gewoon een demonische wisseling van de wacht die plaats maakt voor iets veel duisters en machtigers, de antichrist en de Nieuwe Wereld Orde.

Samen met Lord Rothschild vertrekt de oude garde nu massaal naar de demonische rijken van het lagere astraal om thuis te worden verwelkomd door hun collega-demonen die de menselijke samenleving al eeuwenlang manipuleren.

Een demonische wisseling van de wacht – voor nu. Om plaats te maken voor iets veel duisters en machtigers. De antichrist zelf.

Volgens Gibson is de Illuminati-elite de afgelopen jaren in overdrive gegaan om hun kwaadaardige agenda op het wereldtoneel te promoten en de mensheid voor te bereiden op de volgende fase van hun Luciferiaanse masterplan.

Gibson legt uit dat hij prins William twee keer heeft ontmoet en dat de troonopvolger altijd demonische entiteiten achter zich aan heeft lopen. Gibson beweert ook dat William de rol achter de schermen al op zich heeft genomen en dat dit feit een publiek geheim is onder de wereldwijde elite.

Gibson is lang niet het enige lid van de elite van de entertainmentindustrie dat hints geeft over de plannen van de Illuminati. Meer dan ooit tevoren komen insiders naar buiten met schokkende informatie. Beroemdheden storten in en onthullen hun mind control. Anderen, zoals Gibson, hinten naar partners over wat ze weten.

Het bewijs tegen de mondiale elite is vernietigend en blijft groeien.
©Thepeoplesvoice.

Reactie.

Angstige ontwikkelingen? Ja, misschien wel. Is het een strijd tussen God en de antichrist? Tussen God en Lucifer? Ja misschien wel. Maar de antichrist heeft handlangers nodig om zijn plannen uit te voeren! Politici die wetjes maken om de antichrist te helpen. Rijke figuren die zaken kunnen manipuleren, die mensen om kunnen kopen of chanteren om te doen wat ze opgedragen wordt!  En wij, gewone mensen die aan de kant staan te kijken en niet geloven wat er werkelijk gebeurt. Wat doen wij? Tot nu toe niet genoeg! Want wij vertrouwen op God! Maar wat kan God doen? Wat kan God doen zonder ons?

Het grootste deel van de mensheid is ondergedompeld in onwetendheid, in ongeloof. Dat is de zwakheid waar de antichrist misbruik van maakt. Dat is ook de reden dat dit al heel lange tijd aan de gang is en de meeste mensen dit nog steeds niet door hebben! Want hieruit blijkt dat de figuren die de antichrist dienen slimmer zijn dan de mensen die God dienen. Want de antichrist heeft vele handlangers, meelopers en politici die hem dienen. Ze weten precies wat ze kunnen doen om de antichrist te dienen!

Velen geloven dat God de boel zal redden! Maar is dat ook zo?
Al eerder schreef ik hierover. Wat kan God doen? Zijn wij de dienaren van God? Niet alleen de mensen die in God geloven, maar wij, alle menselijke wezens hier op aarde! Maakt niet uit hoe die God benoemd wordt. Maakt niet uit in welk boek je geloofd!
Dat zijn allen beschrijvingen, lessen, levensopvattingen, meningen, gebeurtenissen en beschrijvingen! Belangrijk, maar niet relevant in deze strijd die nu geleverd moet worden om de mensheid te redden!

Want wie weet zeker dat God zal optreden? Dat God de mensheid zal redden? Dat God de antichrist zal verslaan. Veronderstel dat de handlangers van de antichrist door kunnen gaan met hun plannen! En dat doen ze nog steeds! Moeten wij hen dit niet belemmeren. Moeten wij niet voorkomen dat zij deze wereld overnemen? Dat zij ons onderdrukken? Dat zij ons weer vaccineren? En dat deze vaccinaties vele goede en lieve mensen zal doden en verwonden zoals duidelijk blijkt uit de officiële gegevens die steeds meer beschikbaar komen. Maar de handlangers van de antichrist dit nog steeds verborgen kunnen houden voor de grote groep mensen die nog steeds niet doorhebben wat er werkelijk aan de hand is!

De handlangers van de antichrist zitten dus nog steeds op belangrijke posities waar ze de macht hebben veel informatie verborgen te houden! En die moeten dus weg!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk