Mijn gedachten zijn mijn commando centrum

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #356


In een wereld waar mensen ‘plotseling’ omvallen, een wereld waar oorlog gevoerd wordt met de dreiging van WO3, CBCD en allerlei dictatoriale maatregelen, hoe kan je dan super positief naar een eindresultaat uitzien?


Het verband tussen gedachten, emoties en gedrag

Je gedachten zijn een katalysator voor zichzelf in stand houdende cycli. Wat je denkt beïnvloedt direct hoe je je voelt en hoe je je gedraagt. Dus als je denkt dat je een mislukkeling bent, zul je je een mislukkeling voelen. Vervolgens gedraag je je als een mislukkeling, wat je overtuiging versterkt dat je wel een mislukkeling moet zijn.

Het tegenover gestelde is eveneens mogelijk, maar kan het zo groots, zo gigantisch zijn dat je kan geloven dat er zo’n omwenteling te gebeuren staat wat de wereld kan redden van, letterlijk de ondergang?

Nou, eens is het Romeinse rijk ten onder gegaan, eens kwam er een einde aan het schrik bewind van Stalin, van Mao, een einde aan WOI, aan WOII dus ja ik kan dit wel zien gebeuren.

Denk je nu echt dat er geen mensen zijn die dit allemaal zagen aankomen, die wereld overheers plannen. Generaal / President Dwight Eisenhower waarschuwde voor dit gevaar evenals John F Kennedy. Nu weten we inmiddels hoe de vijand genoemd wordt. De Nieuwe Wereld Orde, de Deep State en nog meer recentelijk eigenlijk de Nazi Wereld Orde waar het begrip Nazi staat voor het wereldwijd verbreide Zionisten netwerk. Gedurende eeuwen hebben deze monsterlijk gedrochten zich een status aangemeten en posities verworven op talloze sleutel posities. 

Maar er speelde nog meer mee in dit wereldwijde spektakel. Meesterlijke manipulatie tactieken, uitgetest door geheime diensten met de meest barbaarse technieken in MKUltra martelkamers tot slimme massa hersenspoeling nu beter bekend staande als de Matrix. Via alle mogelijke massa media als film, magazines, radio, TV, kranten en nu de smartphone. Beroofd van de lichamelijke en fysieke gezondheid. Door de eveneens barbaarse medische industrie, lege en kunstmatige, giftige voeding, Chemtrails en elektrosmog maakte dat velen alleen maar meer konden denken aan hun gezondheid.

Hoe ga je zo’n ontmanteling operatie wereldwijd uitrollen zonder massa onrust, burgeroorlog of erger een alles vernietigende derde wereld oorlog?

Dat is strategisch schakel op het hoogste wereldniveau.

Stel je voor, dat je wacht tot het allerlaatste moment om je verzetsplan uit te rollen om de NWO te ontmantelen. Je vijand voelt zich steeds meer gerust want hun plan voor de totale verovering van de wereld loopt op rolletjes. Maar hoe krijg je een wereld vol zombies bij de les om massa paniek te voorkomen?

November 2017 verscheen daar ineens de Q operatie ten tonele op een message board waar de meesten nooit van gehoord hadden. De berichten verspreiden zich razendsnel via sociale media en ‘insiders’ websites. De media verzwegen aanvankelijk dit fenomeen tot ze het niet meer konden onderdrukken en het belachelijk begonnen te maken en nu lijkt het weer in zijn geheel verstomd.

Maar in die spannende 3 jaar Q onthullingen kregen de anons vele aanwijzingen die het matematisch onmogelijk maakte dat er een hoax gaande was. En zo zijn we aanbeland bij een befaamde Q post uit maart 2018, nu zes jaar geleden met onderaan de tekst; “Saving Israel for last”, … en in die tijd zijn we nu dus aanbeland. Op dit tijdstip van “The Plan to save the world”. 

Een rollercoaster rit die miljoenen mensen ter wereld mee maakten en sterkten in hun gedachten, en acties. Gesterkt in hun vertrouwen dat het goed gaat komen, de rust uitstralend in hun manier van communiceren, wetende dat men tot het gaatje zal moeten gaan, tot de rand van het ravijn om nog zoveel mogelijk mensen bij de les te krijgen. En nee, je kan deze reis nu niet meer meemaken vanaf het begin, de bewijzen zijn van internet verwijderd, gecensureerd. De Q postings zijn er nog allemaal, maar wat moet je ermee zonder decodering want de vijand, die las immers ook mee. Bovendien, de tijd ontbreekt je, 3 jaar haal je niet zomaar in. 

En al die mensen dan die het tegendeel zeggen, dat Q een hoax is? Die kan je alleen maar uitlachten, die kunnen niet op tegen de bewijzen die wij mochten aanschouwen, een Q post die overeen kwam met het tijdstip van een post op Twitter van ene ‘Trump’. En dat niet toevallig een enkel keer maar vele malen. Dus doe geen moeite de anons te ontmoedigen, we lachen je uit en vinden het alleen maar zielig dat je beroofd bent van het vertrouwen dat het goed komt, goed aan het komen is. Alle tekenen gaan immers via het plan “Saving Israel for last”.

Bovendien, plan B zou een burgeroorlog zijn dus heb ik geen plan B om mijn gedachten te vervuilen. De anons hadden als taak tegengas te geven aan de misinformatie en kijken vanaf de zijlijn toe om hulp te bieden daar waar nodig, lees, daar waar men om hulp vraagt want velen weten nog niet eens wat er allemaal speelt, wat er op hen af gaat komen voor onvoorstelbaar nieuws. 

Met duizenden uren voorbereiding in 6,5 jaar is het commando centrum in volle gereedheid, wetende wat te doen en zeggen, vertrouwen en rust uitstralend. 
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk