16 miljard verdwenen in de bodemloze put.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #356


16 miljard euro is verdwenen… en niemand praat erover! Deze week kondigde de Oekraïense regering officieel aan dat ze “geen spoor” had van de 16 miljard euro die de Europese Unie haar in 2022 zou hebben betaald.


Door: Florian Philippot, Président des Patriotes
Beste patriotten

Is dit aanzienlijke bedrag verdwenen in de Oekraïense corruptievalkuilen (het land is een van de meest corrupte ter wereld) of in die van de Europese Unie, een maffia-achtige structuur die regelmatig wordt opgeschrikt door corruptieschandalen? Laten we niet vergeten dat we het hier over ons geld hebben, het geld dat zogenaamd ontbreekt voor boeren, pensioenen, openbare diensten, het afbrokkelende ziekenhuissysteem, etc.

Oorlog en corruptie zijn altijd hand in hand gegaan, en hier hebben we weer een oogverblindende demonstratie van: het moet stoppen!

Deze ruïneuze escalatie richting oorlog moet zo snel mogelijk gestopt worden! De toespraken van Macron worden met de dag gekker en gevaarlijker. Hij is in handen van een oorlogszuchtige diepe staat, een NAVO die haar bestaansrecht zoekt in permanente oorlog, en een Europese Unie die de Oekraïense crisis wil aangrijpen om een “Europees leger” te creëren, zoals blijkt uit de recente aankondigingen van Europees commissaris Thierry Breton! Afgelopen zaterdag nog, tijdens demonstraties en ontmoetingen met onze landgenoten in heel Frankrijk, met de moeders van Frankrijk die hun zonen niet naar de oorlog willen sturen, laten we een radicaal andere stem horen, een stem van vrede en nationale onafhankelijkheid! Deze doelen kunnen alleen worden bereikt door uit de corrupte oorlogsmachines van de NAVO en de EU te stappen en door parlementariërs te dwingen eindelijk hun werk te doen en Macron, die steeds krankzinniger wordt, tegen te houden!

Bij Les Patriotes pleiten we al sinds dag één voor Frexit en het RIC (referendum op volksinitiatief). Deze week bewees Zwitserland (een niet-EU-land) wat een rechtvaardige zaak dit is. Het Zwitserse volk stemde via de RIC tegen pensionering op 66-jarige leeftijd en voor een pensioen van 13 maanden! Ook al wilde de Zwitserse regering het tegenovergestelde. Een lidstaat van de Europese Unie had deze stemming niet kunnen houden: hier eist de Europese Commissie, in samenwerking met multinationals zoals BlackRock, regelmatig “pensioenhervormingen” met als enige doel het systeem stiekem te privatiseren… Door vrij te zijn, door te vertrouwen op directe democratie, hervinden we vrijheid, vertrouwen en hoop!

Meer dan ooit voelen en weten we dat we vechten voor een zaak die verder gaat dan onszelf. Een bepaald idee van de mensheid en van Frankrijk, een toekomst voor de volgende generaties, vrede en vrijheid! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk