Honger, de nieuwe oorlog tegen de bevolking!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #355


Westerse Leiders creëren voedseltekorten en manipuleren u om Rusland de schuld te geven.De Verenigde Staten en de Europese Unie (EU) zijn ondoeltreffend geweest in hun handelsoorlog tegen Rusland en werken momenteel aan hun zesde pakket sancties. Deze sancties hebben prijsstijgingen en voedseltekorten veroorzaakt, waardoor onschuldige mensen over de hele wereld ernstig geschaad worden.

Terwijl het Westen worstelt om de militaire missie van Rusland in Oekraïne in te dammen, hebben de Europese gasimporteurs zich al aan Rusland overgegeven. De Europese gasimporteurs hebben stilletjes de eigen sancties van de EU overtreden en zijn gas in Roebels gaan kopen, capitulerend voor de nieuwe regels van Rusland. Nu het economische oorlogsplan van het Westen averechts werkt, beginnen de leiders van de EU nog verder te barsten, schrijft Expose-news.com.

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock verwijt Rusland nu dat het “wrede honger” veroorzaakt, hoewel haar land degene was die Rusland in de eerste plaats de handel in landbouwproducten heeft geblokkeerd. Baerbock maakte deze absurde opmerkingen tijdens een recente G7-bijeenkomst met Canada, Frankrijk, Italië, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken verwijt Rusland dat het “brutale honger” veroorzaakt die eigenlijk door de sancties van de EU veroorzaakt wordt

Als onderdeel van hun eigenlijke sancties stemde Duitsland ervoor om Rusland te verhinderen voedsel en graan uit te voeren, maar nu zien de Duitsers en andere Europeanen als gevolg daarvan de prijzen de pan uit rijzen en ontstaan er voedseltekorten. In plaats van het falen van deze sancties te erkennen, heeft de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock, besloten om Rusland de schuld te geven van de “wrede honger” die Europa overspoelt. 

De Duitse leiders geven nu de militaire campagne van Rusland de schuld van de tekorten waarmee hun landen nu te kampen hebben. “Rusland heeft er bewust voor gekozen om van de oorlog tegen Oekraïne een ‘graanoorlog’ te maken,” beweerde de Duitse minister op de G7-vergadering. “We moeten hier niet naïef over doen,” drong zij aan. “Het is geen nevenschade, het is een volkomen doelbewust instrument in een hybride oorlog die momenteel gevoerd wordt.”

Baerbock beschrijft eigenlijk een hybride economische, bank- en voedseloorlog die het Westen voert tegen, niet alleen Rusland, maar ook hun eigen burgers en de volkeren van de wereld.

Het was immers het land van Baerbock dat voor economische oorlogssancties tegen Rusland in stemde. Deze sancties zijn bedoeld om Rusland te verhinderen graanexporten in euro’s en dollars te verkopen. Nu verwijt Baerbock Rusland dat het de situatie bewapent tot een “graanoorlog” – en beweert zij op absurde wijze dat Rusland verantwoordelijk is voor voedseltekorten in heel Europa. Herinnert Baerbock zich niet dat haar eigen land Rusland de uitvoer van graan, kunstmest en landbouwproducten heeft geblokkeerd?

De economische sancties van het Westen hebben ernstige repercussies voor iedereen.

Oekraïne exporteert gewoonlijk tot vijf miljoen ton graan per maand, maar vanaf mei 2022 kan het land ongeveer 90 miljoen ton landbouwproduct niet meer exporteren. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken beweert dat het Russische leger de Oekraïense havens blokkeert. De VS hebben zich bij Duitsland aangesloten en beweren dat Rusland de Oekraïense havens blokkeert en “miljoenen in hongersnood brengt”.

Toen het Westen voor het eerst de Russische landbouwexport stopzette, heeft het toen wel gedacht aan de werkelijke gevolgen die deze sancties zouden hebben voor de voedselvoorziening in de hele wereld? Rusland had de wereld voorheen voorzien van 27 procent van zijn zonnebloempitten, vijf procent van zijn gerst twee procent van zijn maïs, en drie procent van zijn tarwe. Nu de bevoorradingsketens wankelen, is de enige verdediging van het Westen Rusland nog wat harder de schuld te geven…

Rusland heeft Duitsland en de VS van repliek gediend. De woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, schreef:

“De prijzen stijgen door de sancties die het collectieve Westen onder druk van de Verenigde Staten heeft opgelegd. Dit is als we het over de directe reden hebben. Als men dit niet begrijpt, is dat een teken van ofwel domheid ofwel opzettelijke misleiding van het publiek.”

Het Westen blijft het publiek misleiden over de kosten van hun ondoeltreffende sancties, die alleen maar geleid hebben tot recordinflatie en problemen met de toeleveringsketen, die een bedreiging vormen voor de minst fortuinlijke en minst voorbereide mensen onder ons.
©Expose-news.com

Reactie.

Al langere tijd besteed ik aandacht aan de feiten dat we eerdaags hard geconfronteerd worden met honger in Europa! De sancties tegen Rusland, het afsluiten van de olie en gastoevoer maken dat er te weinig energie is om producten te maken. De producten die wel gemaakt kunnen worden zijn voor gewone mensen met een modaal inkomen al niet meer te betalen. Wanneer hier niet snel een eind aan wordt gemaakt zal de Europese bevolking te maken krijgen met ernstige tekorten. Poetin heeft al verschillende keren aangeboden de olie en gas uit Rusland ter beschikking te stellen aan Europese afnemers. Maar de onderdanigheid aan de VS van de Europese politici zorgen ervoor dat de Europese bevolkingen het gelag betalen!

Er druppelt nog wat gas uit Rusland Europa binnen, maar dat is niet voldoende om de economie draaiende te houden! Dus zal de Europese economie steeds verder in het slop geraken! De VS is zo goed ons schaliegas te verkopen voor een abnormaal hoge prijs. Dit gas is op verschillende manieren zeer vervuilend, maar daar trekken de milieu fanaten, de stikstof, PFAS en CO2 idioten zich niets van aan. Net als trouwens de enorme vervuilende oorlog is Oekraïne! Want het Westen wil geen vrede sluiten met Rusland. Terwijl er al een vredesakkoord lag, maar waar Johnson, de ex president van Engeland, in opdracht van de VS, een stokje voor stak! Maar dat weten we allemaal nog!

De enige manier om aan deze ellende te stoppen is misschien wel een goede keuze maken met de komende Europese verkiezingen! Al ben ik bang dat het geen eerlijke verkiezingen zullen worden. En dan rest ons twee mogelijkheden!

Burger opstand of burgeroorlog! En dat juist is misschien wel de opzet, het uitlokken van een grote ontevredenheid onder burgers zodat ze de hooivorken van de boeren gaan gebruiken om hun vrijheid te verkrijgen om als gewone mensen te kunnen leven! Dan zullen de politici politie en leger inzetten om zoveel als mogelijk burgers te doden. Dus is een andere aanpak nodig die geen slachtoffers eist. Ook belangrijk is het om politie en soldaten niet te belasten met het moeten neerslaan van een burgeroorlog, waar zeker veel slachtoffers zullen vallen. Want ik heb er geen vertrouwen in dat politie en leger zich achter de burgers zullen scharen en de verantwoordelijke politici wegjagen! Wat natuurlijk een zeer goede oplossing kan zijn om bloedvergieten te voorkomen!

De Europese politici en de politici die de Europese economie kapot maken moeten weg! Maar die gaan niet zomaar weg! Dus zal het zaak zijn de normale economie te helpen afbreken door daar niet meer aan mee te werken. Een parallelle economie te creëren die de benodigde voeding en energie leveren die nodig is om te leven. Hiervoor moeten we willen en kunnen samenwerken met boeren en anderen die hierin een rol kunnen spelen! Er zullen moeilijke tijden komen waarmee we worden geconfronteerd. Wie een andere oplossing weet die wenselijk is mag het zeggen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk