Op 17 maart 2024 gaan we het vierde jaar ‘zichtbare’ dictatuur in, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #354


Zoals ik dat altijd zeg, ‘zichtbare’ dictatuur want we zijn eigenlijk nog nooit vrij geweest ons hele leven niet. Zolang we ons leven al moeten houden aan 10 dikke pillen van wetboeken die niemand kent, zolang we zo schandalig veel belasting moeten betalen, zolang de politiek uit ‘onze’ naam oorlog voeren. 


We zijn niet meer als slaven waarvan er velen denken dat ze vrij zijn. Die slaven zijn nu niet meer in grote hoeveelheden nodig vandaar de depopulatie agenda waarvan velen nog niet het benul hebben dat dit alles nu speelt. 

Als ervaren complot denker / onderzoekers neem ik je even mee naar de bewuste dag van 17 Maart 2020. Om 09.30 uur kreeg ik een telefoontje van mijn garage hier in Frankrijk. We gaan om 10 uur je auto halen in Magny Cours die ik daar via de garage tweedehands gekocht had. Frankrijk gaat 8 weken op slot. 

Mijn eerste gedachte was dus; “Zo gaat het beginnen de machtsovername, de coupe van de Nieuwe Wereld Orde”.

Alle winkels en bedrijven gingen op slot alleen de essentiële bedrijven als de supermarkt bleef open. Niet de politie maar voornamelijk de burgers die elkaar controleerden, zo bang waren ze gemaakt. Mijn internet was net aangesloten dus ik kon thuis werken want ik woonde net zes weken in Frankrijk. Gereedschap en materiaal voldoende om heel de dag te kunnen klussen en vooral het wereldnieuws volgen en verslaan als burger journalist, ‘onze man in Frankrijk, bij dotcom’.

En het virus, tsja dat wisten we al in 2009 dat zoiets niet bestond en een anti- ‘het spuitje’ was ik al sinds 2010 na het zien van de video Lethal Injection the story off (verboden woord) (Mag niet meer genoemd worden op straffe van 3 jaar / 45.000 euro hier in Frankrijk)

Alles wat ik hiervan wist en de optimalisatie van het immuunsysteem was reeds verboden informatie geworden om te delen in een op een gesprekken. Men vertelde je gewoon “dat ze niets wilden weten”. Een voorlichting die ik wilde organiseren direct na de 8 weken lockdown / confidement werd dan ook resoluut van de hand gewezen. Het artikel over het lock-step programma waar stap voor stap werd uitgelegd wat er zou gaan gebeuren werd in juni 2020 vast gepind op #1 van de website en slechts 6600 keer gelezen en zo marcheerde de wereld, de vrienden, familie en bekenden het kantoor binnen van Dr. Mengele. Dr. dood deed het rustig aan want niet iedereen viel gelijk om dus haalde de wereld gerust adem van opluchting mochten ze wat enge verhalen van ons meegekregen hebben. Bij de radio in Nederland werd ik gelijk de wacht aangezegd na +25 jaar zonder een weerwoord van mijn kant.

In Frankrijk werd de tweede lockdown eind 2020 al aan de laars gelapt, ik kreeg via een française zoiets al een vergunning en kon onbeperkt reizen tijdens de daguren. Met de horeca sluiting nog van kracht werd er een carnavalavond georganiseerd begin ’21 en schetterde de Brabantse leut uit de speakers niet te zacht. Politie, die waren blij een paar uurtjes vrije tijd te hebben. In heel het land werd meer en meer elke week gedemonstreerd en ik besloot mee te gaan doen in Autun. Er kwamen zo’n 400 mensen die eerste keren dat ik erbij was. Als snel waren we met een ploegje buitenlanders er elke zaterdagmiddag bij. In Holland kocht ik een oude pauken trommel en ik gaf al snel de maat aan voor de hele club. Het aantal deelnemers werd wat minder maar het aantal plaatsen waar de manifestaties plaatsvonden dermate meer dat we op een gegeven moment 330 deelnemende plaatsen telden in geheel Frankrijk met minstens honderdduizenden tot een miljoen deelnemers elke zaterdag. Zo nam ik daar 41 zaterdagen aan deel tot het uiteindelijk langzaam dood bloeide.

Er was niet veel meer om voor te vechten, de verpleegkundigen, enkele duizenden, die waren ontslagen, de alternatieve geneeskundigen mochten niet meer werken (voor de verzekering) en de bange mensen hadden het spuitje genomen. Gedane zaken nemen geen keer.

In ’22 kwamen nog grote demonstraties voor de pensioen verhoging maar daar had ik niks te zoeken. Ook hier ramde monsieur Macron zijn zin door en als je mensen met een heuse guillotine ziet leuren weet je wel hoe populair Emmanuel hier inmiddels is geworden.

In ’21 en ’22 hoorden we van de eerste gevallen die onder verdachte omstandigheden ons ‘plotseling’ verlaten hadden. Eind 22 een direct familie lid waarvan we het zeker wisten, onderdeel van de grote golf oversterfte. De grote golf moet denk ik nog komen, dat zien we aan de aantallen die -nu- aan het wegkwijnen zijn.

Mijn vaste protocol dat ik nu volg is; “Zou je niet eens wat extra mineralen gaan nemen om je immuunsysteem op orde te brengen want dat is hard nodig”

Meestel haalt men de schouders op en gaat verder. Een enkeling reageerde met; “Maar jij bent geen dokter”. nee dat klopt maar ik was op dat gebied wel artsenbezoekers en de artsen waar ik de testresultaten van onder ogen kreeg waren zonder uitzondering allemaal onvoldoende” Geen enkele reactie van, daar wil ik meer van weten, geen enkele keer. Dus over het immuunsysteem beschermen tegen prik-schade, daar hoef je dan niet meer over te beginnen. Einde oefening, we gaan wel zien of horen hoe het afgelopen is. Gelukkig zijn er met name door de wrap-speed fouten gemaakt en vele prikken geplaatst die niet meer voldoende gekoeld waren waardoor ze de schadelijke werkzaamheid verloren hadden of minder was geworden.

DAT, … is eigenlijk de enige houvast en hoop die ik mee kan geven en hen die zich hebben laten leiden door de angst en het onvermogen om logisch te kunnen denken. De jarenlange matrix denkbeelden maakten het aanhoren van afwijkende meningen elke mogelijke tegengestelde opinie tot een verbod. 

En zo zijn we aangekomen in maart ’24. Jaar vier van de zichtbare dictatuur waar we lijdzaam moeten toezien hoe velen ten onder gaan, hun Waterloo gaan vinden, onbereikbaar en voor enige rede vatbaar.

We kijken smachtend uit naar de bevrijding waar we ieder voor zich aan werken om tezamen te komen als men ons nodig heeft voor de verdere strijd, kijkend wie er nog overgebleven is waar we hulp kunnen bieden indien gewenst [?]

En zo zie je al vier jaar boven elk artikel; 

“Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #354”
Dus volgende week gaan we beginnen aan het vijfde jaar !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk