Stel dat je een gezondheid-brandstof-meter kon raadplegen? DAT KAN !

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #351


Wat als je een -preventieve gezondheid scan- zou kunnen laten maken met recht op premiekorting? Zou dat geen hele zorg minder zijn? Of als je inzichtelijk kan maken waar het fout gaat met vaccinatieschade en wat te doen ?


Een jaarlijkse verplichte autokeuring vinden we heel normaal. Velen hebben gehoor gegeven aan de vaccinatie’plicht’ terwijl dit in strijd is met de rechten van de mens. Maar wat als je korting zou krijgen op je dure gezondheidsverzekering met een positief gezondheid profiel? Dat gaat nooit gebeuren want de farmaceutische industrie heeft daar geen belang bij, zieke mensen brengen meer in het laatje dan gezonde. Dat weten de bewuste mensen maar al te goed. Maar ik denk dat de macht van Big Farma snel uitgespeeld is als het V experiment de gemoederen gaat bezig houden!

Waarom neem niet iedereen die stap zelf, een preventieve gezondheid scan? Je zegt; “Ik wil dat niet weten? Jawel, dat wil je wel weten als je van te voor weet met wat voor eenvoudige aanpassingen veel ellende of een dodelijke ziek kan worden voorkomen.

Of wat als je vermoed (of weet) al iets onder de leden te hebben. In de alternatieve geneeskunde hebben ze veel mogelijkheden die men regulier niet kan of wil benutten. Manieren die bovendien niet zo eng zijn als de reguliere ‘geneeskunde’ (de Medicijnmannen) !

Dit las ik deze week: “Vroegtijdige opsporing van ernstige ziekten zoals kanker of hartaandoeningen kan een aanzienlijk verschil maken in zowel de uitkomst als de eenvoudige behandeling ervan. Moderne diagnostische machines en innovaties, zoals MRI, echografie en zijn uitstekend, maar ingewikkeld en te duur om regelmatig toe te passen. Vaak zijn ze niet betrouwbaar en niet toereikend genoeg en moet je andere ingrijpende procedures ondergaan.

Een bio-resonantie machine die is ontwikkeld op basis van het fenomeen van bioresonantie, biedt zeer schone niet-invasieve diagnostische scans (energieveld metingen) van weefsels en organen in een kort bezoek van 30-60 minuten aan de praktijk van een arts, therapeut.”

Voor diegene die nu denken; “Maar ik eet gezond”,
Er is een groot verschil tussen INNAME en OPNAME

Hier mijn persoonlijke verhaal

In 2000 deed ik een uitgebreide bloedanalyse van +1000 gulden. Die wordt dus nooit door de verzekering vergoed want via de dokter wordt een risicoprofiel gedaan op beperkte stoffen die horen bij het ziekteprofiel die de dokter ‘vermoed’. Nu weet ik dat een bloedanalyse slechts aangeeft wat er binnenkomt maar niet of je lichaam het ook daadwerkelijk heeft opgenomen.

In 2003 ontdekte ik de methode die het SpecraCell laboratorium gebruikte om in de witte bloedcellen een, eveneens beperkt profiel, kon tonen maar wel na de stofwisselingen een kijkje terug over 4 tot 6 maanden en daarmee de interactie, het teamwerk van deze mineralen en vitamines. In 2004 heb ik de uitdaging op mij genomen en drie jaar was ik zelf benoemd artsenbezoeker als independent rep voor het lab. Ik mocht dokters een gratis test aanbieden en kreeg inzicht in de gezondheid van de dokter zelf. Oeps, het regende onvoldoendes !!

Maar ik kreeg het niet van de grond, $ 288 dollar voor een test exclusief supplementen en dokters die geen belangstelling hadden voor de basis van de gezondheid. Natuurgeneeskundigen die klanten hadden die dat niet betalen konden en niemand dachten te kennen die dat wel zouden willen [?]

Inmiddels maakten we wekelijk het gezondheidsradio uurtje (eveneens als podcast) en maakten kennis met een arts die de NES scan methode deed in haar praktijk en ik mocht kennis maken. Wederom een momentopname maar met veel meer metingen op zo’n 180 punten.

Deze scan heb ik gedurende de jaren meer als 15 keer laten doen en in èèn jaar vier keer te weten in elk seizoen. Dan krijg je inzicht in je eigen gezondheid, gedrag en zaken die je zelf kan beïnvloeden om het risico op een ziekte drastisch te verminderen, zorgen dat je volop energie hebt en je nooit een dag ziek voelt.

In feite is dat die brandstofmeter die je persoonlijk inzicht geeft wanneer je weer bij moet tanken om je energieniveau hoog te houden, je immuunsysteem van essentiële alle bouwstoffen te voorzien.

En in februari dit jaar werd ik weer met de neus op de feiten gedrukt.
Er is een groot verschil tussen INNAME en OPNAME van vitaminen en mineralen.

Ik ga dit en andere zaken weer bijsturen de komende weken, daarna nog een keer een meting inplannen en ik hoef mij weer geen zorgen te maken om met volle energie te genieten van het leven.

NEN scan, Biomeridiaan scan, Oberon biofeedback, SCIO, en vele anderen die met min of meer de zelfde meettechniek werken. Van een andere arts kreeg ik de aanbeveling om zeker de Oberon Biofeedback eens toe te passen. 

Ook al kennen alle meetmethoden hun tekortkomingen, als er een database aangelegd wordt in grote lijnen van gebreken en de geboden oplossingen zouden we daar wereldwijd mee kunnen gaan werken. Zeker gezien de vele mensen die met een vaccinatie tijdbom in hun lichaam rondlopen.

Wie gaat de uitdaging aan, vele artsen werken op een eilandje, bang om in conflict te komen met de beroepsgroep of verzekeraars want energetische metingen zijn immers niet gewenst in farmaceutische kringen. 

We zouden dus een database bouwer moeten hebben waar mensen hun persoonlijke test resultaten en genomen maatregelen kunnen invoeren. Een persoon / instantie die (nu nog) niet door Big Farma in moeilijkheden te brengen is. Iemand die bovendien de juiste contacten heeft om zo’n operatie momentum te geven qua aanmeldingen. Ik heb al zo’n persoon benaderd maar nog geen reactie gekregen, dus ook geen afwijzing.


Telegram stijl: -ONDERVOEDING- Mensen worden gemotiveerd door hun spiegelbeeld – Laat ze ZIEN hoe gezond – ongezond ze leven – Pas dan is men bereid de levensstijl aan te passen of optimaliseren. Wat doen gifstoffen in je lichaam – In welke mate verstoren ze je biologie – Heeft het lichaam wel de benodigde essentiële vitamines en mineralen om te functioneren? – NEE – Laat staan om gifstapeling te bestrijden – STOP: Reeds minimaal 20 jaar vinden er op steeds grotere schaal energetisch gezondheidsscans gemaakt wereldwijd – Niemand heeft toegang tot deze globale gegevens. – Dit wereldwijde spiegelbeeld is verborgen voor een ieder – Dit spiegelbeeld kan exact de gevolgen van vaccinatie koppelen aan de data per land dat de vaccinatierondes plaatsvonden. – Dit spiegelbeeld zou ook preventieve maatregelen in bijna realtime zichtbaar kunnen maken – Kunnen we de koppen bij elkaar steken? Einde bericht. 
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk