Geen vriendelijke ontvangst Macron Salon de l’agriculture


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #349


De idiote opmerkingen van Macron over het “sturen van troepen” naar Oekraïne herinneren ons eraan hoe gevaarlijk deze persoon is en hoe cynisch hij is: deze schokkende woorden zijn bedoeld om mensen zijn rampzalige ontvangst op de Salon de l’agriculture te doen vergeten, …


Door: Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Beste mevrouw, beste mijnheer, beste patriotten,

… en hen zelfs voor te bereiden op een mogelijk uitstel van de presidentsverkiezingen… Maar dat is niet alles: Macron werd zeker tegengesproken (vernederd!) in de nasleep door bijna alle hoofdsteden, maar bovenal liet hij de kat te vroeg uit de zak komen! Achter de schermen praten sommige landen over het sturen van troepen: zolang Frankrijk deel uitmaakt van de NAVO en de EU, zal het gehoorzamen aan een oorlogsverhaal, wat tot het ergste kan leiden. Zolang Frankrijk deel uitmaakt van de NAVO en de EU, gehoorzaamt het aan een oorlogsverhaal, dat tot erger kan leiden. De oorlogszuchtigen zijn de tv-studio’s binnengevallen: laat ze zelf naar het front gaan, laat ze hun kinderen sturen!.. Wij van onze kant zijn vanaf het begin trouwe vredesactivisten geweest.

Aanstaande zaterdag 2 maart om 15.00 uur organiseren we in Parijs een grote manifestatie voor de Vrede (nieuwe locatie: Place Vauban), om de terugtrekking uit de NAVO, de Vrede en Macron te verdedigen! Komt allen!

Ik was dinsdag op de Salon de l’Agriculture, waar ik mensen ontmoette die van hun vak houden, mensen die er gepassioneerd over zijn, en ik werd getroffen door het aantal keren dat boeren spontaan met me spraken over Frexit! Zoiets had ik nog nooit gezien! De boerenrevolte is een detonator geweest, die essentiële thema’s heeft samengebracht zoals vrije handel, oneerlijke concurrentie, voedselkwaliteit, korte distributiekanalen, landbouw- en voedselpatriottisme, enz. Het is duidelijk dat de boerenrevolte nog lang niet voorbij is, en dat ze zal terugkomen met een nog sterkere en eerlijkere focus! Bevrijd van de oligarchie zal ons land zijn volk en de wereld het beste kunnen bieden, want het heeft buitengewone rijkdommen in zich!

De waarheid heeft zojuist weer een verbluffende doorbraak gemaakt! Het dringt nu zelfs door tot ‘s werelds meest conventionele media, zoals “Bloomberg Health”, dat deze week een lange, goed gedocumenteerde studie publiceerde over de explosieve toename van hartproblemen en beroertes in de landen die het meest ‘gevaccineerd’ zijn met covid. Bloomberg wijst erop dat “de specialisten niet weten wat er aan de hand is”!… Het is interessant dat dergelijke conventionele media nu verplicht zijn om de realiteit te laten zien. We geven niet op: de schuldigen zullen in de gevangenis belanden!

“Vrede is geen idee, het is actie” zegt de goede diplomaat! Hetzelfde geldt voor vrijheid, Frankrijk en menselijkheid! Laten we acteurs zijn, nooit toeschouwers of defaitisten. Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk