Haat verblind


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #347


Deze week kreeg ik de opmerking “dat lees ik niet” weer eens over de schutting gegooid op berichten van mij dat Navalny niet zo een lieverdje is als de MSM ons wil doen geloven. Maar de Poetin haat is zo intens gevoed door de staatsomroep dat het enge vormen begint aan te nemen.


DE BLINDE VLEK WORDT EEN SPLIJTZWAM DIE ZICH GEVAARLIJK UITSPREIDT!

Van een vriendin kreeg ik een link toegestuurd voor ondertekening ter nagedachtenis van Navalny waar ik geïrriteerd op reageerde en haar berichten stuurde hoe Navalny echt was maar de conclusie is per direct dat ik het fout heb want Poetin zit achter de moord en dat willen velen zo graag geloven dat het ook waarheid wordt voor ze.

Dat het Westen vol op de oorlogstrom slaat zien ze niet meer en alles wat je zegt over het Westen daar volgt een ja maar de Russen op. Poetin uitmaken voor een Hitler, een oorlogsgek een dictator maakt velen zo blind dat ze niet zien wat de westerse leiders ondertussen uithalen. Deze westerse leiders willen steeds meer censuur en maken er wetten voor die hun de macht geven tot straffen want commentaar op de overheid zal verboden en bestraft worden.

Dus wie voor vrede is en de oorlog wil beëindigen is extreem rechts en moet de mond gesnoerd worden.

ZIE WAT ER MET ASSANGE GEBEURT!

Het Westen blijft maar schreeuwen dat Poetin Europa wil binnenvallen en daarom moeten wij de oorlog blijven steunen. Een oorlog die al overduidelijk verloren is, daar blijft Europa bakken met geld naar toe storten over de rug van ons burgers.

Waar het om gaat zijn westerse geheimen die niet naar buiten mogen komen. Westerse elites verdienen bakken met geld in Oekraïne door kinder- en orgaanhandel, de biolabs en wie weet wat voor duisters er nog meer naar buiten komt.

Spreek ik over Assange zullen ze niet eens weten wie hij is, Snowden die moest vluchten naar Rusland is men allang vergeten, Conzales Lira is voor de meesten onbekend maar vermoord door Oekraïeners in opdracht van Amerika, de politieke moord op Pim Fortuijn. En waarom zijn ze gevangengenomen of vermoord of gevlucht omdat ze kritiek op het Westen hadden.  De oorlogsmisdaden van Amerika met steun van Europa uiteraard hebben deze mannen blootgelegd.

Want nogmaals juist in het Westen is het vrije woord echt niet zo vrij en dat vrije woord wordt dus met de dag meer en meer aan banden gelegd.

En hoe dat kan is heel simpel, de massa laat zich hersenspoelen door de indoctrinatie van de staatsomroep.

Het is stil over de rechtszaken richting Gideon v Meijeren, de aanval op Pepijn v Houwelingen en Baudet. Het schorsen van FvD gebaseerd op niets want de helft van de kamer geeft zijn neveninkomsten niet op. Pia Dijkstra weer een totaal onkundige haat zaaister nu als minister van volksgezondheid die weigert antwoorden te geven op de vragen van Pepijn v Houwelingen, dit kan niet! Rutte die al zegt dat ook bij een volgend kabinet de oorlog in Oekraïne gesteund zal worden, ook dit kan echt niet!

Dat wij al tonnen belastinggeld aan dwangsommen betaald hebben omdat Hugo de psychopaat en Kuipers de eng nek geen openheid willen geven over OMT gesprekken en verdwenen geld.

Vrienden hoor ik zeggen dat ze de prik niet meer vertrouwen, dat ze de eigen regering niet vertrouwen maar meegaan met haat zaaien richting Rusland en niet doorhebben dat het haat zaaien richting Rusland allemaal afleiding is.

Ondertussen gaat Europa economisch, financieel en mentaal kapot maar de staatsomroep blijft schreeuwen dat de economie groeit en Duitsland een sterkere economie heeft dan Japan. Bedrijven trekken massaal weg uit Europa maar met name uit Duitsland doordat de energieprijzen door het dak gaan.

Wij in het Westen hebben transgender generaals en kazernes met regenboogvlaggen nou nou dat straalt lef uit. Rusland wordt als ondemocratisch gezien omdat ze het traditionele gezinsleven eren wat hier bij ons kapot gemaakt wordt. De Russen zijn trots op hun land en cultuur, wij hier in het Westen horen alleen maar dat wij blanken slecht zijn en ons moeten schamen voor onze kleur, geschiedenis en cultuur. Dus vermengen die rassen, en de westerse mens en cultuur slopen mede door de instroom van kansparels te bespoedigen, te organiseren en te koesteren. Over de rug van de eigen bevolking.

Een X bericht!

Jij bent Vladimir Poetin.
Je hebt zojuist een wereldwijd interview met miljarden kijkers gegeven,
Je hebt de propaganda van je tegenstanders vernietigd,
Jouw populariteit is 80% in de peilingen thuis,
Uw vijanden in Oekraïne worden geconfronteerd met een interne ineenstorting,
Uw proxy-financiers verliezen hun interesse,
Jouw leger staat op het punt de overwinning te behalen in Avdeevka,
Je vijanden zijn er niet in geslaagd je economie te ondermijnen,
Je bondgenoten staan ​​stevig achter je, BRICS groeit,
Je staat op het punt herkozen te worden in de komende wedstrijd.

Dus wat doe je?

Dood een politiek irrelevante, gemarginaliseerde en lang vergeten (door de Westerse Client Media) door het Westen gefinancierde stroman (en zorg ervoor dat je hierbij een uniek traceerbaar Russisch gif gebruikt), allemaal in een poging om het falende Westen een reden te geven om hun enorme cliënt te activeren propagandamedia om af te wijken van alle bovengenoemde recente successen?

Iedereen in het Westen die in deze volkomen krankzinnige fantasie gelooft, moet bedenken hoe wanhopig de westerse machten, die op het punt staan ​​zoveel te verliezen in Oekraïne, Rusland tegen elke prijs enige schade willen toebrengen. Daar is een naam voor.

Totale wanhoop

X bericht van Joost Niemöller over de werkelijke Navalny:

Hoe is het mogelijk dat er zo weinig mensen boos zijn of zich bezorgd maken over de giga oversterfte sinds 2021, de toename van kankers en hartfalen? Zich wel vragen stellen maar niet tot actie komen….. Psychische gekte blijft toenemen en een regering die weigert onderzoek te doen, weigert openheid van zaken te geven, de financiële puinhopen achtergelaten door Kaag, het weg bonsjoeren van de boeren, de ziekelijke klimaathysterie die duidelijk nergens op slaat en gebaseerd is op gekochte cijfers die de overheid uitkomt.

DAAROVER BLIJFT HET STIL MAAR NAVALNY STERFT EN DE CONCLUSIES ZIJN DIRECT GETROKKEN EN DE MASSA REAGEERT HYSTERISCH RICHTING RUSLAND. 

DIT ZAL IK NOOIT GAAN BEGRIJPEN!

Het hebben van ministers die het niveau van een gemiddelde kleuter hebben, geen verstand van zaken maar bakken met geld over de balk smijten. Die jeugdzorg en de ouderenzorg kapot bezuinigen maar wel bakken met geld besteden voor oorlog voeren en de massa-invasies uit Afrika en Oekraïne.

De Nederlander moppert wat dat de overheid het open grenzen beleid aanhoudt met gevolg dat het zorgstelsel zal instorten, maar ach de meeste Nederlanders voelen de pijn nog niet echt dus maakt zich nog niet zo druk.

De oneerlijkheid dat de Nederlander gebukt gaat onder zware lasten en “vluchtelingen” alles, lees ALLES gratis krijgt, neemt extreme vormen aan. Maar Poetin is het kwaad…..

Laat ik duidelijk zijn: geen chip in ons brein, geen CBDC, geen CO2 budget, geen EU-ID, geen oorlogen maar vrede en het vrije woord in ere houden.

Maar voorlopig heeft de EU met Amerika weer nieuwe sancties bedacht waarmee we niet Poetin raken maar onze toch al afgeschoten voeten en weer vanaf schieten. Wij burgers gaan die pijn ongelooflijk hard voelen, niet de Russen maar wij.

Ollentrol wil pensioengeld gaan gebruiken om de oorlog te bekostigen en straks onze kinderen zullen sturen. De Oekraïense jongens zijn er niet meer, liggen kapot geschoten onder de grond. Nu sturen ze de gehandicapten en downies naar het front maar zodra die aan flarden geschoten zijn mogen onze kinderen, besef dat goed Russen haters en gehersenspoelden!

Oh en Rutte als nieuwe NAVO generaal heeft zijn baantje binnen gehaald. Dit kan alleen als je je ziel aan de duivel hebt verkocht en helaas te veel aan de macht nu die hun ziel aan de duivel verkocht hebben!

https://www.dagelijksestandaard.nl/opinie/michael-van-der-galien-welk-vies-spel-spelen-de-elites-worden-we-voorbereid-op-escalatie-van-oorlog

Het Amerikaanse rot:Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk