dotcom.radio aflevering 403 van 25-02-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #345


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 403: slinkse manier om CBCD in te voeren – wees voorzichtig wie je volgt – Israel 2 staten oplossing afgewezen – Soevereiniteit overdracht naar de WHO – Book Social Engeneering the masses – Ziekte X – Zionisten in de VS & UK – en meer nieuws, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)] –

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws*Weekjournaal op 41 min. De energie maatregelen in de EU en VS gaan zorgen voor een verdere energieschaarste de EU economie moet vernietigd worden. vloeibaar gas terminals leveringen in de VS worden beperkt en de gas leveranties via de Oekraïne worden gestopt

*Weekjournaal op 52 min. Elon Musc & Poetin beiden lijken aan de goede kant te staan maar dienen ook gewoon agenda 2030 !! ………
– Moeten we weer een paar mensen op het -wees voorzichtig wie je volgt- lijstje zetten [???]

*Weekjournaal op 1.29 min. CBCD ingevoerd bij vluchtelingen, dit wordt toegejuicht door de bevolking, de volgende stap wordt de uitkeringstrekkers, wie daarna gaat volgen hebben de juichende nog niet bedacht ? Ook de crypto sector gaan onder de regels vallen van -boven de 1.000 euro aanschaf aankopen- klanten screaning vallen.

[Nine4News] Het is mijn absolute overtuiging dat een nieuw kabinet in Nederland niet te vormen is als de steun voor Oekraïne niet doorgaat op de schaal waarop die nu plaatsvindt, waarschuwde demissionair premier Rutte in Nieuwsuur.
“Volgens mij realiseert Geert Wilders zich dat donders goed en legt hij zich daar ook bij neer,” vervolgde Rutte.

[X] De Nederlandse interim-regering heeft net een “veiligheidsakkoord” met Oekraïne ondertekend waarin ze zich verplicht tot militaire en financiële steun voor de komende 10 jaar. Ik herhaal: 10 jaar.
Wereld NieuwsVorige week in dotcom de vraag heeft RN (Le Pen) in Frankrijk ook banden met Israel ? | Ander artikel: De RN probeert zichzelf al jaren te demoniseren. Is er door het tonen van steun aan Israël na de Hamas-aanvallen een stap in deze strategie gezet?

[Marja] Ik heb een vraag. Ik luister regelmatig naar jullie uitzendingen en jullie zijn heel positief over Trump, hij gaat verandering brengen.  Nu was David Icke in de uitzending bij Black Box en hij is er niet zo zeker van dat Trump ons gaat redden. Hij kan ook controlled opisition zijn en zo hebben de globalisten weer 4 jaar tijd gekregen om hun plannen uit te rollen. Trump heeft ook niets voor Julian Assange gedaan.  Kunnen jullie hierover wat zeggen in de uitzending? Waarom vertrouwen jullie Trump wel?

[Activist Post] Polish Farmers to Block Entire Border with Ukraine as well as Transport Hubs, Railway Depots and Seaports Poolse boeren intensiveren hun acties tegen alle voedselimporten van buiten de EU en de druk op Brussel en de Poolse regering op te voeren om de implementatie van de ‘Green Deal’ te staken en ongecontroleerde massale voedselimporten die Polen binnenkomen te verbieden

[RT] Israel rejects two-state solution – Netanyahu Dit zou een erkenning zijn van terrorisme

[ZeroHedge] Houthis Warn EU ‘Playing With Fire’ After Deploying Warships On Red Sea Mission – France, Germany, Italy, and Belgium have said they will contribute ships to the EU mission in support of Israel.

[YT] de VS zet Zuid Africa onder druk om hun standpunt over Gaza en de Israelische genocide bij te stellen

[X] Did you know? Jews make up less than 2% of the US population, but hold every senior level cabinet position in the Biden administration, except Secretary of Defense.

[X] The Zionist lobby has demonstrated its power and control over the UK Government and Opposition

[X] NATO just authorized Zelensky to cross Putin’s red line. Lange afstand raketten die Rusland binnen bereik brengt
– en – Oekraïense drone aanvallen in Piletsk ( Rusland), ver over de grens met Rusland, ~ 290 km.

[YT] Het Westen ging ervan uit dat de Jemenitische Houthi’s hun spel niet konden verbeteren. Dat deden ze wel. Onderzee drones geleverd door Iran

[YT] Yemenis destroy US Reaper drone, 35 miljoen dollar

MEME van de week;
Vuurpeloton; “wat zijn je laatste woorden”
Vuurpeloton Gaza; “Any first words”

[X] baby juice’ and Alice in Wonderland symbolism.

[Weekjournaal] India heeft CBCD ingevoerd, met verval datum, maar India is toch een BRICS land ?
Media[Wikileaks] DEVELOPING IN LONDON: Huge crowd outside the Royal Courts of Justice standing in solidarity with Wikileaks founder Julian Assange. WATCH

[Mike] Douglas Murray is directeur van de Britse Free Speech Union.
Hij gaat nu een initiatief leiden om strengere straffen in te voeren voor mensen die beschuldigd worden van haatdragende taal en om “dwepers” uit te sluiten van een baan op basis van berichten op sociale media! – Deze uitingswetten zijn meer dan wie ook gebruikt om nationalisten aan te vallen – Murray’s landgenoot Sam Melia gaat naar de gevangenis voor het delen van stickers over massa-immigratie en dit is waar hij aan werkt, wat een schande!

[X] De CEO van DuckDuckGo, Gabriel Weinberg, heeft aangekondigd dat de zoekmachine zal beginnen met het verwijderen van alle onafhankelijke media van het platform en deze in plaats daarvan zal vervangen door “vertrouwde” mainstream media.
(on)Gezondheid* Schoonzus is vorige week in elkaar gezakt, raakte de keukentafel en heeft daar buiten bewustzijn gelegen -hoe lang {?]- niet bekend. Ze heeft geen arts ingeschakeld nadien want ze wist zelf al wat de oorzaak was. Te snel opgestaan uit bed omdat ze zich verslapen had. 

Oh ja, ze is ook gevaccineerd, mijn zwager / haar man  is maart 2022 overleden. Beiden hadden een waarschuwing gekregen in 2020 van mij. NIETS is bespreekbaar en ze zit nu mijn dochter te stalken met 0.A. kranten artikelen die mensen waarschuwen zich vooral te laten vaccineren.

[Pepijn v Houwelingen] Het kabinet doet net alsof met deze wijzigingen de WHO geen nieuwe bevoegdheden krijgt. Niets is minder waar. De gewijzigde tekst van de IHR staat vol met woorden als “compliance”, “comply” en “authority”. Artikel 13a is heel duidelijk: bij een nieuwe ‘pandemie’ is de WHO de baas

[X] Minister Dijkstra sluit niet uit dat onze soevereiniteit verder wordt overgedragen aan WHO – publicatie overheid

[Activist Post] De heersende klasse in Frankrijk heeft zojuist een wet aangenomen die het illegaal maakt om vragen te stellen bij de mRNA-injecties en deze te weigeren. Franse slaven kunnen boetes en gevangenisstraf krijgen als ze weigeren zich te laten injecteren met mRNA (modRNA) “vaccins” en als ze de bevelen van de meester in twijfel trekken.

[Dr Rath] World’s Largest COVID-19 Vaccine Study Confirms Links to Serious Health Problems. Examining the vaccination records of over 99 million people.

[Geert]DISEASE X 20x erger dan Covid 19? Interview met Dr. Peter A. McCullough – Dit is dus de titel van de website van het World Economic Forum,
“Davos Annual Meeting 24 preparing for Disease X”. Dit alles waarschijnlijk onder leiding van onze favoriet Tedros. Het lijkt erop dat niet alleen het WEF erbij betrokken is, en volgens mijn onderzoek had ook het Council for Foreign Relations (CFR) eerder dit jaar een conferentie waar ze over dit thema spraken. Wat proberen ze te doen met deze “Ziekte X”? Wat is hier aan de hand? En waar worden we op voorbereid? www.kla.tv/28246

* telefoon app ongezonde voeding scannen
– Wie heeft er al ervaring / onderzoek gedaan – Welke app – betrouwbaar – up-to-date – (insecten) interactief melding / aanvulling  mogelijkheid

[Tucker] Tucker Carlson Tonight 2/23/24 : How many people died from the C.O.V.I.D shot? Do vaccines actually cause autism? Steve Kirsch has looked at the data.

* Het revolutionaire  CellRecoverySystems®  combineert vijf beproefde gezondheid ondersteunende technieken in de ‘CellRecovery Experience’. Een unieke half uur durende ervaring die bestaat uit een combinatie van
Cold Plasma,
Pulserende Elektromagnetische Resonantie THerapie, (PERTH)
Infrarood,
PhotoBioModulatie (PBM) ,
Sono en vibro-akoestische therapie.
Gedachtenvoer[the Activist Post] “Tavistock is behind every “spontaneous” social movement of the last century, including feminism, sexual “liberation”, the peace movement, the “New Age” movement, environmentalism, homosexuality, abortion, and lately, the transgender movement,” writes Daniel Estulin in her 2015 book Tavistock Institute: Social Engineering the Masses.

He you, Deep State
We don’t take your bate
In our freedom, you did infiltrate
No jail, the death penalty to celebrateElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten