Burger protesten?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #344


Chaos breekt uit! We zijn in 2024 getuige van rellen, protesten en burgerlijke onrust in de hele westerse wereldOveral in de westerse wereld stort de orde in nu regeringen de controle over hun bevolking verliezen. Boeren houden woedende protesten in heel Europa, enorme groepen migranten rellen regelmatig, plundering is in veel gemeenschappen in de Verenigde Staten een manier van leven geworden en nu roepen truckers op tot een historische boycot van New York City. We zijn op dit moment getuige van zeer alarmerende explosies van woede en frustratie in de hele westerse wereld, en er zijn geen gemakkelijke antwoorden omdat de meesten van ons het vertrouwen hebben verloren in degenen die ons regeren, schrijft Michael Snyder.

Om te beginnen wil ik het hebben over de rellen die onlangs in Nederland plaatsvonden. Een ruzie tussen twee rivaliserende groepen Eritreeërs resulteerde in een massale rel die de straten van Den Haag in een oorlogsgebied veranderde

Ook braken er gewelddadige rellen uit in de straten van Den Haag toen ‘migranten’ agenten aanvielen met bakstenen en politieauto’s in brand staken.

Tientallen relschoppers werden gefilmd rond de conferentiezaal van de Opera aan de Fruitweg, terwijl meerdere politiebusjes naar de plek reden.

Een ander filmpje toonde ook de nasleep. Het gebouw had een aantal vernielde ruiten en geparkeerde voertuigen stonden in brand, terwijl de straat eruitzag als een oorlogsgebied.

Er brak een gevecht uit tussen twee groepen Eritreeërs. “Het liep ernstig uit de hand”, zei de Haagse gemeentewoordvoerder Robin Middel.

“Ernstig uit de hand gelopen” is een groot understatement.

Het gaat heel lang duren om de immense schade die de relschoppers hebben aangericht te herstellen.

Elders in Europa waren er “woedende botsingen tussen politie en demonstranten” toen een paar honderdduizend pro-Palestijnse demonstranten zaterdag het centrum van Londen binnenstroomden…

Een video toont boze botsingen tussen politie en demonstranten tijdens een pro-Palestijnse mars in het centrum van Londen vandaag, die naar schatting tussen de 200.000 en 250.000 mensen naar de hoofdstad heeft getrokken.

In totaal zijn er elf mensen gearresteerd, waaronder ten minste één op verdenking van steun aan een verboden organisatie. De demonstratie zou eindigen in de buurt van de Israëlische ambassade, en op beelden is te zien hoe de politie ervoor in de rij staat, blijkbaar om de ambassade te bewaken.

Het hoeft geen betoog dat zo’n groot protest 20 jaar geleden nooit zou hebben plaatsgevonden.

Maar de laatste tijd stromen miljoenen migranten Europa binnen en de EU heeft net een “migratiepact” aangenomen dat de sluizen volledig zal openzetten

De EU heeft een migratiepact aangenomen dat “de zelfmoord van Europa” wordt genoemd en dat ertoe kan leiden dat het continent wordt overspoeld met wel 75 miljoen nieuwe migranten. 

De LIBE-commissie van het Europees Parlement nam de wet woensdag aan, die de verdeling van migranten over de lidstaten formaliseert en die lidstaten straft die weigeren hen op te nemen.

Omdat culturele verrijking en diversiteit “onze grootste kracht” is, zullen landen die proberen hun nationale identiteit te behouden zonder te worden opgeslokt door migranten zware financiële sancties krijgen.

Marine Le Pen, de leider van de parlementaire vleugel van de National Rally, zei eerder dat het pact zou leiden tot “de zelfmoord van Europa” en voegde eraan toe dat het een deal met de duivel was en een “georganiseerd plan om Europa en de naties waaruit het bestaat onder te dompelen” vertegenwoordigt.

Natuurlijk zijn het niet alleen migranten die de straat op zijn gegaan.

In de afgelopen weken hebben grote aantallen boeren in heel Europa hun diepe ongenoegen geuit over degenen die over hen regeren…

Boeren houden protesten in heel Europa, verstoppen de straten met hun tractoren, blokkeren havens en bekogelen het Europees Parlement met eieren over een lange lijst van klachten, van milieuregelgeving tot buitensporige bureaucratie.

“We kunnen niet meer leven van ons beroep,” vertelde een gekrenkte boer in Parijs aan CNN.

Hoewel enkele van de meest dramatische protesten in Frankrijk plaatsvonden, waren er ook soortgelijke acties in andere landen, waaronder Italië, Spanje, Roemenië, Polen, Griekenland, Duitsland, Portugal en Nederland.

Normaal gesproken zijn boeren geen radicale activisten.

Maar ze zijn veel te ver gedreven en hebben besloten dat het genoeg is.

Hier in de Verenigde Staten hebben truckers, die woedend zijn over het vonnis dat net is uitgesproken in New York City, beloofd om de Big Apple vanaf nu te boycotten

Sommige vrachtwagenchauffeurs die Trump steunen weigeren ladingen te vervoeren van en naar New York City nadat de voormalige president een boete van $355 miljoen opgelegd heeft gekregen en zijn vermogen om bedrijven te runnen in de staat is opgeschort in het civiele fraudevonnis van vrijdag.

Een pro-Trump vrachtwagenchauffeur die bekend staat als “Chicago Ray” postte een video op X na het vonnis, waarin hij deelde dat hij en een aantal van zijn collega’s transporten naar NYC weigeren vanwege de uitspraak van rechter Arthur Engoron in Manhattan.

“Ik heb op de radio met chauffeurs gesproken voor ongeveer het laatste… uur en 15 minuten… Ik heb met minstens tien chauffeurs gesproken… ze gaan vanaf maandag ladingen naar New York City weigeren,” zei Ray.

Zal deze boycot wijdverspreid genoeg zijn om een groot verschil te maken? Ik weet het niet. Maar als genoeg vrachtwagenchauffeurs zich bij de boycot zouden aansluiten, zou het zeker veel pijn kunnen doen. Zoals ZeroHedge al aangaf, vervoeren vrachtwagenchauffeurs “tussen 70% en 73% van alle vracht in de Verenigde Staten”… 

Vrachtwagenchauffeurs vervoeren tussen 70% en 73% van alle vracht in de Verenigde Staten. Daarom is het belangrijk om op te letten wanneer truckers op social media plannen beginnen te bespreken om ladingen naar het progressieve hellegat New York City te boycotten.

Na de uitspraak waren veel bedrijfseigenaren in New York City bezorgd dat ze dezelfde behandeling zouden kunnen krijgen die Trump net kreeg.

In reactie hierop legde de gouverneur van New York, Kathy Hochul, uit dat ondernemers niets te vrezen hebben zolang ze “gezagsgetrouw en regelconform” zijn…

De gouverneur van New York, Kathy Hochul, probeerde bedrijfseigenaren in New York gerust te stellen dat ze niets te vrezen hebben nadat de procureur-generaal van de staat 355 miljoen dollar van president Trump heeft ontfutseld voor het runnen van een bedrijf in de staat.

Hochul vertelde John Catsimatidis op “The Cats Roundtable” op WABC 770 AM waar haar werd gevraagd of andere zakenmensen in New York zich zorgen moeten maken dat als “ze dat met de voormalige president kunnen doen, ze dat met iedereen kunnen doen.”

Volgens Hochul: “Ik denk dat dit echt een buitengewone ongewone omstandigheid is waarbij de gezagsgetrouwe en regelsvolgende New Yorkers die zakenmensen zijn zich geen zorgen hoeven te maken omdat ze heel anders zijn dan Donald Trump en zijn gedrag.”

Denk je dat iemand zich beter gaat voelen door zo’n uitspraak Natuurlijk niet. Er is zoveel woede over wat er net is gebeurd. Op dit moment roept Wayne Allyn Root op tot een landelijke boycot van de hele stad

Alle 100 miljoen van ons moeten New York City boycotten. Geen vakanties meer daar. Geen zakenreizen. Geen congressen meer bijwonen. Geen kerstuitstapjes meer om de Rockettes en de boom in Rockefeller Center te zien. Geen kleding meer kopen op Fifth Avenue. Geen Broadway shows. Geen uitgaven meer in hotels of chique restaurants. Zeg gewoon “NEE!”.

Vraag aan elke winkel of online site waar je iets koopt: “Zijn jullie gevestigd in New York City?”. Zo ja, zoek dan iemand anders om bij te kopen. Alle voorbeelden die ik in dit artikel heb genoemd, hebben een gemeenschappelijk thema. De elite verliest haar greep en heeft het erg moeilijk om de orde te handhaven. Dit gebeurt ondanks een zeer geavanceerde campagne om het internet te censureren en te controleren wat we denken. Het werkt gewoon niet.

Ze proberen aan onze touwtjes te trekken, maar de meesten van ons gehoorzamen niet langer. En in veel van onze gemeenschappen stort de sociale orde volledig in. Zoals ik al eerder zei, zijn er delen van het land waar plunderen een manier van leven is geworden

Het is inmiddels een bekend tafereel: een groep van zeven mannen liep donderdag met gezichtsbedekking op een kledingwinkel binnen en beroofde de zaak op klaarlichte dag, terwijl de winkel nog open was. Maar dit was niet San Francisco of Los Angeles, het was vorige week in Memphis en de winkelier zegt dat dit een van de meer dan 60 soortgelijke incidenten was die het afgelopen jaar alleen al in hun winkels in de omgeving van Memphis plaatsvonden.

Volgens WREG-tv heeft de politie bewakingsbeelden vrijgegeven van de vermeende winkeldievenbende die een plaatselijke City Gear winkel uitliep met armladingen gestolen goederen. De politie zegt, na het bekijken van de beelden, dat minstens zeven personen hebben deelgenomen aan de georganiseerde diefstal. Noch de politie, noch City Gear’s moederbedrijf Hibbett hebben een exact bedrag vrijgegeven van de gestolen koopwaar, maar het werd omschreven als een “grote hoeveelheid”.

Op dit moment zijn de dingen zo gek geworden dat er veel voor nodig is om me te shockeren. Maar ik was wel geschokt door een verhaal dat ik eerder vandaag las.

Een man die net was vrijgelaten uit de gevangenis besloot een vrachtwagen te kapen die 10 Chevrolet C8 Corvettes vervoerde… Fox 10 Phoenix meldt dat een 23-jarige man, net uit de gevangenis, een oplegger vol met exotische sportauto’s heeft gekaapt. Nadat hij was betrapt, vertelde hij de politie dat hij gewoon een lift nodig had.

Volgens het Cochise County Sheriff’s Department in Phoenix, Arizona, heeft de verdachte, Isaiah Walker, een vrachtwagenchauffeur “aangevallen en beroofd” bij een Willcox Loves Truck Stop. “Walker greep het slachtoffer en gooide hem uit de cabine”, schreef de sheriff op Facebook. De verdachte ging vervolgens “het voertuig binnen, sloot de deur, stal het voertuig en reed ermee weg van de parkeerplaats”, vervolgde de sheriff, eraan toevoegend dat de vrachtwagen tien Chevrolet C8 Corvettes vervoerde met een geschatte waarde van meer dan 1,25 miljoen dollar.

Helaas is dit nog maar het begin.

2024 is minder dan twee maanden oud en ik denk dat we tegen het einde van dit jaar nog veel meer chaos zullen zien dan nu. Dus kijk goed uit en houd je hoofd koel, want we gaan een tijd tegemoet waarin het gevaar mogelijk om elke hoek loert.
©Michael Snyder

Reactie.

Zijn het de burgers van landen die protesteren? Zijn het de boeren van landen die protesteren? Of beginnen de migranten te protesteren?

Migranten hebben weinig en hebben dus ook weinig om te verliezen of te beschermen. De EU-commissie heeft in haar onuitsprekelijke domheid een verdrag opgelegd aan alle aangesloten landen van de EU om vluchtelingen op te nemen alsof de aangesloten landen geen enkele soevereiniteit meer hebben. Dit wordt afgedwongen door een boete of geen geld meer krijgen van de EU. Zelfs in de VS kunnen staten nee zeggen tegen opdrachten van de centrale regering! Maar in Europa is de EU-commissie die zegt wat landen moeten doen! Dit noemen we een dictatuur!

We hebben een monster geschapen dat geleid wordt door een vrouw die zeer waarschijnlijk geen enkele notie heeft van de werkelijkheid en de grondwetten van landen die voor het gemak maar opzijgeschoven worden!

Wat deze vrouw ook behoord te weten is dat de migranten voor het grootste deel jonge mannen zijn! Mannen die de leeftijd hebben dat ze normaal de dienstplicht in hun land moeten vervullen. Mannen die nu al beginnen de maatregelen om hen op te vangen niet accepteren. Ze willen meer. Morgen willen ze meisjes hebben om hun seksuele nood te verzachten omdat ze vinden dat ze daar recht op hebben!
Ze komen in grote getale naar landen die zelf het hoofd niet meer boven water kunnen houden en als gekken geld blijven drukken om via enorme schulden de bevolkingen later de lasten op te leggen. Het is allemaal geplant en iedereen laat het gebeuren! Dit moet stoppen voor het te laat is! Daarvoor moeten de huidige politici weg omdat die niet goed functioneren, maar dit zelfs stimuleren!

Nieuwe verkiezingen waar de bevolking eindelijk een goede keus maakt voor de partij die in de 2e Kamer al jaren bezig is tegendruk te geven tegen het opslokken van bevoegdheden! De partij die tegen de EU is omdat ze weten welke desastreuze gevolgen dit heeft voor heel Europa! Het Forum voor Democratie. Verdiep je eens in die partij in plaats van te luisteren wat andere partijen, of de media, daarover zeggen! 

Wat is de reden dat deze vrouw zo veel macht krijgt van de landelijke politici van de aangesloten EU-landen? Wat is de reden dat de politici van de aangesloten landen hun bevolkingen steeds verder verraden? Wat is de reden dat de bevolkingen van de EU-landen zich zo laten verraden? Is het domheid? Maar er zijn toch nog wel mensen in Europa die dit ook zien? Is het ongeïnteresseerdheid? Maar er zijn toch nog wel mensen in Europa die opkomen voor hun rechten en de rechten van hun kinderen?

Waar blijft het verzet tegen dergelijke maatregelen?
Of weten ze uit ervaring dat elk verzet door de politie met wapenstok in de kiem gesmoord gaat worden? Maar dan vraag ik me af of alle politieagenten dit wel willen doen? We hebben de ervaringen uit de protesten tegen de Covid maatregelen die door domme en misschien wel verkeerde politici werden genomen en waar de politie, maar ook vreemde figuren die net deden of ze politie waren, op protesterende burgers insloegen? Die tijd hebben we hopelijk gehad!

Het wordt nu tijd dat het hele politiecorps zich achter de bevolking en de boeren schaart omdat ze ook kinderen hebben die ze moeten verdedigen tegen politici die niet meer luisteren naar wat de bevolking wil! Niets doen is geen optie meer!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk