In tijden van ‘plotseling’ denken aan gezondheid preventie [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #343


Eigenlijk wel surrealistisch als je zoveel zieke mensen om je heen ziet. Maar juist nu dat er allerlei manier bedacht worden om mensen op vele manieren mRNA te besmetten lijkt me dat uitermate belangrijk. 


Preventieve Gezondheid Scan, en weer niet wat ik zou willen [!]

Steeds blijft het weer een uitdaging om over de hele linie een perfecte gezondheid na te streven. Oranje en rode markers wil je eigenlijk niet zien. Al kunnen het wel uitslagen zijn die seizoen gebonden zijn zoals bijvoorbeeld vitamine D in de wintertest.

Wat ik zag was grote B1 – B3 – B6 – B8 – B11 tekorten en rode uitslagen bij lood, aluminium, cobalt

NES scan van alle test punten

19 test uitslagen kwamen in het rood
19 test uitslagen kwamen in het oranje
27 test uitslagen kwamen in het geel
42 test uitslagen kwamen in het groen
75 test uitslagen waren blank dus perfect

Vergelijk ik die oranje en rode uitslagen met eerdere testen dan is dat nooit een echte zorg omdat het steeds eenmalig was of niet altijd slecht was. Ik kreeg echter weer een aanwijzing mee om mijn gezondheid te verbeteren gezien deze uitslag en dat op zich is winst. 

Omdat ik sinds de eerste week van dit jaar het PERTH systeem gebruik vroeg ik wat ik aan de gebreken kon doen? “Aluminium houdt niet van silicium, chlorella wat je gebruikt is natuurlijk goed maar ik kies liever voor zeoliet. Zeoliet is ook heel silicium rijk. Je zou ook Fulvinezuur kunnen nemen, dat bevat nog meer detox en mineralen ingrediënten.

De reis die ik maakte sinds 1995 waar ik mijn eerste voedingssupplement nam, wat chlorella pilletjes elke dag naar nu maken niet veel mensen en toch nog volop verbeterpunten op het verlanglijstje. Eèn hele dag in al die tijd dat ik me even wat minder voelde, maar ik ken ook de verhalen waar die ene goede dag al een zegen zou zijn. 

Surrealistisch dus met wat we nu zien gebeuren waar hele volksstammen hun gezondheid ondermijnden in plaats van deden versterken. Een ieder zou eigenlijk moeten beginnen met een Sel Gris sole te gebruiken, dat is het allerminste om de mineralen huishouding te beschermen. Want een ding moet duidelijk zijn. Nog nooit te voor in de geschiedenis leefden mensen in zo’n giftige wereld, zowel fysiek, mentaal als spiritueel. Niet alleen de mRNA gevallen lopen gevaar maar een ieder die het optimale uit het leven wil halen zonder ongemakken.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk