Frankrijk is tegen oorlog en welke overheid dwang dan ook !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #342


Dat kun je lezen in het wekelijkse betoog van Florian Philippot zijn nieuwsbrief en via zijn X account


Door: Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Dames en heren, beste patriotten,

Is de 3 miljard euro die Macron deze week glimlachend aankondigde voor Zelensky de laatste druppel? Tegelijkertijd kondigt Bruno Le Maire een bezuinigingspakket van 10 miljard euro aan voor de Fransen en worden de prijzen van medicijnen en beroepsopleidingen voor werknemers verhoogd… De helse oorlogsmachine van de NAVO moet gebroken worden! Ons land verslijt zichzelf in een oorlog die niet de zijne is, het ruïneert zichzelf en bestendigt het oorlogsverhaal van de Deep State, die levens voor niets opoffert en ons onvermijdelijk naar de Derde Wereldoorlog leidt als we er niet snel een einde aan maken! Frankrijk moet vrij zijn, de EU en de NAVO verlaten en te allen tijde zijn belangen en vrede verdedigen!

De Macronistische regering staat zeer negatief tegenover stemmen die waarschuwen. Deze week heeft ze artikel 4 van de wet “op sektarische aberraties” erdoor geramd. Een artikel tegen medische vrijheid, wetenschappelijk debat en klokkenluiders.

Les Patriotes is een klokkenluidersbeweging! Wij zetten ons enorm in voor vrijheid, waarheid en rechtvaardigheid, vooral omdat alles in de goede richting wijst voor degenen die aan de bel trekken.

Dinsdag heeft een onderzoek onder 100 miljoen “gevaccineerde” mensen het bestaan van talloze ernstige bijwerkingen van de covid-injectie aangetoond, ook al werden we maandenlang beledigd omdat we dit zeiden. We zullen nog harder vechten om ervoor te zorgen dat de schuldigen streng worden gestraft! Aanstaande zaterdag 24/02 organiseren we in Parijs een nationale demonstratie voor Julian Assange en alle klokkenluiders. Verzamelpunt 4 rue Jean Rey (Australische ambassade) om 15.00 uur. Komt allen! Vrijheid!

Dus Ursula Von der Leyen wil nog eens 5 jaar aan het hoofd van de Europese Commissie staan! Haar staat van dienst is vernietigend: de SMS-affaire, corruptie, de DSA-censuurverordening, de onbesuisde stormloop op oorlog, de wildgroei aan vrijhandelsovereenkomsten, waaronder Mercosur, enzovoort. Op dit punt hebben de boeren groot gelijk om hun opstand te hervatten: wij staan overal achter hen in Frankrijk! De uitweg is om uit de Europese Unie te stappen: de Frexit! Om onze landbouw, ons voedsel, onze vrijheden en onze toekomst te redden! Het probleem is natuurlijk niet alleen Von der Leyen en de Commissie: het is het bestaan zelf van de EU, een oligarchische structuur die naties, vrijheden en het leven vernietigt! En als de boeren Macron willen tegenhouden op de Salon de l’Agriculture dit weekend, dan staan wij achter hen!

Hoop is onze drijvende kracht! s Morgens opstaan en tegen onszelf zeggen dat we voor een rechtvaardige zaak vechten: om onze kinderen een gelukkig Frankrijk en een gelukkige wereld na te laten! Vrijheid en een toekomst! Welkom bij de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk