Mazelen uitbraak onmogelijk?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #342


Gisteren was ik even bij mensen om iets te bespreken. Mijn fout was dat ik binnenkwam toen ze even naar een aflevering van Arjan Lubach keken die ze graag wilde zien. Het was de Valentijns dag uitzending.Na het geharrewar in de politieke arena van een formatie die duidelijk weer links moet zijn na de volkomen verkeerde keuze van het Nederlandse volk, was een deel gewijd aan de opkomst van het Mazelen virus dat weer meer kinderen ziek maakten! En de ziekte is zo besmettelijk dat ze bijna overal in de wereld weer de hebberige kop opsteekt!

In het hele deel was het Lubach die sterk de indruk wekte door de farmaceutische dictatuur betaald te worden voor zijn promotie van vaccinaties. Niet dat hij hiermee ook maar enigszins de werkelijkheid benaderde, maar daarvoor wordt hij niet betaald. Het moet in eerste instantie toch enigszins als grappig gebracht worden! Dat is het doel van dit programma, dat geënt is op een concept van een Amerikaanse komiek! Arjan heeft de beweginkjes en gewoonten van deze komiek goed bekeken en het zich eigen gemaakt!

Maar beter goed gestolen, dan slecht zelf gemaakt zullen we maar zeggen! En Arjen heeft een goede tekst schrijver en een zeer goede sportredactie, die weer veel goed kunnen maken. Maar daar gaat het hier niet over!

We hebben het over de kinderziekte Mazelen die de kop weer opsteekt in bepaalde landen.

De schuld hiervan wordt gezocht in het afnemen van de vaccinatiebereidheid van de bevolkingen van verschillende landen! Steeds meer mensen komen erachter dat sinds de vaccinaties als gewoonte aan kinderen, maar ook volwassenen, worden gegeven als de redding van de mensheid, het slechter gaat met de algemene gezondheid! Dit is een teken aan de wand, en niet meer accepteer baar voor hen die dit doorhebben! 

Dus is het volkomen logisch dat de vaccinatiegraat afneemt. Maar is dat de werkelijke oorzaak van de wederkomst van Mazelen. Er zijn twee zaken die me doen twijfelen of dit de werkelijke waarheid is. Ten eerste wordt er in het vaccin een half doodgeslagen Mazelen virus gebruikt! Waar ze die vandaan halen is mij een raadsel! Maar reguliere wetenschappers noemen de eiwit structuren virussen. Dat mag van mij want het beestje moet toch een naam hebben!

Het immuunsysteem reageert hierop. Niet op het in de natuur voorkomend virus, dat veel sterker is dan een virus dat een paar flinke klappen heeft gehad voordat het wordt ingespoten! Helaas weet ik ook welke stoffen er nog meer in het vaccin wordt gedaan waardoor ik begrijp dat ouders steeds minder enthousiast zijn dit in hun kinderen te laten spuiten!

“Voor ieder weldenkend mens is het duidelijk dat het immuunsysteem geen partij is voor het natuurlijke virus! Dat is ook de reden dat ongevaccineerde kinderen niet in de buurt van gevaccineerde kinderen mogen komen omdat gevaccineerde kinderen daardoor het natuurlijke eiwit tegen kunnen komen en het afweersysteem hiertegen geen antwoord heeft!”

 Daarbij komt ook nog dat kinderen geen kinderziekten meer mogen krijgen waardoor het immuunsysteem geen weerstand kan opbouwen tegen ziekteverwekkers. Want uit onderzoek is gebleken dat kinderen die wel één of meerdere kinderziekten heeft gehad een levenslange grotere weerstand had tegen ziekten! Wat vind je daarvan? 

De kinderen die doodgaan aan kinderziekten, zijn kinderen die al een gebrekkig immuunsysteem hebben. Wat op zich al een aanwijzing is dat deze kinderen ongezond door het leven zouden gaan, of zelfs aan andere ziekten zouden kunnen overlijden! Daarom begrijp ik dat ouders hun kinderen denken en willen beschermen tegen kinderziekten. Want een kind dat overlijdt is een verschrikking voor ouders!

Maar er is nog iets anders dat in mijn ogen een mogelijkheid is waardoor er een uitbraak mogelijk is! De vaccinaties tegen Covid!

Ouders die zijn gevaccineerd hebben het Spike eiwit ingespoten gekregen. Dit eiwit blijft in het lichaam en omdat er ook gebruik is gemaakt van mRNA en Nano techniek, is het mogelijk dat dit eiwit overal in het lichaam aanwezig is. Het Spike eiwit kan zich zo sterk vermeerderen dat het immuunsysteem overbelast wordt! Dit heeft tot gevolg dat andere ziekteverwekkers niet meer door het afweersysteem kunnen worden vernietigd! Wat de reden is van de enorme oversterfte! Dit heeft desastreuse gevolgen voor de gezondheid van mensen! 

Dus een aantal vragen is hier wel op zijn plaats!

Wanneer zijn deze kinderen geboren en wanneer werden deze kinderen ziek? Dat is een vraag die Arjan niet beantwoorde! Zijn de ouders van de kinderen die Mazelen kregen gevaccineerd tegen Covid? Wanneer zijn deze ouders gevaccineerd tegen Covid? Zijn de kinderen gevaccineerd tegen Covid? Waar komt de Mazelen het meest voor? Zijn dat gebieden waar mensen zich het meest hebben laten vaccineren tegen Covid? In Engeland werd de vaccinatie zeer veel gegeven!

De WHO zei in december dat het aantal gevallen van mazelen in Europa met een factor 30 was toegenomen. Groot-Brittannië bijvoorbeeld had de Mazelen in 2017 uitgeroeid, nu worstelt het land met een stijgende infectiegraad door een dalende vaccinatiebereidheid.

Nu, enige jaren na het begin van de Covid vaccinaties, breekt er een toename van kinderen die Mazelen krijgen uit. Dat is in mijn ogen zeer verdacht. Het is daarom kort door de bocht te beweren dat dit komt omdat de vaccinatiebereidheid tegen Mazelen hier de oorzaak is. Vooral omdat onafhankelijke wetenschappers de gevolgen van de Covid vaccinaties hebben onderzocht en tot de conclusie zijn gekomen dat dit een zeer grote invloed heeft op de weerstand, en daarom ook de gezondheid van gevaccineerden! Maar kinderen, geboren uit ouders die zijn gevaccineerd met het Covid vaccin, brengen de gevolgen van de vaccinatie ook over op hun baby’s! En daarom heb ik een vreemd klein engeltje op mijn schouder die mij influistert dat steeds meer mensen de Covid vaccinaties niet meer vertrouwen en niet meer nemen. Dat is een strop voor de farmaceuten, ondanks het feit dat landen toch de bestelde vaccins tegen Covid moeten betalen! Maar het sterk afnemen van vaccinaties is een grote strop voor de farmaceutische industrie, Dus is het vaccineren tegen Mazelen een mooie gelegenheid om de kassa te laten rinkelen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Noot: Voor alle duidelijkheid. Een levend -besmettelijk- virus bestaat niet. Uitspraak Duitse Hoge gerechtshof december 2016 Hoe / waarom worden dan mensen wel ziek? Uitsluitend bange mensen die laag in hun spirituele energie niveau zitten zijn besmettelijk werd wetenschappelijk aangetoond. Lees onderstaande artikel en deze video (NL ondertittels inschakelen) Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk