Bedrieg jezelf niet langer!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #341


Ze weten niet eens hoe Navalny om het leven is gekomen! Navalny is in de Westerse media zeer vaak uitgemolken om Rusland de zwarte Piet toe te spelen. En het volk trapt erin. Dikke tranen, en de media heeft weer eens laten zien hoe ze de bevolking kunnen misleiden. Alle propaganda-verslaafde burgers van het westerse imperium sluiten zich hierbij aan. Ondertussen doet Julian Assange een laatste poging niet naar de VS uitgewezen te worden! Want de VS hebben een wetje gemaakt om mensen, maar ook journalisten, te kunnen veroordelen wanneer ze informatie over de misdaden die regeringen laten plegen naar buiten gebracht worden. 

Dat is de heilige plicht van de journalistiek! 

Dat leer je op het instituut dat journalisten opleidt! En dan breng je dat in de praktijk, en is dat toevallig tegen de staat, dan mag dat ineens niet meer? Dan word je behandeld als een misdadiger door de misdadigers! De meeste van de Westerse burgers die niet onder een steen leven, weten hoelang Julian Assange al geen leven meer heeft! Eerst vervolgd worden. Dan zijn vlucht naar een ambassade waar hij vele jaren verbleef totdat de regering van deze ambassade zo onder druk gezet werd dat hij de ambassade moest verlaten en werd gearresteerd omdat de VS dit wilde. Maar Julian had niets gedaan waardoor hij recht had op een arrestatie door de Engelse wetgever.

Zo ver reikt de macht van een verdorven en corrupt land dat oorlogsmisdaden pleegt aan de lopende band.

Maar daar is ineens de dood van Navalny die wordt opgeblazen als wereldnieuws. Want Julian Assange is al lang van het wereldnieuws verdwenen!  Zo ook Edward Snowden. Die is naar Rusland moeten vluchten omdat hij ook informatie de wereld instuurde waarin de regering van de VS zwaar in diskrediet kwam! Dus de waarheid vertellen word je als kind geleerd. Je mag niet liegen! Je krijgt zelfs straf wanneer je hebt gelogen en je ouders of opvoeders komen daarachter. Dus in de mensenwereld word je bestraft wanneer de leugen ontdekt wordt! In de echte wereld, de wereld van de politici die gechanteerd worden omdat ze graag met kinderen spelen, omdat ze oorlogen goedkeuren en jonge mensen het vuile werk laten opknappen, in die wereld is de leugen een waarde en die waarheid wordt bestraft.  Dit accepteren de inmiddels zieke bevolkingen van Westerse landen!

Kunnen we een lagere dunk hebben van mensen die liever praten over de dood van Navalny in plaats van zich in te spannen voor de bevrijding van Julia Assange! Het is het meest zielige, hielenlikkers gedrag dat voorstelbaar is! Jullie beseffen niet eens dat deze propaganda ertoe kan leiden dat de NAVO- landen weer een extra donatie doen aan de oorlog in Oekraïne. Want die Russen zijn toch wel een stel idioten om een oorlog te voeren in een land dat geen grenzen heeft. En Poetin heeft ervoor gezorgd dat Navalny nu dood is. Het hele Westerse mediale systeem maakt overuren om dit uit te spelen en de Westerse bevolkingen hebben niet door dat ze volkomen op het verkeerde been gezet worden!

Oh ja, je bent zo dapper om zelfingenomen met je vuist te schudden en een petitie te ondertekenen om de dood van Navalny te veroordelen.

Heb je één klein moment bedacht dat het Westen meer profijt heeft bij de dood van Navalny dan dat dit iets oplost voor Rusland of Poetin.

Terwijl je weigert je te verzetten tegen de machtsstructuur die jou wil onderdrukken, die jou wil vaccineren met dwangmiddelen! Gemakshalve vergeet je te makkelijk dat er een held wordt opgeofferd die jou vertelde dat de VS-misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden heeft gepleegd. De VS als centrum van de macht heeft vele oorlogen gevoerd waar je nooit tegen hebt geprotesteerd omdat je daarvoor geen tijd had en andere redenen die ik hier niet noem omdat je dan het terechte gevoel hebt te zijn beledigd! Een systeem waaronder je leeft terwijl langzaam een journalist vermoord wordt omdat hij oorlogsmisdaden en andere misdaden aan het licht bracht. Kruipende, macht aanbiddende hielenlikker. Absoluut misselijkmakend onvrij figuur dat zich op de borst klopt in zelfverheerlijking.

Het is de plicht van elke zichzelf respecterende journalist, ja zelfs van ieder zichzelf respecterend mens een werkelijkheid naar buiten te brengen. En helemaal wanneer het regeringen betreft! Want de “gekozen” politici werken voor de bevolkingen van landen en hebben die bevolking dus recht om te weten wat er in hun land gebeurt! Het is dan ook niet Assange die veroordeeld behoord te worden! Het zijn de verantwoordelijke politici die al lang achter de tralies gezet moeten worden wanneer ze dingen verborgen willen houden waarmee ze de wetten, die ze vaak zelf hebben laten maken, schenden door oorlogsmisdaden. We weten allemaal dat dit fout is wat er met Julian Assange gebeurt. We weten allemaal dat we te laf zijn er werkelijk iets aan te doen! En dat is de reden dat politici steeds meer misdaden kunnen laten plegen!

Is de Westerse mens zo enorm verrot en ongeïnteresseerd dat ze nergens meer om geven, het ze niet interesseert wat er in hun wereld gebeurt, wat er in hun land gebeurt? Dat ze alleen nog interesse hebben in zichzelf, in het biertje op de bank, in drie vakanties per jaar, in gezellig uit eten gaan? Laat eens zien dat je nog steeds mens bent en help door jouw protest Julian Assange’s in zijn laatste poging om in beroep te gaan tegen uitlevering naar de VS! Dat proces vindt 20 en 21 februari plaats in Londen. 

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk