Licht aan de horizon voor longcovid gevallen [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #340


Lichtpuntje voor Long Covid patiënten? Spike-detox-protocol gepubliceerd


Het spike-eiwit, waaraan het lichaam wordt blootgesteld tijdens een SARS-CoV-2-infectie of als reactie op COVID-19-vaccinatie, wordt geassocieerd met verschillende gezondheidsproblemen, waaronder postviraal syndroom en cardiovasculaire problematiek. Het McCullough Detox Protocol is mogelijk een veelbelovende strategie voor het tegengaan van schadelijke effecten van het spike-eiwit.

Het protocol, geïntroduceerd door cardioloog McCullough en zijn collega’s, presenteert een basis spike-ontgiftingsregime bestaande uit nattokinase, bromelaïne en curcumine. Deze natuurlijke stoffen werden gekozen vanwege hun bekende veiligheidsprofiel en de manier waarop ze samenwerken om het spike-eiwit af te breken. Het protocol heeft vier beoogde werkingsmechanismen: proteolytische afbraak van het spike-eiwit, remming van ontstekingen, oplossing van microtrombi en anticoagulatie.

Nattokinase, afkomstig van gefermenteerde sojabonen, heeft niet alleen fibrinolytische activiteit om bloedstolsels op te lossen, maar laat ook een afbraak van het SARS-CoV-2-spike-eiwit zien. Bromelaïne, uit ananas, heeft anticoagulerende eigenschappen en kan het spike-eiwit splitsen waardoor binding aan lichaamscellen wordt bemoeilijkt. Curcumine, een polyfenol uit kurkuma, staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan het spike-eiwit remmen door de bindingsplaatsen te blokkeren. Samen vormen ze de kern van het ontgiftingsschema. Het regime wordt aanbevolen voor een periode van drie tot twaalf maanden, afhankelijk van de ziekteresolutie. Aanpassingen van doseringen zijn mogelijk op basis van tolerantie en de ernst van de symptomen.

Het McCullough Detox Protocol is een belangrijke eerste benadering voor het verminderen van de schadelijke effecten van het spike-eiwit. Niettemin benadrukken de auteurs dat verdere onderzoeken, met name grootschalige, prospectieve, gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studies, nodig zijn om de veiligheid en effectiviteit volledig te beoordelen.

De volledige Engelstalige publicatie kunt u hier teruglezen. In OrthoFyto 2 (verschijningsdatum april 2024) en het Vakblad voor Natuurlijke en Integrale Gezondheidszorg wordt binnenkort uitgebreidere informatie gepubliceerd met betrekking tot het McCullough Detox Protocol en mogelijke aanvullende behandeling bij spike-eiwittoxiciteit.

Bronvermelding:

Hulscher, N., Procter, B., Wynn, C., & McCullough, P. (2023). Clinical approach to post-acute sequelae after COVID-19 infection and vaccination. Cureus; 15(11).Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk