dotcom.radio aflevering 402 van 18-02-2024

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #338


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 402: Israel bombardeert vluchtelingen kamp – Woorden stoppen geen genocide – RABO duurzaamheid score – Van slachtoffer naar dader – Reiner Fuëllmich nieuws – [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsBen je gedwongen een beslissing nemen, ga geen tijd aan wel of niet verdoen
De grootste fout is om niets te doen

[Thierry Baudet] Waarom krijgen andere politici toch steeds “interviews” met de “pers”? Hoe werkt dat, kun je je ergens aanmelden daarvoor, moet je lid zijn van een club of kerkgenootschap? Hoe zit dat?
Omdat de pers gekaapt is door het Zionisme, net als BIG farma, de politiek en alle grote bedrijfstakken in de wereld. Dat heeft een naam; “The Deep State”

[RABO] Rabobank gaat met alle veehouders in gesprek over hun ‘duurzaamheidsscore’. Op basis hiervan krijgt iedere boer een score A, B, C of D. Wie het stempel D krijgt, heeft zes maanden de tijd het C-niveau te behalen, anders wordt de financiering stopgezet.
Wereld Nieuws[YT] Scott Ritter & Larry Johnson: Russia has Demilitarized NATO and Ukraine will be ANNIHILATED SCOTT, no way that Ukraine will even will even be part of the EU, it’s economie is a wrack, en no way they will join NATO Larry Johnson; Show me a single country were economic sanctions work? Unplucked from Swift, nobody knows what Russia is doing anymore

[Tucker] “Het was heel schokkend dat Moskou, waar ik nog nooit eerder was geweest, de grootste Europese stad met 13 miljoen inwoners, zoveel leuker is dan welke stad in mijn land dan ook. Veiliger, betere voeding, …

[X] Man wordt gewelddadig beroofd bij het geld pinnen en met kopschoppen bewusteloos geschopt. Mijn reactie – Ik vraag me echt af; “Hoe lang gaat het nog duren dat de politici die hier verantwoordelijk voor zijn ook zo’n behandeling krijgen [?]”

[X] Meme
Mijn hele leven weet ik niet beter
Slachtoffers van de holocaust, slingeren ‘ze’ in de ether
Maar al decennia hebben ze hun eigen concentratiekamp
En creëren daar nu een genocide ramp
Van slachtoffer naar dader
En vele bidders, tot onze vader
Zien het, … en keuren het niet af
Een mentale boekverbranding, … en laf
Ze tekenden hun eigen doodvonnis, de zionisten
Werd reeds opgetekend, door vele burger journalisten

[X] Tijdens de Super Bowl Israel just bombed a refugee camp in Rafah… this is the worst war crime in modern history

[YT] Western Leaders FINALLY Criticise Israel … maar wel meer als 3 maanden te laat en … het zijn slechts woorden

[Mike] How Israeli Leaders Could Face Arrest Warrants

[Mike] Norman Finkelstein DESTROYS the ‘human shields’ argument!

[Mike] Sent directly after the Super Bowl. After the #SuperBowlMassacre took place. (helicopter neer gestort met president Nigeria [?]) Israelis are bombing refugee camps full of children

[Mike] South Africa Just Reached ICJ Again as Israel Prepares for Rafah Offensive!

[Geert] Dringende waarschuwing voor WHO-dictator Tedros!!! (Kla TV)
Deze man hoort niet op de voorzittersstoel aan het hoofd van de WHO. Het is onaanvaardbaar dat één man de macht krijgt over miljarden mensen! Wat heeft dat dan met democratie te maken? Hoe naïef ben je eigenlijk, als je denkt dat alleen eerwaardige mensen zulke hoge functies bekleden? “Het dossier Tedros” komt aan het licht dat Tedros jarenlang een vooraanstaand leider was van het communistische Tigrayan People’s Liberation Front – afgekort TPLF! Het TPLF
staat officieel op de lijst van terroristische organisaties van de Global Terrorism Database. Ongelooflijk! Deze terroristische organisatie, die betrokken is geweest bij talloze ontvoeringen en gijzelingen, heeft Tedros geholpen bij zijn ongelooflijke opmars, zelfs tot het punt waarop hij werd benoemd tot minister van Buitenlandse Zaken van Ethiopië! De bekende mensenrechtenorganisaties Amnesty International en Human Rights Watch bevestigen de meest brute mensenrechtenschendingen tijdens zijn 12-jarige ambtstermijn als minister
van Volksgezondheid en minister van Buitenlandse Zaken van 2005-2016: Zwaarste martelingen – zelfs van schoolkinderen! Regeringstroepen branden hele dorpen plat, verkrachten vrouwen en meisjes Moord op vreedzame demonstranten
Etnische zuivering en gedwongen verhuizing van honderdduizenden dorpsbewoners

[Geert] NAVO-uitlatingen: De leugenachtige aanvallen tegen Donald Trump
 Opnieuw trekt Donald Trump de Amerikaanse alliantie belofte in twijfel en de schrik is groot. Terwijl het niets nieuws is – want het is in het bijzonder Duitsland, dat sinds jaren de NAVO saboteert. “Trump moedigt de Russen aan om NAVO-landen aan te vallen en trekt de NAVO-beschermingsbelofte in twijfel”. “Nee, ik zal jullie niet ondersteunen”, zei Trump in de richting van die landen, die niet de overeengekomen 2% van hun bruto binnenlands product aan defensie uitgeven.
“Jullie betalen niet, jullie lopen achter met de betalingen – nee, ik zou jullie ook niet
beschermen. Integendeel. Ik zou [de russen] aanmoedigen om te doen wat ze maar willen”, zei Trump zaterdag in South Carolina. “Jullie moeten betalen! Jullie moeten je rekeningen betalen!”

[Geert] Ook in de VS is “remigratie” een thema: Trump kondigt “grootste nationale uitzet actie” in de historie van de VS aan Met de terugkeer van Donald Trump op het politieke toneel begint plotseling ook in de VS de discussie over de “remigratie” van buitenlanders vaart te krijgen. Nu heeft de oude en wellicht ook toekomstige president het mislukken van een wetsontwerp over migratie in de Senaat begroet en in het geval van zijn herverkiezing massale uitzettingen aangekondigd.

[X] The Illegal Kidnapping and Persecution of Reiner Fuëllmich

[X] Maui update de inwoners zijn nog geen stap verder na de ‘ramp’

[Geert] Marine Le Pen in Frankrijk voor het eerst bovenaan: Staat Frankrijk voor een rechtse doormars? Frankrijk heeft sinds enkele weken een nieuwe regering onder minister-president Gabriel Attal. President Macron hoopte op een “Attal-effect”, dat is echter uitgebleven. Integendeel, voor het eerst staat sinds kort Marine Le Pen, de voorzitster van het rechtse “Rassemblement National” (RN), bovenaan in de peilingen. Voor 40% van de Fransen is zij de populairste politicia.

[X] En daar ga je! Niet genoeg RN en LFI afgevaardigden aanwezig, zodat de Macronistische regering in staat was om onmiddellijk opnieuw te stemmen en haar verfoeilijke #Artikel4 aan te nemen dat tot doel heeft om iedereen die twijfelt aan Big Pharma in de gevangenis te stoppen!
– De wet criminaliseert in één klap alle mensen die kritiek hebben op mRNA-behandeling, tot 3 jaar cel en 45.000 euro boete
*** gisteren de Google Translate functie op de site stop gezet. De vaccinatie protestliedjes verwijders van Rumble en Odysee, ze zijn inmiddels mosterd na de maaltijd en staat er alleen nog als “I Told you so” en het eigen ego.
*** de vraag is; WAT GAAN WE MET GEDACHTENVOER DOEN, nakijken op verboden berichten is geen doen, de site helemaal verwijderen en opnieuw beginnen geeft ook een boodschap aan de gemeenschap af. DIT is wat er staat te gebeuren als jullie blijven slapen en niet in actie komen !!
Media[AndWeKnow] Huge news: 30+ million people watched the trailer for “The War On Children“.
(on)GezondheidHier zijn alle presidenten van landen die zijn vermoord omdat ze weigerden de Covid-vaccins in hun land toe te laten Haiti, Tanzania, Ivory Coast, Burundi, Swazi land, Madagascar hij overleefde de aanslag

[X] Oekraïne was een menselijk medicijn / vaccin test lab. Zonder toestemming, wat een flagrante misdaad is. Er zouden processen in Nürnberg moeten worden gehouden.

[X] Average life expectancy in 2023:
1. Hong Kong: 85.83
2. Macao: 85.51
3. Japan: 84.95
4. Switzerland: 84.38
5. Singapore: 84.27
6. Italy: 84.20
7. South Korea: 84.14
8. Spain: 84.05
9. Malta: 83.85
10. Australia: 83.73
16. France: 83.35
24. Netherlands: 82.58

[Median age] https://ourworldindata.org/age-structure

[X] De manipulatie van de regels om een vaccin op de markt te krijgen De analyse van de zaken vanaf 2018. Goede analyse voor de bewijsvoering voor “later’, …

[DrSircus] Zwangerschap diabetes magnesium olie, op internet niets van te vinden via Google etc Magnesium olie in bad is een natuurlijke oplosssing
GedachtenvoerMeme’s week 11-02-’24 tot 18-02-2024

25 jaar geleden kon iemand mij precies vertellen welk sterrenbeeld ik had in de Chinese astrologie door mijn gedrag te observeren. Ben er toen een boek over gaan lezen en ja, ik herkende er veel in, bovendien ben ik er wel blij mee een draak van een mens te zijn, …Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten