Eindelijk worden we (een beetje) wakker!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #337


Gevechtslijnen vormen zich terwijl populistische opstand zich verspreidt over het Westen (noot lees ook de reactie)Alex Newman reist de wereld rond als internationaal journalist en heeft gezien hoe de krachten van het populisme zich afzetten tegen hun technocratische opperheren. Je zult dit niet zien in de westerse media omdat die al in handen zijn van vijandelijke krachten en anti-populistische propaganda spuwen als ruw rioolwater.

De krachten van de technocratie streven naar totale overheersing van de massa’s door middel van wetenschappelijke dictatuur en controle over de grondstoffen van de wereld. Ze hadden nooit enige weerstand verwacht en zijn geschokt dat iemand “de wetenschap in twijfel trekt,” bericht Technocracy.

Nu gaat het er lelijk aan toe.

Dit soort krantenkoppen zullen we vaker zien:

Chaos Erupts In Brussels As Rubber Bullets Fired At Farmers Protesting Outside EU Parliament (hier)

Europe Erupts In Widespread Farmer Protests As Revolt Against ‘Green’ Policies Intensifies (hier)

Bolsonaro Targeted by Police in Probe Into Alleged Coup Plotters (hier)

American Democracy Can’t Survive Unless the Far Right Is Marginalized. (hier)

What Populists Do to Democracies (hier)

Nigel Farage ‘politically persecuted’ after bank closes his accounts (hier)

Zelfs de rechterhand-adviseur van Klaus Schwab verwoordt deze populistische trend:

Populisten worden gedemoniseerd als vernietigers van de democratie, terwijl de waarheid is dat de technocratie elk greintje vrije meningsuiting en alle oppositie wil vernietigen. ∼ redacteur TN.

Alex Newman:

Overal ter wereld worden de boeren en de belastingplichtigen onrustig. Dat is de boodschap die de kiezers luid en duidelijk laten horen. Van Argentinië, Brazilië en India tot de Verenigde Staten, Italië, Zweden, Nederland en daarbuiten zijn politiek incorrecte populistische leiders en politieke partijen in opmars. In veel gevallen worden ze de dominante politieke kracht nu het bewustzijn groeit rond de “Grote Reset” en andere totalitaire plannen van Big Business en Big Government elitisten.

Consumenten komen ook in opstand tegen de Zeitgeist. Denk maar aan de krachtige boodschappen die worden gestuurd naar “woke” bedrijven als Target, Bud Light, Disney en BlackRock, onder andere in de vorm van boycots, het terugtrekken van investeringen en meer. Kortom, Amerikanen en mensen over de hele wereld zijn het zat om asociale ideeën door hun strot geduwd te krijgen. En het ziet ernaar uit dat de trends in de komende jaren zullen versnellen.

De tekenen waren al duidelijk in 2016 – tenminste voor degenen die opletten. Het begon in de zomer in Groot-Brittannië toen de kiezers, in weerwil van de hele politieke klasse en de media, stemden voor afscheiding van de steeds agressievere superstaat die bekend staat als de Europese Unie. Na tientallen jaren van misbruik door EU-bureaucraten en ongecontroleerde immigratie, hadden de kiezers er genoeg van en zeiden dat ook, waarbij ze de onheilstijding riskeerden die was voorspeld door de in ongenade gevallen premier David Cameron en anderen.

Vervolgens was het de beurt aan de Amerikanen. Ondanks dat meer dan 90 procent van de berichtgeving op het netwerk negatief was en ondanks ongekende tegenstand van het Republikeinse establishment en de Democraten, stevende Donald Trump af op een enorme overwinning die elitaire in de pers en de regering tot op hun botten deed schudden. Trump lanceerde een openlijk populistisch platform, met de belofte de macht terug te geven aan het volk en de Deep State, die al generaties lang Amerikanen bespuugt, te verpletteren. En hij won. 

Het establishment vocht natuurlijk terug. Een van de belangrijkste redenen waarom de Deep State dacht dat het de narratieve oorlog aan het verliezen was, was de proliferatie van concurrerende meningen online. En dus werden censuur en het manipuleren van algoritmes al snel het volgende belangrijke instrument in de oorlog van het establishment tegen de publieke opstand die zich aan beide kanten van de Atlantische Oceaan als een lopend vuurtje verspreidde.

Geen enkele stem was prominenter dan Alex Jones en zijn media-imperium InfoWars. Om een idee te krijgen van zijn invloed, moet je bedenken dat toen hij in 2018, het jaar na het aantreden van Trump, werd verboden, Jones, naast de miljoenen luisteraars via zijn nationaal gesyndiceerde radioprogramma of zijn miljoenen volgers op sociale mediaplatforms, alleen al op YouTube 2,5 miljoen abonnees had.

Ter vergelijking: dat waren er ongeveer een miljoen meer dan Fox News, de belangrijkste nieuwszender op de kabel, en bijna 2 miljoen meer dan de oudere netwerken CBS News of NBC News tot dan toe hadden aangetrokken. De Washington Post had een week nadat de zuivering van Jones begon minder dan 400.000 abonnees, terwijl de New York Times er minder dan 1,5 miljoen had. De berichtgeving van Jones over de verkiezingen kreeg online vaak meer weergaven dan alle bestaande media bij elkaar! En dus werd hij op een dag door elk groot online platform verbannen.

Maar het censureren van Jones – en later Trump zelf – zou de tsunami van ontwaken die de Verenigde Staten en de Westerse wereld overspoelde niet kunnen stoppen. Zoals de huidige gebeurtenissen duidelijk laten zien, wordt die verbluffende opstand tegen het elitaire plan voor de mensheid met de minuut sterker. In feite laat vrijwel elke geloofwaardige opiniepeiling zien dat Donald Trump elke Republikein en Democraat verplettert in de verkiezing van 2024, ondanks de eindeloze stroom van politiek gemotiveerde aanklachten.

Dit ontwaken is nauwelijks beperkt tot de Verenigde Staten. Wat volgt is een opsomming van enkele van de belangrijkste ontwikkelingen in de populistische golf die de wereld overspoelt – vooral in Latijns-Amerika en Europa, landen die in het verleden werden beschouwd als onderdeel van het Westen, ook wel bekend als de “Vrije Wereld” of het Christendom in eerdere generaties.

Na bijna een eeuw socialisme, big Government, corruptie en globalisme besloot de bevolking van Argentinië eind vorig jaar dat ze er genoeg van had. In een van de meest verbluffende overwinningen van een politieke outsider in de recente geschiedenis, stemde Argentinië overweldigend voor populist Javier Milei. Deze bommen gooiende libertariërs met verfomfaaid haar zwoer de opgeblazen regering van zijn land in te krimpen – en snel. De mensen van Argentinië negeerden hun Wannabee superieuren in de media en de politiek en met behulp van hand getelde papieren stembiljetten lanceerden ze een politieke aardbeving.

Op zijn allereerste dag in functie loste Milei zijn kenmerkende “AFUERA”-belofte in om het aantal ministeries in te krimpen. Door middel van een uitvoeringsbesluit schrapte hij meer dan de helft van alle ministeries. Onder andere op het hakblok: Ministeries van onderwijs, wetenschap en technologie, cultuur, milieu, sociale ontwikkeling en meer. Vervolgens heeft Milei enorme verlagingen van belastingen en uitgaven gepland.

Milei was niet de eerste Latijns-Amerikaanse populist die de machtige extreem-linkse cabal die de regionale politiek domineert trotseerde en won. In 2018 kaapte voormalig militair en hardcore conservatief Jair Bolsonaro naar de overwinning in Brazilië door te beloven de marxistische overname van zijn land te stoppen, persoonlijke vrijheid uit te breiden en terug te keren naar de christelijke waarden die altijd ten grondslag hebben gelegen aan de westerse beschaving. Hoewel Bolsonaro’s vijanden de verkiezingen van 2022 konden stelen en een replica van de “aanslag” van 6 januari konden ensceneren om zijn aanhangers neer te halen, begrijpt elke eerlijke analist dat de beweging die Bolsonaro leidt niet zomaar zal verdwijnen. 

Het jaar na Bolsonaro’s overwinning in Brazilië behaalde de conservatieve populist Nayib Bukele een verpletterende overwinning in El Salvador. Hij ging meteen aan de slag om de corruptie en criminaliteit die zijn land al generaties teisteren op te ruimen. En analisten verwachten dat de kiezers hem zullen belonen met nog een grote overwinning in de verkiezingen van 2024 als hij het beleid voortzet dat hem zo populair heeft gemaakt.

Nog voor deze overwinningen behaalde populist Rodrigo Duterte een verpletterende overwinning in de Filipijnen op een niet-traditioneel platform. Van het afkeuren van de Verenigde Naties en het globalisme tot het aanpakken van het vastgeroeste politieke establishment en het decentraliseren van de macht door middel van een federaal regeringssysteem, Duterte schudde de politiek van het land wakker. Hoewel hij zich in 2022 niet opnieuw verkiesbaar kon stellen vanwege de nieuwe federale grondwet die de macht overdroeg aan regionale en lokale overheden, sloot de populaire leider zijn termijn af met een schokkende goedkeuring van 81 procent.

Europa kent ook een ongekende golf van populisme en conservatieve kandidaten die het globalisme, de massamigratie, de maakbaarheid van de samenleving, de “groene” programma’s en ander beleid van de elites in het grootkapitaal en de grote overheid willen bestrijden. Op Europees niveau worden steeds meer partijen die zelfs tegen het bestaan van de EU zijn, gekozen in het grotendeels machteloze Europese “Parlement”, wat wijst op een groeiende ontevredenheid met het hele globalistische project. Maar op nationaal niveau zijn de trends nog duidelijker, met Hongarije ’s antiglobalist Viktor Orban slechts het puntje van de speer.

Onlangs heeft de populistische vurige Nederlander Geert Wilders met zijn Partij voor de Vrijheid (PVV) een verpletterende klap uitgedeeld aan het establishment. Bij de laatste parlementsverkiezingen won de PVV veruit meer zetels dan welke andere partij dan ook, vlak nadat de boerenpartij een eerdere verkiezing voor het Hogerhuis van het parlement had gewonnen door te beloven de oorlog tegen boeren te stoppen.

De zegevierende PVV, die lange tijd in de marge van de samenleving had gestaan, koos voor haar traditionele platform van het stoppen van massamigratie, verzet tegen islamisering, kiezers een keuze geven om uit de EU te stappen en het verdedigen van christelijke waarden. Kiezers besloten dat wat ze hoorden hun beviel. Terwijl dit geschreven wordt, staat Wilders op het punt om de volgende premier te worden, iets wat de gevestigde orde een paar jaar geleden nog ondenkbaar achtte. En peilingen tonen aan dat hij nu nog populairder is dan toen hij een paar maanden geleden de verkiezingen won.

Een soortgelijke aardverschuiving voor anti-establishment en populistische krachten vond plaats in de Zwitserse verkiezingen van oktober. De Zwitserse Volkspartij, die voorstander is van wapens en het omkeren van massale migratie met behoud van individuele vrijheid en de onafhankelijkheid van Zwitserland van globalistische instellingen zoals de EU, domineerde de peilingen met bijna 30 procent van de stemmen. De naaste concurrent was de linkse partij die 18 procent van de stemmen kreeg.

In het uiterste noorden van Europa heeft de Zweedse politiek – die lange tijd gedomineerd werd door links en extreem-links – een ongelooflijke stijging van de steun gezien voor populistische anti-establishment krachten. De “Zweden Eerst” Zweden Democraten, die nu eindelijk deel uitmaken van de coalitieregering met andere “conservatieve” partijen na vele jaren van mainstream ostracisme, zijn veruit de populairste leden van de coalitie bij de kiezers. En ze zijn vastbesloten om de massale migratie terug te draaien, oorlog te voeren tegen de machtsgreep van de EU en nog veel meer. 

Ook in Italië hebben populistische krachten de macht gegrepen. In Italiaanse verkiezingsuitslagen die de wereld schokten, werd de populistische vurige Giorgia Meloni van de partij “Broeders van Italië” premier op een platform van het terugdringen van immigratie, het steunen van het gezin en traditionele christelijke waarden, en het stoppen van de verspreiding van “woke” en LGBT-extremisme. Ze heeft zich ook duidelijk en direct uitgesproken tegen de globalistische bedreiging voor naties en de christelijke beschaving.

“Kijk, politieke correctheid is een schokgolf, een cancelcultuur die elk mooi, eervol en menselijk ding dat onze beschaving heeft ontwikkeld, probeert te verstoren en te verwijderen,” schreef ze in haar autobiografie. “Het is een nihilistische wind van ongekende lelijkheid die alles probeert te homogeniseren in de naam van Eén Wereld. Kortom, politieke correctheid – het evangelie dat een stateloze en wortel loze elite wil opleggen – is de grootste bedreiging voor de fundamentele waarde van identiteiten.”

Zelfs Duitsland, dat door zijn naziverleden lange tijd gekoeioneerd was tot onderwerping aan globalisme en links-extremisme, doorbreekt langzaam de wurggreep van het establishment op zijn politiek. In de deelstaatverkiezingen van oktober versloeg de anti-establishment, pro-Duitse “Alternative für Deutschland” (AfD) de “mainstream” gevestigde partijen in wat werd gezien als een teken van naderend onheil voor de regerende coalitie die miljoenen islamitische migranten heeft geïmporteerd, de energie-infrastructuur van het land heeft vernield, haar soevereiniteit heeft verkocht en de fundamentele vrijheden van Duitsers met voeten heeft getreden.

De notoir oneerlijke nepmedia heeft al deze populistische overwinningen afgeschilderd als onderdeel van een sinistere “extreem-rechtse” bedreiging voor de “democratie”. Maar zelfs twee seconden nadenken hierover zal de misleiding onthullen. Door partijen die voorstander zijn van kleine regeringen, vrijheid en anti-establishment als “extreem-rechtse” te bestempelen, wil men kiezers verleiden om aan Adolf Hitler te denken – de extreem-linkse leider van de Nationaal Socialistische (Nazi) partij in Duitsland. Natuurlijk staan de stemmen en partijen die vandaag de dag als “extreem rechts” worden afgeschilderd voor precies het tegenovergestelde van Hitlers controle door de grote overheid.

Maar kiezers doorzien dat bedrog ook. Zelfs de Duitsers worden niet langer geterroriseerd om terug te deinzen voor vrijheidsgezinde partijen en bijeenkomsten voor vrijheid door middel van frauduleus taalmisbruik. Opiniepeilingen suggereren dat in heel Latijns-Amerika, Europa en de Verenigde Staten de verschuiving naar populisme nog maar in de beginfase is. Tenzij de gevestigde orde in staat is om alles te laten crashen en verbranden, zijn haar dagen misschien geteld. Om het momentum vast te houden, moeten populisten oppassen voor globalistische establishment wolven in populistische schaapskleren.

Hoe dit alles de komende jaren zal uitpakken valt nog te bezien. Het establishment is niet van plan om de macht gemakkelijk uit handen te geven. Maar één ding is zeker: De politiek wordt interessant – en intens – in de komende jaren. Terwijl kiezers er alles aan doen om hun vrijheden en beschaving te beschermen tegen het globalistische establishment dat ze wil vernietigen, zal de strijd tegen 2024 alleen maar heviger worden. Hou je vast aan je stoel!
©Technocracy

Reactie.

Het gaat werken. Steeds meer mensen komen in opstand tegen de globalisten die denken dat techniek hen kan helpen deze wereld en de mensheid te beheersen! Maar zoals in dit artikel duidelijk naar voren komt zijn de verantwoordelijken voor deze chaos niet van plan hun ideeën en macht zomaar op te geven!

En dat willen ze doen door de onderlagen van de bevolkingen van landen te treffen met minder en duurder voedsel, minder toegang tot en het duurder maken van energie en de gekte van het bedrieglijk milieubeleid, zodat deze mensen het zeer moeilijk zullen krijgen.
En het is Poetin die in het interview met Tukker Carlson duidelijk heeft gezegd dat er nog steeds gasleidingen opengesteld kunnen worden wanneer de Globalisten en politici van Europa dit willen.  Het is dus helemaal niet nodig de voedselvoorzieningen te saboteren! Zo is het ook niet nodig de gastoevoer uit Rusland dicht te houden. Dit alles gebeurt nu wel omdat de Eu en de Europese politici dit hiertoe gedwongen worden door de Amerikaanse wens Rusland te boycotten. En we zien allemaal dat deze boycotten en sancties totaal geen zin hebben en er zelfs voor zorgen dat Rusland dit opvangt door steeds meer selfsupporting te worden! Dus Europa snijdt in eigen vlees en dat doet erg veel pijn. En die pijn bestaat uit het dagelijks duurder worden van voedsel en andere producten. 

Deze stijging is nu al 30%. Zelfs mensen met een boven modaal inkomen hebben er al last van! Het is dus tijd dat de nog steeds zittende oud-politici worden vervangen om een verandering te krijgen in het voordeel van de bevolkingen. Maar dat gaat niet zomaar! De Globalisten willen nog steeds een wereldregering die door hen geleid wordt! De oud zittende politici staan nog steeds onder bevel van de Globalistische eliten en de EU Commissie. Dus zolang die nog steeds de macht vertegenwoordigen zullen ze alles in het werk stellen de bevolkingen te manipuleren en de demoniseren.

Noot: “Eindelijk worden we wakker!”, zou moeten zijn op half wakker. De strategische stemmers ondervinden nu dat Geert Wilders gewoon de zionisten pion was die hij altijd al was. Giorgia Meloni was ook een valse stemmen trekken een WEF/NWO marionetten pop en ook Javier Milei is een nieuwe gezicht van het WEF, Maar met de komenden stemmingen zullen ook deze heerschappen voer voor de wolven zijn en door de mand vallen doen ze nu al. HM  

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk