Bill wil ons de mond snoeren!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #336


Bill Gates werft leger van 2 miljoen mensen om ‘controle over internet te krijgen’ met behulp van AIUK Government / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Bill Gates heeft plannen aangekondigd om een leger van twee miljoen Indiërs te rekruteren en te trainen om AI te gebruiken om “het internet te controleren” en social media, forums en privégesprekken te controleren op “desinformatie”, die vervolgens zal worden uitgeschakeld met behulp van geavanceerde AI-tools.

Volgens Gates is “desinformatie” een nieuwe “pandemie” waarvoor hij zich verantwoordelijk voelt om een remedie te vinden. Gates lijkt bereid om kosten noch moeite te sparen in zijn missie om de informatiestroom op het internet te beheersen, en belooft een enorm, hoog opgeleid leger van “informatiestrijders” in te zetten om het wereldwijde narratief opnieuw vorm te geven, bericht Thepeoplesvoice.

Microsoft voorzitter en CEO Satya Nadella kondigde de plannen van Gates aan om het informatieleger te rekruteren en te trainen tijdens een Microsoft CEO Connection evenement in Mumbai op woensdag.

“We zijn vastbesloten om meer dan 2 miljoen mensen in India uit te rusten met AI-vaardigheden,” zei Nadella, “dat wil zeggen, echt de beroepsbevolking nemen en ervoor zorgen dat ze de juiste vaardigheden hebben om deel te kunnen uitmaken van dit domein.”

Volgens de rechterhand van Gates voorziet AI de globalistische elite van het gereedschap dat nodig is om de massa volledig te hersenspoelen met globalistische propaganda.

“Met AI hebben we nu een nieuw vermogen om de digitalisering te begrijpen… een nieuwe redeneermachine, de neurale redeneermachine, die we kunnen toepassen op een steeds meer gedigitaliseerde wereld. Dus deze twee dingen, een nieuwe gebruikerservaring en een nieuwe redeneermotor, hebben de hele technologiestapel compleet gerevolutioneerd,” zei de Microsoft-voorzitter.

Het Nieuwe Normaal vereist een NIEUWE Reactie

Klaus Schwab waarschuwde ons vorig jaar dat wie AI beheerst, de toekomst zal beheersen. En de elites van Davos hebben geen tijd verspild met het leggen van de basis om de mensheid tot slaaf te maken.

Het World Economic Forum heeft ook stappen ondernomen om “het internet te controleren” door het trainen en ontketenen van een leger van “infostrijders” die de sociale media moeten controleren en afwijkende meningen de mond moeten snoeren.

Het WEF beïnvloedt de massa’s subliminaal om hun narratieven aan de mensen op te dringen.

Vorig jaar kondigde Melissa Fleming, communicatiedirecteur van het WEF, het nieuws aan tijdens een podcast: “Tot nu toe hebben we 110.000 informatievrijwilligers geworven en we rusten deze informatievrijwilligers uit met het soort kennis over hoe desinformatie zich verspreidt en vragen hen om te dienen als een soort ‘digitale eerstehulpverleners’ in die ruimtes waar desinformatie zich verspreidt.”

Bill Gates en het WEF zijn niet de enige globalisten die hun zinnen hebben gezet op het beheersen van het narratief op social media door miljoenen betaalde shills los te laten.

Een wereldwijde beïnvloedingscampagne die wordt gefinancierd door de Israëlische overheid had vorig jaar een budget van $1,1 miljoen, zo blijkt uit een document dat is verkregen door The Electronic Intifada.

Volgens de uitgelekte documenten heeft de staat Israël een leger van 15.000 mensen in dienst om “buitenlandse publieke opinies te beïnvloeden”, met kantoren in drie verschillende landen die uitsluitend gewijd zijn aan het controleren van het narratief op het internet.
©Thepeoplesvoice.

Reactie.

Al meerdere artikelen en reacties heb ik aan Bill gates gewijd! Dit doe ik niet omdat ik vind dat Bill een goed mens is. Ondanks het idee van veel mensen dat Bill een filantroop is. Bill doet alles dat hij doet om geld te verdienen. De zaken die mislukken gebruikt Bil als filantroop.

”” Daar heb ik 600 miljoen in gestort ter verbetering van!”” Net als zijn gouden rijst. Een grote mislukking omdat de betrokken mensen in Azië dan dagelijks 8 kilo rijst zouden moeten eten om een stofje binnen te krijgen waarvan Bill vond dat deze mensen dit nodig hadden. Terwijl Aziaten al eeuwen zonder dit stofje leefden! Bill wilde die gouden rijst als GMO-rijst verkopen! Er veel winst mee maken! Maar vooral Thailand wilde die rijst niet! 

Hetzelfde deed Bill in Enkele landen in Afrika. En ook daar willen ze Bill graag in het gevang gooien! En precies dat doet Bill met vaccinaties. Hij vindt dat iedereen in deze wereld gevaccineerd moet worden. Dat doet hij niet voor onze gezondheid! Dat doet hij omdat hij bij de Covid vaccinaties ongeveer een miljard dollar heeft verdiend. En Bill heeft zich uitgesproken over zijn denkbeeld dat Bill vindt dat er veel te veel mensen zijn op deze planeet!

Minder, minder is voor Bill de enige optie!

Maar zoals veel mensen weten, worden steeds meer negatieve informatie bekend over de bijwerkingen van de vaccins en boosters. Er worden veel mensen door verwond en de oversterfte blijft oplopen! En dat is nu de reden dat de plannen van Bill betreffende het vaccineren van iedereen wat vertraging oplopen. En die informatie is Bill niet welgevallig en storen in hoge mate zijn inkomsten bij de volgende rondes vaccineren die Bill in gedachten heeft.

Wanneer je Bill een beetje beter kent dan kom je er vlug achter dat het een zeer gevaarlijk figuur is die er niet voor terugdeinst anderen te doden. Dat heeft Bill ook gedaan met proeven in India. Daar mag Bill zelf niet meer komen. Nu zeg ik dit niet goed! Hij is daar zeer welkom! Maar dan mag Bill daar zijn straf uitzitten want hij is door een Indiase rechter veroordeeld wegens dood door schuld door zijn proeven met Poliovaccins die hij aan arme kinderen gaf en waar 7 kinderen aan overleden en een ander aantal, dat mij niet bekend is, zwaar heeft verwond omdat deze kinderen Polio kregen.

Dus je begrijpt dat Bill graag wil dat de vrije pers aan banden wordt gelegd door mensen op te leiden die Bill kunnen helpen met censuur op het geschreven woord. Wat zelfs een mensenrecht is! Maar daar heeft Bill altijd maling aan gehad!

Want je begrijpt dat Bill niet wil dat jij nu leest wat ik over hem schrijf!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk