Franse boeren; EU blijft de kern van het probleem!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #335


De Franse boeren werden na de eerste schermutselingen in 2024 weer met een kluitje het riet in gestuurd. Bedrogen door valse beloftes, nu zijn ze terug een verslag vanuit het verzet …


Door: Florian Philippot, Président des Patriotes France (nieuwsbrief)


Zoals hier wordt geanalyseerd, willen een aantal Franse boeren de strijd weer opnemen en voeren ze al actie om een nieuwe opstand in te luiden. Ze zijn duidelijk gedupeerd door de regering en zien dat de Europese Unie de kern van het probleem blijft.

De Europese Commissie heeft al aangekondigd dat de oneerlijke Oekraïense concurrentie zal doorgaan en de Duitse kanselier Scholz heeft bevestigd dat de onderhandelingen over het vrijhandelsakkoord met Mercosur doorgaan!

Net als alle Fransen staan wij aan de kant van deze nieuwe landbouwrevolte, die zal slagen zolang we op onze hoede zijn voor de leugens van Attal en Macron en valse vrienden zoals de FNSEA, terwijl we duidelijke en harde eisen stellen aan de EU: we moeten eruit, een Frexit maken! Dit is een voorwaarde voor onze landbouw- en voedselsoevereiniteit. Net als een paar weken geleden zullen Les Patriotes bij de wegversperringen staan, de boeren helpen, en als ze de Salon de l’Agriculture willen blokkeren, zullen we er zijn!

Het verzet kan trots zijn op zichzelf! De getuigenissen van de slachtoffers van injecties onttrekken zich aan de onzichtbaarheid van de media: op prime time in Frankrijk kon dinsdagavond voor het eerst een jong slachtoffer zich uiten, gedetailleerd en in een respectvolle sfeer. Hetzelfde gebeurde in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en elders! Natuurlijk moeten we waakzaam blijven, maar we weten dat elke actie loont. We kijken met belangstelling naar de rechtszaken tegen Pfizer die zich ontvouwen in Texas, op een moment dat de procureur-generaal van die staat nieuwe aanklachten heeft toegevoegd tegen het farmaceutische laboratorium. We eisen de waarheid en voorbeeldige gerechtigheid: we houden nu meer dan ooit voet bij stuk!

Ik haat de oorlogssfeer waarin de globalisten ons storten. Deze week maakte de Duitse bondskanselier een paar idiote opmerkingen, waarmee hij Europa uitnodigde tot oorlog. Trump wordt aangevallen omdat hij de NAVO in twijfel trekt en journalist Tucker Carlson wordt belasterd omdat hij Poetin een stem en een andere versie van het conflict geeft.

De diepe staat roert zich, zelfs als dat betekent dat we onze landen ruïneren en een Derde Wereldoorlog riskeren, zelfs als dat betekent dat we Oekraïne opofferen “tot de laatste Oekraïner” in plaats van te onderhandelen over vrede. Laten we dit verhaal van angst, spanning en oorlog verwerpen! Een vrij Frankrijk, vrij van de NAVO, zal kunnen werken aan wereldvrede, samen met iedereen van goede wil!

Om vrijheid, Frankrijk, de mensheid en de toekomst weer op te bouwen, moeten we allemaal samenwerken. We boeken elke dag vooruitgang, tegen alle verwachtingen in! Welkom in de strijd: het is moeilijk, maar zo mooi en zo belangrijk!

Onderstaande X post:

“Steun voor #bouquinistes !” ” schreeuwden duizenden van ons een paar weken geleden in de straten van Parijs! (zie ⤵️ )

Macron onder druk van de Fransen en boekverkopers die hun beroep met hand en tand verdedigden, moest toegeven!

De ziel van Frankrijk zegeviert over de smerige macronie! Je moet nooit opgeven!
We moeten nu QR-codes en gezichtsherkenning wissen, anders zijn het de Olympische Spelen zelf die moeten worden gewist!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk