Bangmakerij? De NAVO?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #334


Medvedev in “Born to be Wild” modusThe Presidential Press and Information Office / attribute www.kremlin.ru. / Wikimedia / (CC BY 3.0 DEED)

Voormalig president van Rusland, Dmitry Medvedev is in “Born to be wild” modus op social media, spottend op de enorme NAVO-oefening als het tonen van een “dikke transgender Europese kont” aan Rusland! Hier is zijn laatste bericht:

“Westerse politici die in hun broek schijten en hun middelmatige NAVO-generaals hebben opnieuw besloten om ons bang te maken. Ze lanceerden de grootste militaire oefeningen sinds de Koude Oorlog.

Hierbij zijn 90.000 soldaten betrokken uit 31 landen van het bondgenootschap en ‘bijna blok’ Zweden, ongeveer 50 oorlogsschepen, 80 vliegtuigen, 1.100 grond gevechtsvoertuigen, waaronder 133 tanks.

Sommige etappes zullen naar verwachting plaatsvinden in de meest schaamteloos russofobe en walgelijkste landen voor ons, zoals Polen, Letland, Litouwen en Estland, dat wil zeggen dicht bij de grenzen van Rusland.

De NAVO-blablabla’s durfden niet direct te zeggen tegen wie deze oefeningen zijn gericht en beperkten zich tot loze praatjes over ‘het oefenen van verdedigingsplannen en het afschrikken van potentiële agressie van de dichtstbijzijnde tegenstanders’.

Maar het is overduidelijk dat deze stuiptrekking van slappe Westerse spieren een waarschuwing is voor ons land. Het is alsof ze zeggen, moeten we Rusland niet goed bedreigen en de Russische egel een dikke transgender Europese kont laten zien.

Het bleek niet eng, maar wel veelzeggend.

Immers, als de Alliantie zelf heeft besloten om oefeningen van dit niveau te houden, betekent dit dat ze echt ergens bang voor zijn.

Sterker nog, ze geloven niet alleen niet in een overwinning, maar ook niet in militaire successen van het verrotte neonaziregime in Kiev. Bovendien werken ze de anti-Russische agenda natuurlijk uit voor binnenlandse politieke doeleinden, om hun ontevreden electoraat te consolideren. 

Over het geheel genomen is dit een zeer gevaarlijk spel met vuur.

Er zijn aanzienlijke troepenmachten verzameld. En oefeningen op deze schaal zijn sinds de vorige eeuw niet meer gehouden. Ze zijn dus een vergeten oud ding.

We gaan geen enkel land in dit blok aanvallen. Alle redelijke mensen in het Westen begrijpen dit. Maar als ze het te hard spelen en de integriteit van ons land aantasten, zullen ze onmiddellijk een passend antwoord krijgen.

Dit zal maar één ding betekenen – een grote oorlog, waar de NAVO zich niet meer van zal afwenden.

Hetzelfde zal gebeuren als een NAVO-land zijn vliegvelden ter beschikking stelt aan aanhangers van Bandera of zijn troepen onderbrengt bij neonazi’s. Zij zullen zeker een legitiem doelwit worden voor onze strijdkrachten en genadeloos vernietigd worden als vijanden.

Al diegenen met helmen met NAVO-symbolen, die vandaag met hun wapens zwaaien niet ver van onze grenzen, moeten dit onthouden.”
©Hal Turner.

Reactie.

Een heel grote NAVO-oefening! (90 duizend soldaten die met hun gevechtsmachines als tanks, auto’s, vliegtuigen de Europese lucht vervuilen, zeer veel CO2 de lucht is gooien, veel PFAS en koolstof de lucht vervuilen. 

Je mag toch minstens verwachten dat de Europese klimaat fanatici minstens een zeer duidelijk en groot protest laten horen in alle aangesloten NAVO-landen. Dat het Europese parlement op haar achterste benen gaat staan om dit tegen te houden.

Dat mevrouw Ursela von der Leyen hier haar macht zal gebruiken om deze oefening te stoppen. Het kost trouwens weer klauwen met geld dat Europa nu niet naar Oekraïne kan sturen om Zelensky tevreden te stellen!  Geld dat goed gebruikt kan worden om de burgers van Europa, die het al zeer moeilijk hebben, te helpen. Nee, dit zootje domme politici en daarmee ook legerleidingen hebben besloten dit enorme bedrag nodig voor deze volkomen onnodige oefening te houden over een volkomen onnodige balk te gooien!

En dan zijn er ook nog onnozele en domme burgers die dit via te tv horen en denken “nu zullen de Russen wel bang worden en we zullen ze een poepje laten ruiken. Nou vergeet het maar. Europa ligt militair en economisch al bijna volkomen op de zere rug te spartelen wegens de afbraak die politici nog steeds kunnen doen omdat ze hier opdracht toe hebben van een paar machthebbers die willen overleven! En de enigen die hier onder lijden zijn de Europese burgers. Want die betalen altijd de rekening. Al komt die later!

Mensen die weet hebben van de slagkracht van het Russische leger weten dat Europa geen partij is. Zelfs als de VS haar militaire kracht wil inzetten in Europa om Rusland ervan te weerhouden Europa binnen te wandelen, dan kunnen de NAVO-legers niet winnen! Rusland heeft de intentie de Nazi’s in de wereld ten val te brengen omdat de Nazi’s nog steeds bezig zijn met de tweede wereldoorlog te winnen. 

Om verder bloedvergieten te stoppen is het een idee dat burgers zich eindelijk laten horen. Doe dat samen met de boeren, help daarmee de boeren en de boeren helpen de burgers. Wij willen vrede, geen oorlog. Wij willen goede en eerlijke politici, niet het stel leugenaars dat nu de landen in Europa afbreken.
En als jullie burgers van Europa dit niet stoppen, wie doet dit dan wel? Of blijven jullie wachten totdat de politiek het oplost? Dat de PVV dit wil opknappen. Dat wordt net zo’n desillusie als te denken dat de NAVO Rusland kan verslaan.

De enige partijen die jullie kunnen helpen hebben jullie met de laatste verkiezingen laten vallen! Omdat jullie strategisch hebben gekozen. Jullie hadden het FVD moeten kiezen. Hiermee hebben jullie voor jezelf de keus gemaakt je lijden te verlengen. Wat doe je daaraan?

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk