Brussel zwicht niet, Brussel bedriegt!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #333


Brussel zwicht als eerste: Europese Unie schrapt belangrijke elementen van groene agenda in onenigheid met boerenDe boerenopstanden over het hele continent hebben het globalistisch leiderschap van de Europese Unie in Brussel gedwongen om terug te komen op belangrijke elementen van haar groene agenda om “netto-nul” emissies te bereiken – voor nu. Na de grote overwinning vorig jaar in Nederland, zorgden de tractor protesten van boeren dinsdag voor nog een belangrijke overwinning tegen de globalistische agenda. De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, schrapte de plannen om de landbouwsector te verplichten de uitstoot van methaan en stikstof tegen 2040 met een derde te verminderen, bericht  Breitbart.

Brussel zal ook terugkrabbelen op plannen om het gebruik van pesticiden in dezelfde periode te halveren. Boeren beweren dat ze hierdoor in het nadeel zijn ten opzichte van buitenlandse landbouw die in het kader van vrijhandelsovereenkomsten goedkoper in het blok wordt geïmporteerd omdat hun landen minder strenge milieuregels hebben dan de EU.

Plannen om Europeanen aan te moedigen minder vlees te eten, een centraal thema van de ‘Great Reset’-beweging die door de elites wordt gesteund, zijn ook opgegeven.

In een reactie op de stap zei EU-chef von der Leyen tegen The Telegraph: “Onze boeren verdienen het om gehoord te worden.”

“Ik weet dat ze zich zorgen maken over de toekomst van de landbouw en hun toekomst als boeren. Maar ze weten ook dat de landbouw moet overstappen op een duurzamer productiemodel, zodat hun boerderijen de komende jaren winstgevend blijven,” vertelde ze het Europees Parlement.

Het is echter onduidelijk of de concessies die Brussel dinsdag deed voldoende zullen zijn om de woede van de boeren te bedwingen, aangezien ze nog steeds te maken hebben met overregulering op zowel nationaal als EU-niveau en met problemen door goedkope buitenlandse producten, met name uit Oekraïne, dat tariefvrije toegang tot de EU-markt kreeg na de Russische invasie. 

De boerenprotesten tegen de groene agenda van de EU, die vier jaar geleden in Nederland begonnen, hebben ertoe geleid dat grote steden zoals Berlijn, Brussel, Parijs en Rome de afgelopen maand geblokkeerd werden door duizenden tractoren.

Toch kunnen de boeren op brede steun rekenen: uit een recente peiling bleek dat bijna 90 procent van de Franse kiezers vindt dat hun tractor protesten gerechtvaardigd zijn.

De steun voor de boeren heeft paniek gezaaid onder de neoliberale facties in Brussel, omdat ze bang zijn dat de komende verkiezingen voor het Europees Parlement in juni een referendum worden over de mislukkingen van de groene agenda.

Naast het benadelen van boeren, wordt het ook gezien als een maatregel die Europa kwetsbaar maakt voor externe gebeurtenissen, zoals de oorlog in Oekraïne, die de energiekosten opdrijft in Europa waar de binnenlandse productie van fossiele brandstoffen grotendeels is opgedroogd ten gunste van zogenaamde hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en zonne-energie, die de beloften van energieonafhankelijkheid niet hebben waargemaakt.

Hoewel de terugtrekking op dinsdag algemeen wordt gezien als een overwinning voor de boeren, hebben sommigen – die misschien zwakte bespeuren – opgeroepen om de druk op het leiderschap van de EU hoog te houden.

De Nederlandse pro-boeren politieke activiste Eva Vlaardingerbroek zei: “Dit is goed nieuws omdat het laat zien dat protesteren werkt en druk uitoefenen op onze overheersers werkt. Maar alleen de eisen voor 2040 laten vallen is niet genoeg. De hele agenda moet weg. De Green Deal en het NetZero bedrog moeten verdwijnen. We hebben een slag gewonnen, niet de oorlog. ©Breitbart

Reactie.

Ben het helemaal eens met Eva Vlaardingerbroek! Dat leid ik af aan de uitspraak van Ursela von der Leyen!  Ze zegt namelijk het volgende: “Onze boeren verdienen het om gehoord te worden.”  Dit is Von der Leyen ten voeten uit! Loze beloften! Daarmee heeft ze haar politieke carrière in Duitsland opgebouwd. En zulke figuren hebben ze hard nodig in Brussel. Ze leven daar van bedrog, manipulatie en het vele geld dat ze daar krijgen. Je bent al een waardeloos figuur wanneer je eerst te goed voor jezelf bent en daarna pas de miskleunen maakt tegenover landen met hun steeds armer wordende bevolkingen!

Want ook daar is een enorm bedrag dat naar de oorlog in Oekraïne gaat via von der Leyen. 50 miljard aan doden, gewonden, vervuiling en het in stand houden van Zelensky en zijn kompanen die door deze oorlog in korte tijd miljonair zijn geworden over de ruggen van meer dan 500.000 doden!  Als je dat met droge ogen kunt doen, dan ben je verworden tot een monster. Maar dat monster is wel de baas in Brussel! En de meeste politici in Europa laten zich dit welgevallen! Dus weten we ook waar die voor staan!

Dus pleit ik ervoor mevrouw Ursela von der Leyen niet te geloven in haar uitspraken. En spreek ik hier de hoop uit dat ze op mag krassen en nooit meer terug mag komen in de politiek. Hoewel ze daar tegenwoordig goed in past omdat de politiek is verworden tot een attractie waar bedrog gezien wordt als een edel doel!

Veronderstel dat de boeren geen gehoor geven aan de valse oproep van von der Leyen en doorgaan met hun protesten! Dat zelfs burgers het initiatief nemen de boeren te steunen in hun strijd om bestaansrecht. Wat zal dan het antwoord zijn van von der Leyen? Zal ze dan de politie, en misschien zelfs het leger gaan inzetten om de demonstrerende boeren te dwingen te stoppen?  Niet alleen de boeren demonstreren! Steeds meer burgers hebben door wat er werkelijk gebeurt en lezen via de sociale media wat er werkelijk speelt in de wereld. Ze zien hun vrijheid steeds meer ingeperkt worden door de Globalisten en de hen steunende valse Westerse politici! 

Want die zijn het die ook de boeren willen dwingen via vervalste rapporten over het milieu tot verkoop en dwingende maatregelen te komen tot een soort zelfmoord. En als je gedwongen wordt tot een soort zelfmoord, ben je bereidt tot het uiterste te gaan. En wij burgers hebben de morele plicht de boeren te helpen in hun strijd! Want het is ook onze strijd! De strijd om voedsel!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk