Groeiend aantal Staatsgeheimen door wanbeleid.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #332


Overleg OMT mag niet openbaar want kan de staat in gevaar brengen, overleg van de kamer met Máxima mag niet openbaar want kan de staat in gevaar brengen, ernstige financiële wantoestanden naar buiten gebracht door Omtzigt mag niet openbaar want kan de staat in gevaar brengen…..


Tijdens de tweede wereldoorlog lieten de joden alles gemoedelijk over zich heen komen, werden in getto’s gestopt, alles werd afgenomen wat ze aan bezit hadden, slechts een enkeling verzette zich ertegen met als resultaat de kogel of ze sloegen je de dood in want wat doe je in je uppie ….. niets! En de massa staat geschokt maar verscholen toe te kijken en denkt: gelukkig ben ik het niet.

De meeste joden vluchtten niet want dan moesten ze hun bezit achterlaten en wie gelooft nou dat er concentratiekampen zijn waar je vergast zou worden. 

Zo dachten ze toen en zo denkt men nu ook nog, alleen gaat het nu om een wereldbevolking die gedwongen werd mee te doen aan een experimentele prik waarvan de verschrikkelijke gevolgen steeds meer zichtbaar worden door de oversterfte, het explosief stijgen van (turbo) kankers, hartfalen, auto immuun ziektes en psychische klachten.

MAAR DIT ALLES GAAT AAN DE MASSA VOORBIJ UIT ONWETENDHEID, NIET WILLEN WETEN EN HARDNEKKIGE ONTKENNING!

Ook nu ging de burger braaf met alle bizarre afgedwongen corona maatregelen mee zonder zich de vraag te stellen: klopt dit wel? Het vertrouwen in de overheid was groot en de overtuiging dat slechte overheden niet meer bestaan, bleef een rotsvaste overtuiging. De QR-code installeerde de massa op hun telefoon want het leuke leven moest doorgaan. Die prik nam de massa en sloeg elke waarschuwing dat het nog in een experimentele fase zat in de wind. Want vervelend nieuws willen “we” niet horen. Want de overheid zegt …… waardoor de angst en het verlangen naar normaal en leuk zo groot was dat volgzaamheid er moeiteloos in sloop. En niemand stelde vragen op een enkeling na maar ja dat waren complot gekkies.

Dus volgzaamheid en te veel hechten aan bezit is van alle tijden en in deze tijd hebben we meer luxe en welvaart dan ooit dus is het loslaten nog moeilijker. Alleen hoe lang hebben we die welvaart nog?

Arno Wellens legt hier de puinhopen van Hoekstra en Kaag uit waarvan de kranten  schrijven dat Kaag het financieel keurig had achtergelaten.

Vrijheid van meningsuiting wat de westerse media al jaren niet meer is, goed uitgelegd door Tucker Carlson

https://open.substack.com/pub/watals/p/misschien-wel-het-belangrijkste-interview?r=1sot96&utm_campaign=post&utm_medium=email

De gekte van de week: Dierenrechten Club PETA wil de paarden uit draaimolens hebben want: uitbuiting dus gaat gebeuren.

Op een filmpje is te zien hoe de zionistische en blijkbaar toch criminele Argentijnse president Javier Milei feest viert samen met de niet al te vredelievende kolonisten op het Al-Buraq Wall-plein in bezet Jeruzalem, terwijl er bloedbaden zich afspelen. Dezelfde respectloze lol onder regeringsleiders zoals Rutte, Ollentrol en Zelensky op 4 mei 2023 ondanks het bloedbad in Oekraïne.

Tucker Carlson kan vervolgd worden voor zijn interview met Poetin, volgens een advocaat want de spionagewet kan hierop toegepast worden…… voor wie denkt dat er nog vrijheid van meningsuiting is. Guy Verhofstadt schreeuwt om een inreisverbod voor Tucker vanwege zijn interview met Poetin. Gaat Tucker een Assange 2.0 worden….

Een aflevering van Ongehoord Nederland waarin een walgelijk promofilmpje is te zien van Ollentrol waarin ze de oorlog in Oekraïne promoot alsof het om een geweldig goed wasmiddel gaat. ZIEK! Ook duidelijke uitleg hoe oorlogszuchtig de EU is, ongeacht hoeveel levens het kost en de opmars van het sturen van onze kinderen naar het front in Oekraïne.

Volt gek Dassen die met leugens ophitst richting Poetin. Kom met een filmpje waarin Poetin zegt dat hij heel Europa wil binnenvallen, kan je nu al vertellen: Is er niet! Dan had hij dat al gedaan want Europa en Amerika zijn nu op hun zwakst. Financieel en materieel zijn we niets meer.

Jonge Oekraïners die naar Nederland zijn gekomen snap ik wel. Ze weten dat vechten tegen de Russen de dood betekent, dus laat ze lekker hier. Laat Rutte, Ollentrol, Dassen en alle andere oorlogshitsers het voortouw nemen en naar het Oekraïense front gaan! Zijn we gelijk van deze in en in slechte mensen af!

https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_198/afspelen

Bron: dit is het nieuws

Biden niet aangeklaagd om stukken kopt de NOS vandaag én “President Biden wordt niet vervolgd voor het achterhouden van een aantal geheime stukken.”

“…maar dat hij daarna vermoedelijk is vergeten ze weer in te leveren.”

“…geen opzet in het spel was”

“….Hij wijst ook op Bidens hoge leeftijd: de president is 81 en dus misschien wat vergeetachtig.”

Mind control is tot een kunst verheven bij de NOS. Geen één kritische noot, dit in tegenstelling tot president Trump. Het draagt allemaal bij tot bewustwording…

Wederom, beschuldig je de vijand van wat je zelf doet en het volk trapt er in heb je vrij spel om de democratie en mensenrechten om zeep te helpen. En denk dan aan kinderhandel, orgaanhandel, het afschaffen van het vrije woord en privé bezit. Stel nou dat wij gekkies wel gelijk hebben, stel jezelf dan de vraag in hoeverre je medeverantwoordelijk ben door je goedgelovigheid en gemakzucht.

FvD:
De NPO legt minderjarigen stap voor stap uit hoe te ‘rimmen’ en een voorbinddildo te gebruiken aan de hand van zeer expliciete homoseksuele porno die is geproduceerd met ons belastinggeld. Dit alles onder het mom van ‘seksuele voorlichting’. Te krankzinnig voor woorden. Dit is letterlijk het tegenovergestelde van wat je kinderen zou moeten leren.

FVD-partijleider Thierry Baudet stelt Kamervragen aan de minister van OCW over het weerzinwekkende NPO-programma ‘Sekspedia’. 

https://fvd.nl/nieuws/partijleider-baudet-fvd-stelt-kamervragen-over-npo-programma-sekspedia

In Rusland zijn zulke programma’s verboden, daar beschermt de overheid het gezonde gezinsleven en werkt men niet mee met het sexualiseren van kinderen op zeer jonge leeftijd. Ook zijn transgender operaties bij minderjarigen verboden. Dus wie beschermt hier nu de kinderen?

JULIAN ASSANGE: EVERY WAR IN THE PAST 50 YEARS IS A RESULT OF MEDIA LIES!

DE NOS EN DE MEESTE KRANTEN ZAL IN DE TOEKOMST WEER EEN PUBLICATIEVERBOD KRIJGEN. NET ALS DE TELEGRAAF NA DE TWEEDE WERELDOORLOG. HET ROT ZIT ZO MEGA DIEP IN DE MEDIA, REGERINGEN EN JUSTITIE!

Maar steeds meer mensen worden wakker en er zijn door heel Europa enorme opstanden en stakingen. De gekte aan maatregelen wordt te zichtbaar en het afbreken van de welvaart voelbaar.

PVV zou nu op 55 zetels staan wat laat zien dat er een grote ontwaking gaande is, dat men nog niet ziet dat Wilders een zionist is komt nog wel. Dit is al een flinke ontwaking. 

En Omtzigt misschien is het waar dat hij zo geschrokken is van de financiële puinhoop en dat het vele malen erger is dan wij kunnen bedenken is geen reden om weg te lopen.

Een echte leider zou de geheimhouding vanwege landsbelang verbreken en voor zijn land gaan.

Blijven herhalen van de waarheid is mijn hoop dat er massaal verzet komt. 

Als ik schrijf doe ik het met de gedachten aan degenen die (nog) niet wakker zijn maar helaas die lezen het niet, het zijn de wakkeren die het lezen.

Dus wakkeren laten we de moed niet verliezen en alle positieve en kritische berichten blijven delen.

Mijn dochter verwoordde het deze week mooi toen ik het even moeilijk had: mam we zijn al vier jaar sterk en staan nog steeds in onze kracht, namen geen prik, lieten ons buitensluiten, leven ons gezinsleven door met ups en downs en wisten het ook gezellig thuis te maken toen we nergens welkom waren en we bleven al die jaren bij onze overtuigingen wat de waarheid was. Wat hebben we een kracht ❤️Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk