dotcom.radio aflevering 401 van 11-02-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #331


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 401: Windenergie fraude – Morele plicht – Rahah City – Trumps uitzettingscampagne – hydrogengas kookplaat – Tucker Carlson interview Putin – Internet Passport Border – Eisenhower deportatie politiek – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsMeme1
My moral duty, guide people through madness
The few acted upon gave me endless gladness
It became the daily ‘me’
Thankful I could ‘see’

Meme2
You act good or bad depending
on the vibes your heart is transmitting

Meme van de week IE17 het hart is een grote magnetisch veld transmitter

Meme 3
TV is uitsluitend propaganda zeggen de azijn zeikers
Maar, … dat is toch alleen gericht op de kijkers [?]

[X] Vraag? Als Timmermans president word, ga je dan de straat op tegen dit kabinet? — Nee natuurlijk niet, de stemmers hebben toch zelf deze strategische mogelijkheid geschapen.

[HM] Gaan de boeren te ver was de vraag: Bij de Franse revolutie begon de politiek pas te luisteren toen er koppen rolden, niet spreekwoordelijk maar de guillotine. Zover moet het ook gaan komen. Wellicht komen de militaire tribunalen net op tijd anders moet de burger het zelf gaan doen

[X] Arno Wellens: Kaag met afstand slechtste Minister van financiën ooit 608 miljard euro schuld, de covid schulden mochten buiten de boekhouding worden gehouden maar moeten wel terug betaald worden

iDEAL gaat veranderen Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe mogelijkheden maak je eenmalig een iDEAL-profiel aan. Hierna kun je sneller en eenvoudiger betalen. Het gebruik van een iDEAL-profiel is optioneel. Betalen met iDEAL blijft beschikbaar.

[HM] Open kaart: Hoe is het om in een wereld van mogelijkheden te leven? Ontdek wie wat ik ben en dat mijn doelstelling niet zo vreemd is. Let’s Create A Better World. Wie doet er mee [?] +/- 5 miljoen testen en mijn profiel is 1.8% ENTJ-A

[Hugo] Henk, Ik kom met enige regelmaat is de VS, wat mij hier verbaast heeft dat gaskachels en sfeer haarden geen rookgas afvoer hebben. De grotere kachels, boilers en gas ketels wel maar de kachels van een paar kilowatt zitten gewoon in een gat wat in de dray wall is gezaagd zo tegen het open vuur te kijken. We zaten in een nieuw huis en ik stak de kachel aan (inbouw haard) ik dacht na verloop van tijd dat dat ik niet lekker werd. Dat klopte de rookgassen kwamen zo de ruimte in, de schouw had geen schoorsteen. Dit is normaal hier, blijkbaar. Als Hollander kunnen we ons dat niet voorstellen,  er zit ook geen vlambeveiliging op. Wel makkelijk om je sigaar aan te steken met zo’n open vlam. De afzuigkappen hier zijn bijna allemaal recirculatie kappen onder de magnetron,  ook daar blijven de rookgassen in de woonruimte.

Ik ben nog al nieuwsgierig van aard en een vak idioot, we waren bij mijn vriendin haar zoon in Arazona.  Ik wilde weten hoe het gas daar rook, draaide een pit open en rook, het was alleen jammer dat de automatische vonk ontsteking ook zijn werk deed…….en mijn wenkbrouwen geepileerd werden. De odorand is trouwens het zelfde als in Europa ..

Dus ik kan de studie omtrent de schadelijkheid van gastoestellen dus wel begrijpen. Alleen geld dat wel voor de VS,  en moeten ze zulke studies niet bijvoorbeeld hier gaan gebruiken dat koken op gas schadelijkheid is.
Wereld Nieuws[Dissident] Factuurfraude: windenergiebedrijven hebben consumenten voor miljoenen opgelicht, het gaat om de zogenaamde “redispatch-kosten”. dat wil zeggen elektriciteit die de windturbines produceren maar die nooit aan het elektriciteitsnet wordt geleverd.

[Geert] Totaal corrupt UNRWA moet nu echt verdwijnen
UNRWA heeft generaties van Palestijnen geleerd dat Joden moeten worden gehaat en Israël vernietigd. – Noot, dat ligt volgens mij toch iets anders als je land 75 jaar geleden ineens gestolen wordt dat hoef je geen haat te creëren dan is dat het automatische gevolg toch, …

[X] ‘No Evidence’ For Israel’s Claims Against UN Palestinian Agency, UNRWA

[Geert] De miskende vredestichter: Donald Trump voor de vierde keer voor de Nobelprijs voor de Vrede voorgedragen De Republikeinse politica wil met de nominatie in het bijzonder Trumps inspanningen rondom de Abraham-akkoorden gewaardeerd zien.  noot: maar hoe zit het dan dat juist de Palestijnen geen deel uitmaken van dit akkoord of is dat een strategische zet ?

[] Rafah City is Gaza’s last stand & Israel are pounding it to dust. Verder naar het zuiden kunnen ze niet meer vluchten en de grens is potdicht

[HM] De Duitse leiders maken zich steeds meer zorgen dat de NAVO niet zal overleven als de Republikeinse koploper Donald Trump wordt herkozen als president van de VS, zo beweert de New York Times. Noot: Ik denk dat dit ook is voor het WEF en andere zionistische instanties.

RT: Eisenhower was “heel sterk in deportatie”, zei Trump tegen Maria Bartiromo van Fox News in een interview. De uitzettingscampagne in militaire stijl van de voormalige Amerikaanse leider in de zomer van 1953 trof maar liefst 1,3 miljoen mensen, waardoor het programma het grootste in zijn soort was in de Amerikaanse geschiedenis. Trump wil Eisenhower overtreffen als hij in november tot president wordt gekozen.

[Mike] Until recently I believed that Israel allowed the Oct. 7th attacks to happen. That is because I believed in the carefully constructed myth that the Mossad is perhaps the world’s most sophisticated intelligence agency and that, conversely, the Palestinian resistance is highly primitive.

[Mike] Col. Douglas Macgregor: To Bomb or Not to Bomb Iran
Van luchtoorlog, naar grondoorlog en of mogelijke betrokkenheid van Rusland ???

[X] Nicaragua taking Germany, Canada, UK, Netherlands to ICJ for genocide
“Nicaragua drong er bij de vier staten op aan om onmiddellijk te stoppen met het leveren van wapens, munitie en technologieën aan ‘Israël’, omdat het deze zou kunnen gebruiken om schendingen van de Genocide Conventie in Gaza te vergemakkelijken of te plegen.”

[Clandestine] Dit interview zal de wereldwijde perceptie veranderen. De sluier wordt opgelicht. Honderden miljoenen Westerse burgers zullen Poetin voor het eerst zien en horen spreken. Ze zullen geschokt zijn door wat ze zien. Poetin is niet het monster dat ons werd verteld dat hij was.

[Geert] 1.100 wetenschappers eensgezind: Er is geen klimaatnoodtoestand!
Ongeveer 1.100 wetenschappers en experts van over de hele wereld hebben hun krachten gebundeld om zich met een duidelijke boodschap te wenden naar het publiek: er is geen klimaatnoodtoestand. Ze wijzen elke vorm van klimaat alarmisme resoluut van de hand en roepen op tot een zakelijke en bedachtzame aanpak van dit thema.
www.kla.tv/28090

[Geert] Leugens en bedrog door de Wereld Klimaatraad: IPCC-wetenschappers luchten hun gemoed De massamedia en de Wereld Klimaatraad (IPCC) blijven ons vertellen dat meer dan 97% van alle wetenschappers overtuigd is van een door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Maar is dit de waarheid? In deze uitzending komen voormalige wetenschappers van de Wereld Klimaatraad aan het woord en spreken duidelijke taal.
www.kla.tv/28067

[Mike] BREAKING: ISRAEL WANTS TO CENSOR ANYONE QUESTIONING WHAT HAPPENED ON OCT 7 BY SENDING THEM TO PRISON (5 years)

[NYT] Nu breekt m’n klomp; “Burgerdoden in Gaza: Relatief laag. De militaire acties van Israël hebben veel minder doden geëist en een veel lagere verhouding tussen het aantal burgerslachtoffers dan in welke vergelijkbare stedelijke oorlogsvoering dan ook”. NYT

[HM] JEFFREY SACHS EERLIJK INTERVIEW OVER NATO-ARROGANTIE TEGENOVER RUSLAND, OORLOG TUSSEN GROOTMACHTEN IN OEKRAÏNE, OPKOMST CHINA

Weetjes: Wat is duurder, iemand ter dood veroordelen of voor het leven opsluiten ?
https://www.cijfers.net/criminaliteit_07.html# [ter dood veroordelen is 3,5 maal duurder]

[ Boeren Frankrijk] Ambtenaren van de Plattelandscoördinatie hebben de oplichterij van wat aan de boeren was beloofd opgemerkt, vooral aan de kant van de EU, en hebben zojuist aangekondigd dat ze de acties willen hervatten! “Verwacht nieuwe, gespierdere interventies dan die van de eerste 10 dagen
Noot: Ze vechten voor het eigen belang en 2030 staat NIET op de AGENDA

[X] DC Circuit court affirms Judge Chutkan’s decision to deny Donald Trump’s claims of immunity.

[] ANN COULTER ROEPT OP TOT DE DOOD VAN PRESIDENT TRUMP!
Dit is een perfect voorbeeld van hoe ze alles zullen doen om hem uit zijn ambt te houden. Deze mensen zijn gestoord! Een paar weken geleden postte Alexander Soros een foto van een kogelgat samen met $47 in contanten. De media pikte dit dreigement zelfs op!!! Deze uitspraken zijn niet anders dan oproepen tot een aanslag! Bewijs mijn ongelijk! Er komt GEEN TAKINGDOWNTRUMP

[X] Southern Chili Has Been Dealing With Fires Very Similar To Those In Lahaina, Hawaii. Citizen Journalists Are Finding “Coincidences” DEW wapens en de creatie van smart cities, daar worden dus gewoon 112 mensen voor uit de weg geruimd. Waar kennen we dit getal ook weer van 112, nee dat is toeval.

[X] History Will Remember: Countries That Backed South Africa in ICJ Vs. Countries That Backed Israel!

[Tucker Carlson] Eerste goede conclusie. U heeft de indruk dat de Presidenten / onderhandelaars zijn niet de machthebbers / beslissing makers
– Voor 2008 illegale verkiezingen in de Oekraïne een onconstitutionele derde ronde
– Nordstream, de VS bezitten de propaganda kanalen dus daar kunnen we geen verschil maken en waarom zwijgen ze in Duitsland, … er is ook de mogelijkheid via Polen, ook dat blijft gesloten, ..
– De wereld is gesplitst in twee, de hersenen ook, we zouden moeten focussen op een veilige wereld voor iedereen !!
– De US heeft zichzelf ook in de vingers gesneden met de dollar door ons het recht om die te gebruiken voor de handel, …
– China, … het is geen boogie man voor ons
– Wat zou een nieuwe administratie in de VS betekenen, …
– BRICKS … groeien als kool en groter als de G7
– Wie zijn de echte leiders, … (Ik weet het niet [?]

[HM] Vannacht zitten kijken naar Poetin / Carlson samenvattend. Niet alle vragen werden gesteld, gemiste kans [?] Ik denk dat dit alles slechts èèn doel had deëscalatie, de boel niet op de spits drijven. De normies weten nu niet meer wat te denken van de “boeman”, … Chapeau

[X] 4,000 Israelis were warned not to go to work on 9/11
Media[X] Oeps de dames krijgen weer kleren aan: 4chan has launched a new AI tool Its purpose is to put clothes back on e-girls and remove tattoos It is called dignifAI

[X] Last time Tucker Carlson tried to interview Russian President Vladimir Putin, he says the NSA under the Biden Administration was spying on his Emails and leaked them to media.

[X] FB’s Zuckerberg gedwongen excuses te maken tegenover sex slachtoffers op nationale TV

[Q] interview met Putin op 17 seconde, de klok loopt
(on)Gezondheid[YT] Het shokuiku-systeem dat op Japanse scholen wordt gebruikt, leert kinderen gezonde eetgewoonten aan en zorgt voor een basiskennis over voeding. Tijdens de schoolmaaltijden bespreken de kinderen met hun leerkracht de voedingswaarde van het dagmenu. Ze krijgen ook de kans om over de traditionele culinaire cultuur van het land te leren van professionele koks uit Washoku.

[HM] 9x in de VS geweest. Wat me opviel was de medicijn reclame op TV; “Ask your doctor” net zoveel als hier tijdens de “V” reclame. Amerika is de ongezondste bevolking in de wereld en niet zelfdenkend meer. Deze kant zijn we hier ook ingegaan en snel ….

[] Frequency is een film over lichte en donkere frequenties. https://www.godinanutshell.com/
De film Frequency neemt een reis in de wereld van energie en holistische frequenties, of helende frequenties. Daarnaast duiken we in de concepten van demonische bezetenheid en het verband met duistere frequenties.
Citaten uit de Frequentie: “Het geloof is de inhoud van wat men hoopt, het bewijs van wat men niet ziet. Want daardoor verkregen de ouden een goed verslag. Door het geloof begrijpen wij dat de werelden gevormd zijn door het woord van God, zodat de dingen die gezien worden, gemaakt zijn uit de dingen die ongezien zijn. – Hebreeën 11 “Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en trilling.” – Nikola Tesla
“Alles wat we echt noemen, is gemaakt van dingen die niet als echt kunnen worden beschouwd. Als de kwantummechanica je niet diep heeft geschokt, dan heb je het nog niet begrepen.” Niels Bohr
GedachtenvoerMaandag; Vandaag weer FR op zijn smalst. Regestratie digitale http://monepacesante.fr niet mogelijk zonder Franse telefoon. Dan maar net als al die oudjes zonder smartphone en computer netjes via het ouderwetse loket. Een daarna een terrasje pikken, ook goed. Europa èèn, ben je gek !!

[X] Als dit klopt hebben we geen gas of elektriciteit meer nodig om te koken.(5 dagen koken op 2 liter water) hydrogengas kookplaat

[HM] Wanneer we de digitale ID (zouden) krijgen, en burgers gedwongen worden NEE te zeggen. Dan wordt de toegang tot de bank geblokkeerd, geen brandstof voor de auto, geen water en stroom kunnen betalen. Zitten wij dan binnen een maand in de middeleeuwen, geen boodschappen, niets nada noppes. Daar al eens aan gedacht voorzichtig

[X] Wonderful Woman Wednesday: ME; Blauwe smurf: “IK haat wonderful woman wednesday” Kunnen ze niet gewoon 365 dagen wonderful zijn in plaats van die ene dag !!

BEWARE: If the Mainstream Media is pushing something
FOCUS: If the Mainstream Media is ignoring the news
The more MSMedia extremism 
Shows huge growth of citizen journalism
That’s why the Nazi World Order
Needs the internet Passport BorderElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten