Bewijzen van vrijheid beroving?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #330


De Amerikaanse journalist Tucker Carlson is op de “dodenlijst” van de Oekraïense regering geplaatst na zijn alom geprezen interview met de Russische president Vladimir Poetin.Myrotvorets is een in Kiev gevestigde website die een lopende lijst publiceert, en vaak ook persoonlijke informatie, van mensen die worden beschouwd als “vijanden van Oekraïne”, of zoals de website stelt, mensen “wier acties tekenen vertonen van misdaden tegen de nationale veiligheid van Oekraïne, de vrede, de menselijke veiligheid en de internationale wetgeving,” bericht Baxter Dmitry.

Volgens het regime in Kiev is Carlson een “vijand van Oekraïne” vanwege zijn (toen nog niet) vertoonde interview met Poetin. De regering van de Oekraïense president Zelensky vreest dat dit de Westerse vastberadenheid om de oorlog te blijven steunen zal verzwakken.

In 2016 berichtte de Daily Beast dat de website Myrotvorets wordt beheerd door de Oekraïense veiligheidsdienst van het regime in Kiev, en dat de website regelmatig wordt geraadpleegd bij controleposten om informatiesystemen van de overheid te integreren.

Naar verluidt heeft de site geleid tot de arrestatie van 1.000 mensen, waaronder vermeende spionnen, schrijvers en religieuze leiders, door Oekraïense functionarissen.

Social media hebben hun steun betuigd aan Carlson, waarbij veel gebruikers Zelensky een “dictator” noemden voor het gebruik van de in Kiev gevestigde doxxing website, wat letterlijk vertaald “vredestichter” betekent, om Carlson aan te vallen.

Carlson zinspeelde dinsdag op een aanstaand interview met Poetin, wat de eerste keer zou zijn dat een westerse journalist met de Russische president spreekt sinds de oorlog tussen Rusland en Oekraïne bijna twee jaar geleden uitbrak. 

Het Kremlin bevestigde woensdag dat een interview tussen Carlson en Poetin is opgenomen.

Carlson’s foto en informatie over de “dodenlijst” van Myrotvorets gingen woensdag snel viraal op social media. ©Baxter Dmitry.

Reactie.

Het is duidelijk! De persvrijheid wordt aangetast! Zelfs de persoonlijke vrijheid is aangetast. Dus alle mensen in het Westen krijgen hier mee te maken. Het is niet alleen Julian Assange, Edward Snowden, Pape Rodrigo en vele andere journalisten die of gedood zijn, of gevangen zitten, of moeten vluchten naar veilige landen, om ons, de bevolkingen van deze wereld, eerlijk te informeren.

We willen, ondanks een referendum, Oekraïne niet steunen, niet bij de EU en niet bij de NAVO. Rutte besliste anders, of laat ik het maar eerlijk zeggen, de bazen van Rutte gaven Rutte de opdracht dit referendum als niet gepleegd te beschouwen! Want de bevolking is niet de baas in Nederland. Niet de minister-president is de baas in Nederland, niet de door ons gekozen partijen zijn de baas in Nederland, nee, het zijn de NWO, WEF, VN, en de WHO die de dienst uitmaken. En die zijn weer slaafs aan ongeveer 80 mensen die hun rijkdom misbruiken om deze wereld te besturen.

En misschien weet je het nog niet, maar iedereen die werkt en met dat werk productie levert of goederen maakt, jullie werken allemaal mee dit soort mensen hun macht te laten behouden! En wanneer jullie hiermee doorgaan kan het wel eens zijn dat jullie vervangen worden door AI gestuurde robots. Maar het kan ook zijn dat jullie een chip krijgen die jullie half robot maakt!

Wat heeft dit met Tukker Carlson te maken vraag je je af? Alles!

Want wanneer journalisten niet meer de waarheid of werkelijkheid mogen uitdragen moeten wij het doen met wat de gecontroleerde media in het Westen ons vertellen!

Het is niet dat alleen de Oekraïnse veiligheidsdienst Tukker op de dodenlijst heeft staan, maar ook in de EU is Tukker niet veilig!  Want de EU en hun poppetjes die de EU-landen zogenaamd besturen zijn als de dood dat Poetin de waarheden zal vertellen over de pogingen die hij heeft ondernomen de vrede te bewaren! De Minsk akkoorden die door het Westen zijn verraden en veel meer zal nu naar boven komen! Maar de Westerse verraders hebben nu al een eigen narratief en zullen weer leugens op leugens moeten stapelen om de werkelijkheid te ontkennen!

En zo lang de bevolkingen van Europa niet eensgezind zich wapenen tegen de leugens, zal de vrijheid ons steeds meer ontnomen worden.

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk