Hebben de boeren in Frankrijk gewonnen of verloren?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #328


Hebben de boeren gewonnen? Natuurlijk niet. Maar hebben ze de oorlog verloren? Nee. Het voorspelbare verraad van de FNSEA heeft hen een slag gekost, maar niet de oorlog!


Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Het vuur smeult onder de kolen, en hier en daar zijn de blokkades in Frankrijk de afgelopen dagen hervat, zoals bleek uit het grote succes van onze bijeenkomst ter ondersteuning van hen afgelopen zaterdag op de Champ-de-Mars, in aanwezigheid van Sébastien Béraud en de boeren die Rungis en de snelwegen blokkeerden, allemaal Frexit eisend! En dan, in heel Europa, warmt het op! Rome is geblokkeerd. Duitsland, België en Nederland ook. In Spanje en Portugal gaat het er verhit aan toe.

Overal ligt de Europese Unie onder vuur!

Over vrijhandel, de voortzetting van het Mercosur-akkoord (Macron liegt ook hier), de 50 miljard voor Oekraïne, belastingen, het verbod op landbouw- en voedselpatriottisme… Ja, het grootste probleem is de EU: we moeten eruit! De beweging zal in Frankrijk in een stroomversnelling komen en we zouden alle boeren al moeten steunen in een sterke en effectieve zet: het blokkeren van de Salon de l’agriculture. De Fransen staan erachter!

In feite wordt de oligarchie overal ontmaskerd!

Deze week lanceerde de Slowaakse premier een groot nationaal onderzoek naar wat hij “het Covid-circus” noemt. Met name de secundaire effecten, Ursula’s sms’jes, de corruptie, de leugens… Een uitstekend initiatief dat zo snel mogelijk navolging zou moeten krijgen in Frankrijk! We werken eraan met alle verzetsstrijders. We zijn verheugd dat professor Raoult duidelijk zijn stem verheft door de roep om een verbod op mRNA-injecties in Frankrijk te intensiveren. Door het verband met kanker uit te leggen.

De waarheid komt naar buiten, het systeem probeert haar te censureren, maar het is veel te laat, we zijn al in de volgende fase: gerechtigheid krijgen!

Het is veelzeggend om deze week de paniek van het politieke mediasysteem te zien over een simpel interview: dat van Poetin door de onafhankelijke Amerikaanse journalist Tucker Carlson. Daar is niets bijzonders aan! Hij bood hetzelfde interview ook aan V. Zelensky aan. Maar het systeem is in paniek omdat het maar één verhaal tolereert: dat van de NAVO, dat van de oorlog, de leugen.

Meer dan ooit is deze zin waar: de globalisten willen de 3e wereldoorlog,
de patriotten willen vrede!

Ja, het is onze plicht om Frankrijk uit de NAVO te krijgen, om te vechten voor het nationaal belang en voor de wereldvrede, en dus om te vechten voor de waarheid!

Rechtop, vrij en in vrede leven: onze strijd is niet gericht op het onmogelijke, hij is diep menselijk, Frans en perfect winbaar. Op voorwaarde dat we vasthoudend en verenigd zijn – en dat zijn we! Welkom in de strijd!


Uit de communicatie begrijp ik dat de Franse boeren in eerste instantie strijden voor hun eigen bestaansrecht. Zou het dan ook niet verstandig zijn dat de burgers meeliften met hun strijd en het onze strijd te maken met agenda 2030 in het vizier ?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk