Dag groentetuin!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #328


Links en globalisten geven niet om het beschermen van je gezondheid; ze geven erom hoe studies kunnen worden gebruikt om angst aan te jagen en zo hun macht te vergroten. Met andere woorden, als je de wetenschap kunt manipuleren, dan kun je ook de wetten manipuleren.In het begin van 2020, te midden van de covid-lockdowns, voerden blauwe staten met linkse gouverneurs met extreme vooringenomenheid de mandaten uit. In rode staten zoals Montana negeerden de meesten van ons na de eerste twee maanden gewoon de beperkingen en gingen door met hun gewone leven. Het was duidelijk dat covid niet de bedreiging was die de federale autoriteiten ervan maakten. In staten als Michigan werd onder leiding van louche leiders als Gretchen Whitmer de strop echter steeds strakker aangetrokken, schrijft Brandon Smith.

Whitmer gebruikte covid als een kans om een aantal bizarre beperkingen op te leggen aan het publiek, waaronder een mandaat dat grotere winkels verbiedt om zaden en tuinbenodigdheden te verkopen aan klanten. “Als je geen voedsel of medicijnen of andere essentiële zaken koopt, zou je niet naar de winkel hoeven te gaan,” zei Whitmer bij de aankondiging van haar bevel. De linkse gouverneur vond het prima om loten en drank te kopen, maar geen tuingereedschap en zaden.

Ze gaf nooit een logische reden waarom ze zich op tuinbenodigdheden richtte, maar de meeste mensen in de voorbereidingsgemeenschap begrepen heel goed waar het om ging: Dit was een bètatest voor bredere beperkingen op voedselonafhankelijkheid. In de media was er in 2020 een wijdverspreide retoriek waarin iedereen die voorraden aanlegde van eerste levensbehoeften werd aangevallen als “hamsteraars”, en nu gingen ze achter mensen aan die vooruit planden en probeerden hun eigen voedsel te verbouwen. Het establishment wilde NIET dat mensen een persoonlijke voedselvoorraad zouden opslaan of produceren.

Een ander vooruitzicht dat openlijk werd besproken onder globalisten was het idee dat lockdowns “nuttig” waren op manieren die verder gingen dan het stoppen van de verspreiding van covid (de lockdowns waren eigenlijk nutteloos in het stoppen van de verspreiding van covid). Ze suggereerden dat deze maatregelen effectief zouden kunnen zijn in het voorkomen van wereldwijde koolstofuitstoot en het redden van de wereld van “klimaatverandering”. Het idee van klimaatlockdowns begon zich te verspreiden. 

De bedrijfsmedia hebben sindsdien gelogen over het bestaan van de klimaat lockdown agenda, maar artikelen en white papers die de deugden aanprijzen van het stilleggen van de planeet in naam van de klimaatverandering zijn gemakkelijk te vinden en te lezen. De globalisten en hun academische verdedigers wilden PERMANENTE lockdowns, of rollende lockdowns om de paar maanden, waarbij de meeste menselijke activiteiten en reizen buiten de basisproductie werden stilgelegd.

Ik heb in het verleden betoogd dat wat Whitmer in Michigan deed deel uitmaakte van deze agenda – dat haar verbod op de tuinvoorraad deel uitmaakte van een breder doel dat niets te maken had met de veiligheid van de volksgezondheid en alles te maken had met het tegenhouden van mensen om te preppen. De covid-controle was slechts bedoeld als voorloper op de koolstof-controle.

De afgelopen week hebben we hier meer bevestiging van gezien, want een onderzoek van de Universiteit van Michigan beweert dat zelfgekweekt voedsel vijf keer meer koolstofuitstoot produceert dan industriële landbouwmethoden. Met andere woorden, privé tuinen kunnen worden beschouwd als een bedreiging voor het milieu. De Telegraph en andere bedrijfsplatforms zijn op het verhaal ingesprongen en ik denk dat dit een reden tot bezorgdheid is.

Het onderzoek omvat een analyse van verschillende tuinen, van individuele familiepercelen tot stedelijke en gemeenschapspercelen, en beweert dat “tuininfrastructuur” voor individuele percelen (zoals verhoogde plantenbedden) veel meer koolstofvervuiling oplevert dan grootschalige landbouw. De studie lijkt voorbij te gaan aan het feit dat verhoogde plantenbedden efficiënter zijn en meer voedsel verbouwen in een kleinere ruimte, maar ik betwijfel of ze er echt om geven dit soort dingen in overweging te nemen.

De gemiddelde persoon zou hierdoor in verwarring kunnen raken en aannemen dat het tegenovergestelde waar is – Zou het thuis verbouwen van voedsel niet BETER zijn voor het milieu? Niet als je financiering afhankelijk is van het afschilderen van onafhankelijke voedselvoorraden als slecht voor de planeet. Het onderzoek wordt gefinancierd door een groot aantal internationale groepen, waaronder het Horizon-programma van de Europese Unie, dat “100 klimaat neutrale en slimme steden in 2030” als een van zijn projectdoelen heeft. Deze 100 steden worden dan verondersteld te fungeren als vlaggenschip modellen voor de uiteindelijke koolstofagenda-overname van alle steden tegen 2050.

Dergelijke groepen hebben miljarden dollars tot hun beschikking en richten het grootste deel van die monetaire vuurkracht op onderzoek naar klimaatverandering (propaganda). Denk ik dat het onderzoek in Michigan is gemanipuleerd ten gunste van een vooraf bepaalde uitkomst? Waarschijnlijk wel. Als deze onderzoeken worden gefinancierd door globalistische belangen, lijken de uitkomsten altijd in het voordeel van globalistische doelen uit te vallen. Het onderzoek zelf stelt niet per se dat mensen moeten stoppen met tuinieren, maar het stimuleert wel het narratief dat koolstofbeperking noodzakelijk is, zelfs op individueel niveau.

Het rapport uit Michigan lijkt misschien een nietszeggende voetnoot. Maar, zoals we vorig jaar hebben gezien met een onderzoek van de Consumer Product Safety Commission over huishoudelijke gastoestellen, worden deze kleine en obscure onderzoeken vaak gebruikt om grootschalige overheidsinterventies in het dagelijks leven van mensen te rechtvaardigen. Het onderzoek van de CPSC leidde tot maandenlange debatten van Democraten in de VS die eisten dat gastoestellen, waaronder fornuizen, verboden zouden worden omdat ze MISSCHIEN bijwerkingen zouden kunnen hebben voor de gezondheid, met name bij kinderen (het bleek dat het onderzoek geen concrete basis had voor deze bewering).

Links en globalisten geven niet om het beschermen van je gezondheid; ze geven erom hoe deze onderzoeken kunnen worden gebruikt om angst aan te jagen en zo hun macht te vergroten. Met andere woorden, als je de wetenschap kunt manipuleren, dan kun je ook de wetten manipuleren.

Iets soortgelijks zagen we in 2006 in een VN-studie die beweerde dat vleesproductie bijdroeg aan bijna 20% van alle koolstofuitstoot en slechter was voor het milieu dan transport. Het onderzoek werd in 2010 ontmaskerd als “gebrekkig” (frauduleus), maar jarenlang gebruikten de media en globalistische organisaties de valse conclusies als springplank om beperkingen en verboden op de vleesproductie te eisen in naam van het redden van het klimaat. 

Als je denkt dat de oorlog tegen de landbouw die nu in Europa woedt alleen bedoeld is om industriële boerderijen te treffen, denk dan nog maar eens na. De gevestigde orde gaat proberen om de leugen over de door de mens veroorzaakte klimaatverandering te gebruiken om ALLE voedselproductie te dicteren, tot in jouw bescheiden achtertuintje aan toe. En ze zullen hun inspanningen niet beperken tot de EU; ze zullen Amerikaanse boerderijen met dezelfde beperkingen aanpakken.

Dit is waar de globalistische “netto-nul ” programma’s en de 15-minutensteden allemaal over gaan – Ze zijn gebaseerd op het idee dat alle menselijke activiteit gecontroleerd en beheerd moet worden. Ze zeggen dat het voor het welzijn van de planeet is, maar de systemen die ze tussen 2030 en 2050 willen invoeren, klinken als een nieuw digitaal feodalisme, een samenleving waar bureaucratieën elk aspect van je leven volgen en micro managen. De elites profiteren hier enorm van terwijl ze nooit bewijzen dat koolstofuitstoot een gevaar is voor wie dan ook.

Waarom de obsessieve focus op voedsel? Omdat als mensen hun eigen voedsel hebben, ze misschien meer bereid zijn om in opstand te komen tegen verdere mandaten. Zo simpel is het. Het eindspel is duidelijk – Controleer het voedsel en je controleert de wereld. Doe het uit naam van het redden van de planeet en veel mensen zullen je zelfs bedanken terwijl je ze uithongert.
©Brandon Smith

Reactie.

Nu je dit gelezen hebt, denk je dat de Globalisten het probleem zijn! Globalisten zijn veel te rijke mensen die een onbeperkte invloed willen hebben op deze wereld! Ze willen de hegemonie over al het leven op deze planeet zodat ze het gevoel hebben van onbeperkte macht. Het zijn geen figuren die in God geloven! Ze geloven alleen in zichzelf en in de macht van Lucifer of Baal. Dat is ook de reden dat ze kinderoffers brengen. Ze offeren niet alleen deze kinderen, ze misbruiken ze ook op alle mogelijke niveaus!

Maar eigenlijk zijn deze kleine groep veel te rijke idioten geen probleem! Het zijn de, vaak Westerse politici die hen helpen! Vaak zijn deze Westerse politici gechanteerd! Door figuren als de bekende Jeffrey Epstein die Amerikaanse politici en bekende zakenmensen als Bill Gates chanteren. Dit is in de hele Westerse politiek een groot probleem! Je ziet het aan hun daden!

Kijk naar het gedrag en de uitspraken van b.v. Frans Timmermans, Mark Rutte, Hugo de Jonge en veel aan de linker kant van de politiek geplaatste politici. Allemaal zijn ze bezig de bevolking te manipuleren en tot zaken te dwingen die zogenaamd goed zijn voor de planeet! Maar elk weldenkend mens weet al vanaf de lagere school dat hun aanbevelingen niet kloppen en zelfs tegen de natuur werken. Want dit soort figuren keurt nog steeds de verschrikkelijk vervuilende land en tuinbouw vergiften goed voor gebruik om onze groenten en fruit te bespuiten. Dit heeft zelfs grote gevolgen voor de gezondheid, maar dat schijnt slechts bijzaak te zijn. Dit soort figuren verkopen hun eigen moeder als maar niet bekend wordt welke misdaden ze hebben gepleegd waardoor ze gechanteerd worden! En betrouwbare bron zegt dat het vaak gaat om misbruik van kinderen! 

Maar er is nog een probleem! Dat is de macht die deze politici nog steeds hebben omdat ze nog steeds op een post zitten. Op deze post kunnen ze politie en leger inzetten tegen de bevolking! Wanneer de bevolking zich wil verdedigen tegen maatregelen die tegen de wil van de bevolking ingaan!

We hebben dit gezien tijdens de demonstraties tegen de beperkende maatregelen die de regering oplegde aan de bevolking. Ze gebruiken en misbruiken de politie om het recht op demonstratie neer te slaan. Uit betrouwbare bron weet ik ook dat veel politie mensen hier veel moeite mee hadden en dat er later vreemde, en zeer waarschijnlijk goed betaalde buitenlandse figuren zijn ingezet om op de demonstranten in te hakken!

De hele Covid pandemie en de getroffen maatregelen waren een psychologische operatie tegen de bevolking. En wanneer de politie zich weer laat misbruiken om de bevolking te onderdrukken hebben de valse politici nog steeds de macht en daarmee de Globalisten!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk