Afwijkende mening?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #327


Afwijkende meningen verkondigen, niet gehoorzamen, alle regeringen ontkennen, nooit op een meester stemmen, alles in twijfel trekken en niemand kwaad doen.ADMINISTRATOR

De oplossing van alle problemen begint bij zelfherstel. Ter verdediging van het vermelden van de problemen waarmee we worden geconfronteerd

Geschreven door: Gary D. Barnett
garydbarnett.com

“Wat de intellectuele arbeid betreft, blijft het inderdaad een feit dat grote beslissingen op het gebied van het denken en gewichtige ontdekkingen en oplossingen van problemen alleen mogelijk zijn voor een individu dat in eenzaamheid werkt.”~ Sigmund Freud, Groepspsychologie en de analyse van het ego

Ik ben helemaal ziek en moe van al diegenen die zich alleen maar concentreren op het doen alsof ze oplossingen hebben voor alle problemen van het leven, meestal politieke problemen, voor grote groepen mensen, terwijl ze degenen onder ons veroordelen die ernaar streven de echte problemen te schetsen in het licht van het feit dat een individu alleen zijn eigen dilemma kan oplossen. De problemen van vrijwillige slavernij en totalitaire dienstbaarheid kunnen niet worden opgelost door één persoon of groep mensen die probeert algemene oplossingen voor iedereen te bedenken. Elke verwachting dat deze pogingen daadwerkelijk zouden kunnen worden bereikt, is volkomen belachelijk, tenzij elk individu eerst en uitsluitend zichzelf geneest. Niemand kan de problemen van anderen oplossen, tenzij hij eerst zichzelf helpt en verbetert en dan naar die verbetering handelt om zich als een gids voor anderen op te werpen. Elk idee van iets anders is afhankelijk van domheid, arrogantie of geweld.

Dit wil niet zeggen dat er niet veel oplossingen zijn voor problemen waarmee we worden geconfronteerd, aangezien het aanpakken van bepaalde zaken nuttig kan zijn bij het bereiken van kortetermijnoplossingen voor geïsoleerde problemen, maar gezien het grote geheel en oplossingen voor vrijheid voor de massa’s, is dat een andere zaak. Alleen het individu kan zo’n verandering van hart en geest bewerkstelligen en dan besluiten zich te gedragen op een manier die bevorderlijk is voor de verbetering van zijn eigen leven en vrijheid. Dit kan niet worden bereikt door anderen of hun inspanningen om hele samenlevingen te veranderen met algemene oplossingen. Als voorbeeld, iemand adviseren om aan het systeem te ontsnappen door off-grid te gaan, of door uit te leggen hoe je je eigen voedsel kunt verbouwen, of door de kwestie van voorbereiding op moeilijke tijden te bespreken. Al deze dingen zijn nuttig, maar moeten nog steeds worden bereikt door individuen, of ze nu alleen werken of in groepen van gelijkgestemde individuen. Niets van dit alles zal echter het grotere probleem van de tirannie van de staat oplossen, maar het kan bepaalde individuen helpen zichzelf in de marge te beschermen. Het grotere plaatje van staats- en wereldwijde tirannie moet massaal worden aangepakt, maar echte oplossingen kunnen alleen met succes worden bevorderd door elk individu tot dezelfde conclusie te laten komen en te reageren door iedere vorm van heerschappij te ontkennen.

Ik zie vandaag dat sommige mensen die het idee van vrije samenlevingen promoten, wat alleen in anarchie kan gebeuren, mensen die ik anders zou kunnen bewonderen, erg neerbuigend waren tegenover degenen onder ons die het werkelijke grote probleem blootleggen en veroordelen, en uitleggen dat geen enkele aangeboden oplossing voor de massa’s de moeite waard is, tenzij elk individu tegen dat kolossale probleem optreedt, namelijk het bestuurssysteem. Ik “sta niet alleen stil” bij problemen, ik leg ze bloot zodat degenen die normaal gesproken de realiteit negeren, de kans krijgen om de waarheid te leren. Ik ben zeker geen doemdenker, maar ik pretendeer niet dat ik de problemen kan oplossen van anderen. Zij die niet de neiging, de wil of het vermogen hebben om zichzelf te helpen. Ik ben vele, vele malen veroordeeld omdat ik niet de perfecte oplossing voor tirannie bood, en zelfs veroordeeld omdat ik die oplossing niet had geïmplementeerd, zodat ik alle problemen kon oplossen voor het plebs dat te lui of afhankelijk was om zichzelf te helpen. Ik schrijf om het (de) belangrijkste probleem(en) bloot te leggen, om anderen te informeren over de erbarmelijke omstandigheden waarmee we worden geconfronteerd, en om de voortzetting van de inspanningen van de staat om ons allemaal te controleren aan de kaak te stellen. De rest is aan ieder van jullie om aan te pakken.

Terwijl ik dit schrijf, krijg ik nog steeds e-mails waarin staat dat ik boos lijk en dat mijn “tirades” “zinloos” en niet “constructief” zijn. (men wil alleen maar goed nieuws en bloemrijke euforische bullshit horen). Velen denken dat ik verbitterd ben, maar feit is dat ik een van de gelukkigste mensen op aarde ben en elke dag met volle teugen van het leven geniet. Ik heb de meest fantastische familie, en koester eigenlijk elk moment; dit in aanwezigheid van een samenleving, bijna de hele bevolking eigenlijk, die absoluut niets doet om hun eigen vrijheid te beschermen of te verwerven; een schadelijke en verwoestende situatie voor iedereen die waarde hecht aan vrijheid.

Het besef van onze erbarmelijke omstandigheden moet niet met een zoet laagje worden bedekt, zodat de onwetenden die op hun dikke kont op hun mobiele telefoons zitten en doen alsof ze iets zijn wat ze niet zijn, terwijl ze een ‘virtual reality’-headset dragen en chips eten, 30 seconden uit hun nutteloze leven kunnen nemen om een artikel te lezen of een podcast te bekijken die hen vertelt dat alles binnenkort rooskleurig en vrolijk zal zijn. Er zijn genoeg mensen die dit of dat kunnen suggereren en zeggen dat ze oplossingen aandragen voor grote problemen, maar die problemen zijn in de geschiedenis nog nooit opgelost en worden nog steeds elke dag erger. Ga gewoon stemmen op een ander stuk vuilnispoliticus, een nieuwe meester en alles zal op magische wijze beter worden. Dat heeft zeker sinds het begin der tijden goed uitgepakt, dus waarom niet gewoon dezelfde dingen blijven doen, door alleen afhankelijk te willen zijn van de oplossingen van iemand anders?

Ik zal gewoon de waarheid blijven vertellen, met de minuscule mogelijkheid dat sommigen genoeg lef zullen krijgen om hun eigen ondergang onder ogen te zien en op eigen benen te staan, in plaats van te wensen en te hopen dat iemand hen vertelt wat ze moeten doen. Bijna alles heeft een oplossing, en normale problemen kunnen bijna altijd worden opgelost, Maar niemand kan de gecompliceerde uitdaging van vrijheid oplossen door anderen simpelweg te vertellen wat ze moeten doen. Iedereen moet zichzelf helpen, of als dat niet gebeurt: omkomen.

Mensen zijn niet zwak en machteloos, tenzij ze ervoor kiezen om dat te zijn. Het is gewoon een feit dat de meesten lui en afhankelijk zijn en zich onderdompelen in een zee van apathie. Dus hier gaan we en luister goed, want ik ga nu de enige oplossing voor tirannie aan iedereen geven, en daarbij ga ervan uit dat iedereen onmiddellijk wakker zal worden en de wereld gaat veranderen.

Afwijkende meningen verkondigen, niet gehoorzamen, niet inwilligen, alle regeringen ontkennen, nooit op een meester stemmen, alles in twijfel trekken en niemand kwaad doen.

Zo. Daar heb je het, dus nu hoef je niet meer te klagen dat je niet weet wat je moet doen om alles op te lossen! In de tussentijd zal ik doorgaan met het blootleggen van de criminele slachting van de mensheid, zonder enige aandacht voor degenen die mijn motieven in twijfel trekken, of eindeloos doorgaan omdat ze doodsbang zijn voor de waarheid.

“Er is niets ergers dat sommige mensen kan worden aangedaan dan hen een oplossing te laten zien voor de problemen waarover ze klagen.”

~ Luigina Sgarro
© 2024 GaryDBarnett.com

Reactie.

Gary, je mag iets meer geduld hebben met mensen. Je weet dat ze niet snel iets doorhebben omdat ze liever in hun bubbel blijven omdat ze denken dat dat veiligheid biedt! Heb natuurlijk alle begrip voor je ongeduld omdat het 2 voor 12 is! 

Noam Chomsky heeft hierover het volgende gezegd. “Het merendeel van de bevolking weet niet wat er gebeurt. Het weet zelfs niet dat het dit niet weet!” 

Besef wel dat de bevolking, die iets meer willen weten, volkomen afhankelijk is van mensen die zich inzetten de werkelijkheid te achterhalen, de complotdenkers, de onderzoekers, de echte journalisten als Julian Assange, die wel zijn vrijheid heeft moeten inleveren, en Edward Snowden die naar Rusland is moeten vluchten. Ze hadden beide maar één wens.

Burgers informeren. Maar helaas is dit het ultieme bewijs dat regeringen er een enorme hekel aan hebben dat de waarheid naar boven komt! 

Zo zijn er een aantal gebeurtenissen waar de burgers de waarheid nog steeds niet weten en zoals blijkt, er ook niet zo veel om geven!  Om er een paar te noemen: 9/11 in scene gezet door de CIA met medewerking van de Mossad!

MH17 waar Rusland nog steeds de hoofdverdachte is! Als Rusland dit heeft gedaan, moeste Rusland ook de vluchtgegevens van MH17 wijzigen omdat anders nooit het Bug systeem op de juiste plaats kon zijn! En ik kan best nog even doorgaan, maar zal dat enig nut hebben? De bevolking is veel te onwetend om er een goed oordeel over te geven, maar doen dit graag!

Daarom, beste Gary, ga door met je goede werk en hoop dat burgers in de toekomst meer zullen doen om een betere toekomst te realiseren en uiteindelijk als één volk naar voren treden en vrijheid en gerechtigheid zullen eisen!
Met een zeer toegenegen groet, 

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk