Westerse politici scoren in vertrouwen nog lager dan een tweedehands autoverkoper.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #326


CITAAT VAN ALBERT EINSTEIN: BLIND VERTROUWEN IN AUTORITEIT IS DE GROOTSTE VIJAND VAN DE WAARHEID.


JULIAN ASSANGE: EVERY WAR IN THE PAST 50 YEARS IS A RESULT OF MEDIA LIES!

De maan is tientallen meters gekrompen, mensen sterven of gaan massaal sterven door klimaat, het in en uitademen van de mens is klimaat gevaarlijk, maar ook huisdieren en koeienscheten zijn een enorm gevaar voor het klimaat.

Robje Jetten trekt van ons opgebrachte belastinggeld 30 miljard, ondertussen al fors meer, uit om de CO2 uitstoot met 0,00003 % terug te dringen. Niet eens meetbaar!

Stikstof is alleen in Nederland een probleem en stopt bij de grens.

Dit kabinet kan 27 miljard aan uitgaven niet verantwoorden maar wil ons, de burger controleren vanaf 100 euro aan uitgaven en inkomsten. Kaag heeft 40 miljard aan tekorten weggemoffeld: volg Arno Wellens.

IJsberen moesten in hun nachthok blijven want was buiten te koud, min 4 of zo, op de Noordpool is het min 30…..

De weerkaarten bij de staatsomroep worden nu met feller dan fel rood getoond om ons er maar flink bewust van te maken hoe ernstig de opwarming is…..

Ondertussen: Klimaatopwarming is omgetoverd naar klimaatverandering want het opwarmen van de aarde hield geen stand nu er een koude winter is met veel sneeuw.

In de Noordpoolgebieden smelt het ijs met een enorme snelheid. Gek hè als je het enkel meet in de maand juli.

Antonio Guterres doet er een schepje bovenop dat de wereld een kookpot wordt als we NU niets doen……

Door klimaatverandering ontstaan droogtes, in Spanje zou water al op rantsoen zijn.

Wat als waterschaarste je reinste onzin is net als olie en gas en stel dat er inderdaad vrije energie is. Dat haalt in één klap de macht van de elites weg ….. snap ie.

ZOU HET, DAT DAAROM DE LAATSTE PAAR JAREN ZOVEEL RAMPEN GECREËERD WORDEN, OF DE DREIGING ERVAN. DREIGING IS AL GENOEG OM DE MEESTE MENSEN IN STAAT VAN ENORME ANGSTEN TE KRIJGEN. DENK DAAR NOU IS OVER NA, WANT STEL HÈ DAT AL DIE COMPLOT GEKKIES NOG NIET ZO GEK ZIJN……

Rutte laat het kabinet klappen op te veel instroom gelukszoekers, na de verkiezingen gaat de VVD mee met de spreidingswet.

Rutte die keer op keer de grondwet aan zijn laars lapt, die zelden de waarheid spreekt maar er lustig op los liegt, en vaak geen actieve herinneringen heeft, een tactiek die meerdere landverraders zich nu ook toeëigenen. Een Fauci bijvoorbeeld, de gevaarlijkste dokter ooit, tijdens zijn ondervraging over het COVID beleid had ook geen actieve herinneringen meer.

Linkse partijen schreeuwen om oorlogen voort te zetten en ben je voor vrede krijg je het stempel extreem rechts en fascist. Regeerders verwijten Poetin wat ze zelf doen: het ondermijnen van de democratie, het niet beschermen van onze kinderen door fanatiek mee te gaan in de woke hysterie. Poetin verbiedt transgender operaties bij kinderen maar Homo’s kunnen vrij leven in Rusland. Poetin slaat alarm over de kinder- en orgaanhandel in Oekraïne.

Toiletpapier wordt duurder en duurder en dat is de schuld van Poetin, echt waar. Zweedse autoriteiten treffen al maanden vernielde flitspalen aan, schrijft de Zweedse krant Aftonbladet. Het vermoeden bestaat dat Rusland deze flitsapparatuur gebruikt in drones die het land inzet bij de oorlog in Oekraïne….. Net zo een waanzin als Von der Leyen durft te beweren dat Poetin onderdelen van wasmachines gebruikt voor oorlogsmaterieel. Rusland kan binnen drie dagen heel Europa in zijn zak hebben. Wij zijn het die niets  meer hebben.

Het niveau van de Europeaan is zo diep gezonken dat we transgenders laten winnen bij een missverkiezing. Het ergste vind ik nog de overige deelnemers die er omheen staan te giebelen. Dat we regenboogvlaggen binnen kazernes hebben, nog ff en we hebben rosé tanks. Dat we geen regeerders met kennis meer hebben maar randdebielen die corrupt en dom zijn. Overheden die blijven roepen de oorlog tegen de Russen te winnen, en kranten schrijven het braaf op. Niets is minder waar!

Ten tijde van corona moesten we mondkapjes dragen waar met nadruk, door de overheid, werd gezegd dat het NIET werkende mondkapjes moesten zijn. De HPV prik beschermt tegen 6 soorten kanker, net zoals de corona prik die echt zou helpen …. We zitten ondertussen op prik 5 of 6 en nog steeds, en juist de gevaccineerden krijgen corona, lees GRIEP! Je doet het voor een ander, was het toch……

BESEF WAT VACCINEREN NU VOOR RISICOVOL GEBEUREN IS. JE DOET HET NIET VOOR EEN ANDER MAAR OOK NIET VOOR JEZELF! HEB JE LIJF LIEF.

Niets bij de MSM over de corona zwendel, over de risico’s van de prik, niets over de druk die von der Leyen uitoefende op de ECB om het corona vaccin toe te laten. Volg Marcel de Graaf. Niets bij de MSM over oorzaak oversterfte ook onder kinderen, de giga toename van kankers en hartfalen. Niets over de WOO verzoeken die duidelijk en onweerlegbaar aantonen hoe er gelogen en gemanipuleerd is. De olifant in de kamer mag niet worden genoemd! Alles moest op slot, behalve de supermarkten, daar kwam het virus blijkbaar niet.

Keiharde bezuiniging op jeugdzorg, inkomensafhankelijke eigen bijdrage van € 1500, kabinet reserveert ruim 2 miljard euro voor steun aan Oekraïne en asiel budget nu al te krap: moet ruim een half miljard bij….

Nederlanders kunnen hun tandarts niet meer betalen, gelukszoekers mogen zonder eigen bijdrage hun gehele gebit gratis laten opknappen. Nederlanders zakken steeds verder onder de armoede grens, daar is geen geld voor. Het geld gaat naar oorlogen die niet onze oorlogen zijn. Het geld gaat naar Oekraïners die hier gratis mogen verblijven, de mooiste huizen krijgen, geen huur hoeven te betalen en zonder controle op vakantie kunnen naar hun eigen land. Moet je doen als je afhankelijk bent van het UWV als Nederlander. Dan ben je al de sigaar als je een tas met boodschappen ontvangt van een familielid. Oh en verkoop niet je oude fiets op marktplaats want big brother is watching you!

De elektrische auto zou goedkoop en goed voor het milieu zijn. Bij het oplaadpunt moet vanaf 1 februari parkeergeld betaald worden en de vrijstelling wegenbelasting op e- auto’s stopt vanaf 2025. En die auto’s wegen wat. Maar hé, de overheid stimuleerde de aankoop.

Met zonnepanelen hetzelfde verhaal. De overheid wil af van de salderingsregeling vanaf 2025 waardoor het hebben van zonnepanelen financieel veel minder aantrekkelijk is. Maar hé, de overheid stimuleerde de aanschaf ervan.

De warmtepomp, een nachtmerrie voor menig huishouden en hele wijken die zijn afgesloten van aardgas, verlangen terug naar hun CV op gas, weer koken op gas, want het werkt niet. Maar hé, de overheid zag dit als de toekomst.

Mega veel bossen worden gekapt om te verdwijnen in de bio ovens, wat resthout zou zijn maar dat is er bij lange na niet voldoende. De moestuin moet er ook aan want zes keer hogere CO2 uitstoot dan normale akkerbouw.

Extinction rebellion, betaald door Soros mogen demonstreren, snelwegen blokkeren, daar doet geen rechter iets aan en de overheid prijst het. Politie verwijdert ze met zachte hand. Corona-demonstranten die vredelievend demonstreerden werden letterlijk keihard uit elkaar geslagen en het regende boetes en arrestaties.

Als FvD een link legt met de Tweede Wereldoorlog schreeuwt links Nederland er schande van. Doet links het, blijft links muisstil. Als links kamerlid kan je een schietgebaar maken naar een kamerlid die anders denkt. Had een rechts kamerlid moeten zijn……

Hugo de Jonge heeft er als minister van volksgezondheid er een zooitje van gemaakt, gelogen, mensen bedreigd, wetten aan de kant geschoven en miljoenen uitgegeven die tot op de dag van vandaag niet te verantwoorden zijn. Als beloning mag Hugo huisvesting slopen, en dat lukt hem uiteraard weer glansrijk! En de beloning staat alweer klaar als burgemeester van Rotterdam, reken maar!

Kuipers is plots met de noorderzon vertrokken en nog steeds is niet bekend waar hij uithangt. Accounts van hem  leeggemaakt. Zou het te gevaarlijk voor hem worden nu ook zijn bedrog steeds meer naar buiten komt….. Binnenkort: omKoopmans, ik vertrek!

Windmolens zijn peperduur en slecht voor het milieu en draaien mede op diesel. Het lekt olie en verstoort ernstig het voortbestaan van vissen en vogels. Bericht van Ferdinand Meeus: door het koude winterweer zonder wind, worden meerdere giga grote windmolens in Schotland aangedreven met dieselmotoren, anders wordt de stabiliteit van E- net verstoord. Geen grap.

In Ierland hebben boeren te horen gekregen dat ze 200.000 koeien moeten ruimen om te voldoen aan de klimaatambitie van de regering. Dit is voor de boeren naast andere krankzinnige wetgeving die hen technisch bankroet zal maken. En hetzelfde zal ook hier in Europa gebeuren met Nederland als koploper, er zal geen boer meer over blijven!

In Oekraïne mag er met chemicaliën en bestrijdingsmiddelen gewerkt worden wat bij ons niet meer mag, maar we importeren het wel en krijgen het alsnog op ons bordje. Mega kippenstallen mag hier niet meer, kippen moeten terecht een minimale leefruimte hebben, in Oekraïne zijn mega kippenstallen waar kippen letterlijk opgepropt zitten en importeren de eieren dus goedkoop vanuit daar. Gek hè dat de boeren hier pist off zijn.

De afbraak van dammen en het gevaar hiervan in Europa prima uitgelegd:

Kill Gates heeft weer een plan bedacht, deze man is zo ziek van geest, zo gevaarlijk voor de mensheid, alles wat ooit normaal was wil deze man kapot maken. Kill Gates wil 200.000 bomen begraven om de wereld te redden, een normaal mens bedenkt dit niet.

https://newsfacts.info/v/65be1e3f0b862a4f701efbfb/bill_gates_presenteert_plan_om_koeien_te_vaccineren_tegen_scheten_en_zo_klimaatverandering_te_bestrijden

En wie wil blijven geloven dat het gevaar uit Rusland komt, wordt wakker!

Gevaarlijke Rusland haatster Victoria Nuland, zij zal nooit voor vrede gaan!

In de categorie corrupt, corrupter, corruptst… Even voorstellen… Het ministerie van VWS u weet wel dat van louche bloemschoen Hugo en van de abrubt “gevluchte” massamoordenaar alias de kampbeul van VWS, Ernst Kuipers…Kijk, verbaas en huiver… WAT EEN BEERPUT

Belastinggeld:

Corruptie binnen het Europees parlement:

https://newsfacts.info/v/65ba39f2006f5aa639a04ed9/bijna_een_kwart_van_europarlementari%C3%ABrs_betrokken_bij_schandalen_en_wetsovertredingen%2C_blijkt_uit_onderzoek

Onderstaande uitspraak van Lagarde, u weet wel die vrouw die veroordeeld is voor fraude door de Franse rechtbank wil meer en meer controle want klimaat. Nee, het gaat niet om klimaat, het gaat om controle van de, nog wel vrije mens en om te verdoezelen de enorme schulden die er gecreëerd zijn door de ECB! Schulden die komende generaties nog voelbaar zullen zijn.

President van de Europese Centrale Bank, Christine Lagarde: “Klimaatverandering” vereist dat we de hele economie en het financiële systeem opnieuw ontwerpen, in lijn met de “groene” Net Zero-transitie – inclusief de noodzaak om “onze koolstofvoetafdruk te verminderen in alles wat we doen, van bankbiljetten tot hoe we toezicht houden op banken.”

Join @SGTnewsNetwork
Twitter▪️IG▪️Truth Sociaal

SNAP JE HET, DAAROM IS ER NOG NUL VERTROUWEN IN DE POLITIEK EN DE MEDIA!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk