Groen is giftig en rood ook!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #325


Voorzitter: Wij vertegenwoordigen de mensen van Glastonburry, als de mensen van Glastonburry geen 15 minuten steden willen dan vertegenwoordigen wij dat, nietwaar. Daarvoor zijn we hier. Sandi Adams, wil jij nu het woord nemen? 
TRANSCRIPT van een in het Engels gesproken video.

Sandi: Dank je wel… Applaus…
Lela heeft veel behandeld waar ik het over wilde hebben en dat is geweldig omdat we nu naar het grotere geheel kunnen kijken. Het is belangrijk dat we weten van de 15 min steden. En het is belangrijk dat we op de hoogte zijn van de lage-emissiezones die ze in kleinere steden willen invoeren. Wat ik dus eigenlijk wil zeggen is dat deze ideologie geen volksinitiatief is. Het is eigenlijk een wereldwijd initiatief. En het wordt gesteund door Boris Johnson, Michael Bloomberg en Collis Merino in 2004 via de ‘C40 citizens international organization’. Maar in tegenstelling tot de propaganda is het geen volksinitiatief. 

Het is een top-down mondiaal plan onder VN-agenda 2021 – 2030 om 17 duurzame doelen onder het mom van net zero uit te rollen.

En ik weet dat alle groene mensen hier zich comfortabel voelen met net zero, maar als je de implicaties op langere termijn van ervan zou begrijpen – en ik heb jullie allemaal het net zero document gegeven – en ik hoop dat jullie het lezen, want dat gekleurde stukje laat zien wat er tegen 2030 bereikt moet zijn. En dat betekent dat er geen vliegverkeer meer is vanuit het Verenigd Koninkrijk, dat er geen schepen meer vertrekken vanuit het Verenigd Koninkrijk, dat er helemaal geen auto’s meer zijn, dat alle houtkachels uit elk huis zijn gehaald en dat elke gasvoorziening uit elk huis is gehaald tegen 2025. Dat is een regeringsdocument, ‘UK files net zero’, en dit is waar we naartoe gaan: we zullen letterlijk gevangen zitten op ons eigen eiland. Dit is waar top-down controle over gaat. Je denkt dat het een groene agenda is om de planeet te redden, maar dat is het niet. Het is geïmplementeerd op de ‘Earth Summit’ in 1992 door een stelletje olie-miljardairs en oplichters.

En jullie allemaal die de planeet proberen te redden en die in de maling worden genomen. Ik zat in de groene partij in 1990. Ik ben eruit gestapt. Ik was lid van de ecologie partij. Ik ben weggegaan omdat het werd overgenomen. Het werd een Trojaans paard voor de technocratische agenda waar ik het over heb, agenda 2030. En ik zal je wat vertellen: ze hebben dit al vanaf de jaren zeventig voorbereid. Het is een lange termijn agenda, en ik zou jullie allemaal graag een presentatie geven, ik ben hier al 15 jaar mee bezig en ik geef lezingen over de hele wereld hierover: via YouTube ben ik overal te vinden. En ik ben zeer gepassioneerd. Ik heb mezelf verarmd door dit te doen. Dus ik wil gewoon dat je naar me luistert. We leven nu in een wereld die bekend staat als een zero-trust wereld. Of je het nu weet of niet, de digitale ID komt eraan. Dit is iets belangrijks voor iedereen om te begrijpen. Digitale ID is de manier waarop de overheid al je gegevens op één plek zal hebben. En ze zijn van plan om dit in december van dit jaar in al in te voeren. Dit is een serieuze zaak. En daarna willen ze de CBDC’s introduceren, de Central Bank Digital Currencies. Dit heeft niets te maken met groen zijn, het is big business, het is gigantische big business. Wat aan deze hele agenda ten grondslag ligt zijn kapitalistische belanghebbenden. Wat zorgwekkend is, dat is dat deze hele groene agenda gebaseerd is op controle van bovenaf over ons, de mensheid.

En helaas, mensen die zichzelf letterlijk aan gebouwen vastplakken, hebben de beste bedoelingen, maar ze blaffen tegen de verkeerde. Ze steunen de mensen die ons gevangen willen zetten. Het is communisme, of noem het wat je wilt, maar het gaat niet om onze rechten en vrijheden, het gaat om het vernietigen van onze rechten en vrijheden. En Jan, jij bent een slager, kijk eens op die lijst, tegen 2030 willen ze vlees en lamsvlees en alles uitroeien. Dit is belachelijk, dit is allemaal gedaan zonder onze toestemming. Dit is allemaal al gebeurd, en de zero-trust wereld betekent dat ze je VPN afnemen. Je zult niet in staat zijn om je bankrekening te openen, je zult niet in staat zijn om je computer te openen, je zult niet in staat zijn om toegang te krijgen tot je bankrekening, je gezondheidsdossiers, wat dan ook, Je kunt niet eens naar een ziekenhuis gaan zonder je digitale ID.

Je digitale ID wordt ontgrendeld door gezichtsherkenning en tijdens dat proces worden je gegevens verzameld. Je gegevens zullen worden verzameld van je digitale ID. Alle informatie over wat je doet en wie je bent zal erop staan. Dat wordt verkocht aan belanghebbenden op de blockchain door niet-financierbare tokens. Ik weet niet of je dit allemaal begrijpt, maar je gegevens worden verkocht op de blockchain of zullen worden verkocht. En dit is een vorm van valuta.

De andere vorm van valuta die ze zullen gebruiken is de CBDC: elke keer dat je een transactie doet, wordt alles geregistreerd en getraceerd, en zo zullen ze al je winkelgewoonten kennen, je gezondheidsgegevens, alles. Alles wordt verkocht, dus we worden handelswaar. Wij mensen worden handelswaar. En daar gaat de hele wereldwijde slavernij over. En we moeten echt voorzichtig zijn: het is allemaal verbonden met de 17 doelen en het wordt geïmplementeerd door de Verenigde Naties. Als je denkt dat de Verenigde Naties onze vriend zijn, dan heb je het mis. De Verenigde Naties en het World Economic Forum werken samen en er ligt een document hier op tafel dat bewijst dat de regeringen samenwerken met het World Economic Forum. Ze zijn bezig met het introduceren van drone-technologie die ons vanuit de lucht in de gaten gaat houden. In dat document, een regeringsdocument, staat dat er tegen 2030 900.000 drones in ons luchtruim zullen vliegen.

Dit is het grotere plaatje waar we naar moeten kijken, en wat ik echt zou toejuichen is dat we deze informatie verspreiden. Ik bedoel dat de mensen in deze kamer zich er zorgen over maken omdat ze ervan weten, maar als de raad zich niet bewust is van deze enorme, verderfelijke opmars van AI-technologie, dan moeten we erover praten.

Dit is Glastonbury, we kunnen de hele wereld bereiken en dat is het belangrijkste. Wat er in Glastonbury gebeurt, galmt de hele wereld rond, dat weten we allemaal. We moeten actie ondernemen en deze absolute opmars van AI-technologie stoppen die er alleen maar is om ons te controleren, om ons tot slaaf te maken, om ons in handelswaar te veranderen, onze bewegingsvrijheid te beperken en onze aarde in een gevangenisplaneet te veranderen. De digitale ID zal je kunnen blokkeren. Het is als het Chinese sociale kredietsysteem. Je wordt weerhouden om dingen te doen of te zeggen als je kredietscore te laag is. Onze hele munteenheid zal worden bestuurd – ze schaffen contant geld af – de munteenheid zal worden bestuurd door je CO2-tegoeden, wat allemaal is opgezet om je er in feite toe te verleiden je niet buiten je slimme stadsappartement te begeven, alles per drone te laten bezorgen en je jouw te leven te laten ervaren via een virtuele realiteit koptelefoon. Dat zit ook allemaal in de pijplijn. We moeten er dus echt achter zien te komen of dit een wereld is waarin we willen dat onze kinderen en kleinkinderen opgroeien. Kunnen we hier alsjeblieft een open en eerlijk debat over voeren? En ook over jullie groene beleid, want dit is niet groen, en het is niet democratisch. Het werkt tegen ons. Het zal ons tot slaaf maken. Hun groene beleid zal ons tot slaaf maken.

We willen allemaal een mooie planeet die niet vervuild is. Dat kunnen we bereiken zonder controle van bovenaf, en zonder AI. En dat is waar we naar moeten streven – een mooie groene planeet, echt groen en niet astroturfed en we moeten het hele gedoe met CO2 hierin begrijpen, want zelfs ik leerde als kind dat CO2 het gas van het leven is. Het laat dingen groeien. 

Als je het hebt over net zero, dan is dat nul jíj. Het is nul mij, het is nul planten, nul alles. En de koolstof… de meeste CO2 komt uit de zee, het is niet antropogeen, dat is het niet. En ik wil dat hier goed naar gekeken wordt, want alles is scheefgetrokken door het ICCP, het intergouvernementele panel voor klimaatverandering, dat na de klimaatconferentie is opgericht om alle gegevens te verdraaien. En het werd allemaal ontdekt in Climate Gate 2009, zoek het maar op, waar 1079 e-mails werden gehackt door een Amerikaan, ik denk dat Assange daarom in de gevangenis zit. En de Amerikanen kwamen erachter dat het onderzoekscentrum en de universiteit (van isangula?) hebben gelogen over de klimaatgegevens, waardoor we in het hele klimaatgebeuren terecht zijn gekomen.

En ook de club van Rome heeft toegegeven dat ze de klimaatverandering hebben gecreëerd om de mensheid tot zondebok te maken en ons tot vijand te maken. En dat staat in de ‘Eerste Wereldwijde Revolutie’ op pagina 115. Een zeer interessant document van de Club van Rome, dat de basis vormde voor Agenda 2021, die in 2015 Agenda 2030 werd toen het werd goedgekeurd door president Obama en de paus in Rome.

Maar goed, dat zijn allemaal dingen waar ik de afgelopen 15 jaar mee bezig ben geweest. Ik heb er echt alle achtergrondkennis over. En ik wil echt heel graag dat deze raad wakker wordt. Applaus Dank u..

Ik moet zeggen dat ik het hier 10 jaar geleden over heb gehad en dat jullie dachten dat ik een samenzweringstheoreticus was. Think again. Het gebeurt echt. En het komt op ons af als een trein. We moeten iets doen, en wel nu, aan wat er op ons afkomt. Bedankt voor de kans om te spreken.
©Sandi Adams

Reactie.

Steeds meer wordt duidelijk wat de elites en hun aanhang willen. Onderdrukken van de mensen om nog meer voordeel uit de mensen te halen. Omdat de mens op zich een wezen is dat vrijheid wil en niet gemanipuleerd wil worden, zullen de elites dwang moeten gebruiken om dat te bereiken! 

We kunnen beter nu de keus maken dit niet te willen! Want hoe meer macht de elites krijgen des te moeilijker zal het zijn hun plannen terug te draaien. We mogen niet vergeten dat er veel Westerse politici zijn die nu met de elites medewerken om hun doelen te bereiken! Dat is tegen de wens van de burgers, maar de burgers hebben slechts beperkte middelen dit tegen te houden. Het is niet voor niets dat het kabinet in Nederland demissionair is! In principe houdt dit wettelijk in dat een demissionair kabinet geen belangrijke beslissingen mag nemen! Maar in het verleden is zelfs de grondwet opzijgeschoven door een wet, die als tijdelijk werd verkocht, nu een definitieve wet is. 

Dus er gebeuren dingen die eigenlijk niet door de beugel kunnen! Maar onder de bezielende leiding van Teflon Mark, die overigens te lang het slechtste beleid heeft gevoerd na de tweede wereld oorlog. Maar we hebben dit toch laten gebeuren. Dan vraag ik me af, wat voor mensen zijn de kiezers? Zijn die ziende blind. Zijn het bijna allemaal volwassen kinderen die het helemaal niet interesseert wat er met hen en hun kinderen gebeurt?  Ze laten zich leiden door een stel misdadige partijpolitici die gewoon openlijk voor andere organisaties werken dan voor de BV Nederland en haar burgers. Maar zolang die burgers dit gedrag blijven houden, zal er niets veranderen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk