Overheid, nee; “Ik protesteer tegen jou, omdat, …”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #324


Tegen de overheid in protest gaan is grotendeels nutteloos. Zij zijn het die de plannen hebben gesmeed om ons uit te knijpen als een citroen en de uitvoerders van de depopulatie agenda.


Depopulatie een mooi woord voor mensen uitmoorden. 

Grofweg vier jaar na de lockdowns en Vaxperiment agenda zijn al minimaal 20 miljoen medeburgers uitgemoord maar meer waarschijnlijk het dubbele aantal en meer als 100 miljoen longcovid patiënten zitten gevangen in een lichaam waar ik niet aan moet denken met een mRNA tijdbom. Spijt of geen spijt, dat is nu eenmaal een keihard feit. 

Elke dag artikelen schrijven in de hoop mensen te behoeden voor dit onheil, en er komt nog veel meer op onze weg. Het economische onheil, …

Niets doen is geen optie meer, en dat ga ik jullie duidelijk maken.

De boeren zijn nu alweer ten strijde getrokken omdat ze met hun hoofd op het hakblok werden gelegd.

Ik heb nog nooit in de bijbel gelezen maar sommige dingen begrijp je zonder het ooit te hebben gezien.

Een post op X; “Ik dank de heer dat ik de pensioen gerechtigde leeftijd heb bereikt en het zal mijn tijd nog wel duren. Mijn antwoord; “Ik zou ‘dat boekje’ nog maar eens begrijpelijk gaan lezen want ‘ikke, ikke en de rest kan stikken’ zal er vast niet instaan”

Je kent wellicht de strijdkreet van de Q volgers; “WWG1WGA” [?]

Where We Go One, We Go All

Waar we één gaan, gaan we allen

Demonstreren is dus voornamelijk tegen onze medeburgers, tegen jou [?] 80% kans dat ik inderdaad jou persoonlijk bedoel.

Als WE niet massaal in actie komen maken WE geen schijn van kans. 

Als WE massaal in actie komen maken ZIJ geen schijn van kans

Ga jij ‘kiezen voor een goede partij’ of weer een oerdomme strategische stem geven, die zoals bekend was op een duivelse vertegenwoordiger van het zionistische kwaad [?]

Kijk dat bedoel ik nu -ook- met in actie komen, weten wat er speelt in de wereld, wie je vrienden en vijanden zijn.

De boeren strijden voor hun bestaan, dus niet voor wat ons allemaal bedreigt. De boeren hebben al genoeg op hun eigen bordje, de rest is onze zorg.

Al sinds 25 jaar strijd ik voor een beter begrip van gezondheid en al die ziektes die mensen doormaken die veelal totaal overbodig zijn waarbij mensen lijden aan pure ondervoeding met de troep uit de supermarkt.

Daar zijn nieuwe gevaren bij gekomen, letterlijk gesteld; “Men wil van je af, er lopen teveel van ons mensen op de aarde volgens de zogenaamde elites. Via chemtrails en vele andere manieren wordt je vergiftigd, economisch kan je van de een op de andere dag ‘koud gesteld worden’ als hele economieën zomaar ineens worden veranderd en jij er geen deel meer van mag uitmaken vanwege je ‘onverstandige’ keuzes tegen de wensen van ‘het regime’. 

Men is overal toe instaat, ..

Kijk hoe ze dat in Gaza doen, …

En het zijn exact dezelfde zionisten die aan het roer staan van de Deep State, de Deep State die overal hun tentakels hebben uitgespreid. 

En ja, ik ben zeer positief dat we een mooiere oprechte wereld gaan krijgen, maar wie zegt dat jij niet net voor de finish in de molen wordt vernietigd. Voor 7 oktober was Gaza ook niet denkbaar. Twee jaar geleden was de oorlog in de Oekraïne ook niet voorstelbaar. 

Dat er een of andere gek op een knopje drukt ben ik niet bang voor, dan gaan we met z’n allen. Maar al die mensen die plotseling sterven, en allen worden door -de ander- gemist. Ik heb nog van niemand vernomen dat men alles in het werk heeft gesteld om het eigen immuunsysteem tot de tanden toe te wapenen om onheil af te wenden of uit te stellen. Makke schaapjes op weg naar de slachtbank, dat is wat in mijn gedachten opkomt. 

Dè Toekomst van de halve wereld werd op zijn kop gezet terwijl de andere helft van de wereld toekeek en niets deed, NIETS. 

De minderheid die verwoede pogingen deed om dit onrecht om te draaien werden niet gehoord, nog steeds niet en dat moet –$@3&&@#– nu echt veranderen. De meest krachtige vloek is hier nog niet afdoende. 

Maar we moeten door met of zonder elkaar. Vandaar ook mijn liedje; “Start a revolution in your heart” Ik kan nu eenmaal niet toveren en mensen zijn zelf verantwoordelijk voor de eigen toekomst, totale ondergang of het dodelijke lot. 

Jammer voor ons -de achterblijvers- dat het meestal ook leuke aardige, bijzondere, lieve mensen waren. Maar ook eigen-wijze mensen die het beter wisten of gewoon ook niets deden, het onheil niet zagen aankomen omdat ze nooit ook maar -ene donder- hadden gedaan aan een stukje persoonlijke ontwikkeling.

En nee niet iedereen hoeft op de barricaden te staan, maar je kan op zijn minst die mensen toejuichen, een bakje koffie inschenken, problemen bespreekbaar maken elke dag elke minuut dat de gelegenheid zich voordoet, of mogelijkheden zelf creëren. Creatief strijd voeren. Voor deze mensen heb ik respect en de rest, … kijk even naar onderstaande meme. 

Ik wilde nog een meme toevoegen over “revolutie”, maar die bleek ik nog niet eens gemaakt hebben, daar zijn we nog niet aan toe [?] Dit gebeurde een jaar geleden, een collega hier bij de Franse radio. Kunnen we samen geen programma gaan doen net zoals ik nu elke week mijn podcast doe, ik in het Engels en jij vertaald het naar het Frans? Zijn antwoord, gelijk zonder na te denken; “Nee want ik wil niet dat mijn vrienden weten wat ik denk” Het grootste ‘virus’ dat nu over de aarde raast Zelfcensuur !

Voor de nieuwkomers: Je huiswerk voor deze week
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk