dotcom.radio aflevering 400 van 04-02-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #324


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 400: 8 jaar dotcom – Boeren in Parijs – Vrachtwagen konvooi in Texas – Ongehoord Nederland pleegt nu zelf censuur – Investeren in je gezondheid – Israel power in de VS – Koningshuis kan wel inpakken – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws400 afleveringen is +/- 8 jaar dotcom. Tel daarbij 300 afleveringen gezondheidsradio sinds september 2008. Tussentijds werden op de radio de uitzendingen herhaald.

I vond deze uitspraak ook wel toepasselijk voor jou Mike. A face for radio and a voice for print.

* Dienstplicht voor activisten is reeds ingevoerd
Voor weigeraars is de vrijheid weggebonjourd 

[X] Vanochtend werd ik op het matje geroepen door Arnold Karskens, voorzitter van Ongehoord Nederland. Mij werd het volgende ultimatum gesteld: ofwel ik zou per direct stoppen met Twitter en het geven van mijn mening via mijn eigen sociale mediakanalen ofwel ik zou niet meer kunnen werken voor Ongehoord Nederland. | reactie ongehoord Nederland

[Forum Inside] ON wordt besproken en via via de Zuid Amerikaanse corruptie praktijken in Nederland onder het dunnen vernislaagje. Top uitzending mat Willem Engel en Jeroen Pols … en een Thierry Baudet die door het ijs zakt en totaal niet wist van de grove misdaden zijn begaan tijdens de C19 hoax, schrijver van de C19 leugen die nu nog dingen leert die wij echt al gelijk wisten als complot denkers zoals de corrupte PCR test. pfffff Thierry waar was je al die tijd !!! Dit wist elke complotdenker. Maar we blijven op je stemmen als je hier van leert.

[YT] Thierry Baudet (FVD) onthult wat er schuilgaat achter de globalistische SDG’s

[HM] Ik zie steeds meer reacties op accounts die ik een block heb gegeven. “HET INTRESEERT MIJ GEEN DONDER MEER WAT DIE ZEGGEN”, de overheid is crimineel, dat maakt jouw reactie dan ook totaal zinloos. De criminelen hebben de afslag “Waterloo” al genomen !!

[X] Meme van de week; “Ik ben anders, dat heeft me veel mensen gekost maar ik was altijd mijzelf. Het is beter anderen te verliezen dan jezelf te verliezen door je in te schikken. 

[X] Goeie quote; “Angst is het wisselgeld van controle”

[Mike] Mensen weigeren onderzoek te doen, aan zelfbewustzijn te doen. “Het enige dat nodig is voor de triomf van het kwaad is dat goede mensen niets doen.” Het kwaad kan alleen gedijen op basis van onze toestemming en medeplichtigheid. Dus ja, we krijgen de (mis)leiders die we verdienen

(Odesee) Weekoverzicht met Jeroen en Willem-Week 5 import beperkingen vanaf 2006 emissierechten C02, meststoffen etc, etc. Sterfhuis constructie Europese economie vanaf 10 minuten
Wereld Nieuws[Marcel de Gaaff] de Ongekozen EU voert oorlog tegen Hongarije. Ze willen dat Hongarije het idiote beleid van Brussel volgt of ze zullen proberen de Hongaarse economie te vernietigen. De staat van de Europese Unie: dictatuur!

[X] Maandag: Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs komen samen aan de zuidgrens, op het viaduct een Amerikaanse vlag zoals dat in de VS standaard is “bigger is better” zo’n 3 bij 8 meter naar schatting.

[X] Maandag: Boeren in Parijs ondanks extra politie inzet | Wegblokkades in heel Frankrijk en met name het rijke zuiden | Ook Hamburg in Duitsland is onbereikbaar

[Geert} Heeft de militaire organisatie OMS de Amerikaanse staatsschuld afbetaald? In 2017 heeft president Trump een aanbod van 21 biljoen dollar gekregen om de hele Amerikaanse staatsschuld af te betalen. Dat blijkt uit een brief van generaal Zeleny, de bewindvoerder van het Office of Military Settlements (OMS), en gearchiveerde UCC-documenten. Daarin staat het OMS vermeld als trustee van ‘gestolen fondsen’ ter waarde van 300 biljoen.
De Amerikaanse belastingdienst IRS is destijds in gebreke gebleven om de betaalde staatsschuld te verrekenen. Klokkenluider Howard Bertram: “Dit is Historisch. Dit zijn hele reële documenten. Dit is écht.”

[RT] Plan voor militair Schengen: Er zijn plannen om een netwerk van “militaire corridors” door Europa te creëren in een poging om de complexe regelgeving te omzeilen die momenteel de uitwisseling van materieel en personeel tussen NAVO-landen beperkt, in het geval van een groot conflict met Rusland. meldde The Times op zondag.

[] Voorzet om te toetsen hoe men denkt over het onteigenen van Russische bezittingen in het westen

[X-IET17] John Kirby makes it clear the US Military is going to strike all over the Middle East but that it’s not a war: “We do not seek another war. We do not seek to escalate. But we will absolutely do what is required to protect ourselves.”

[X] FLASHBACK…Onthoud dat Trump op 26 september 2023 zei: “Dus over minder dan 5 maanden gaan we Crooked Joe Biden verslaan, we gaan ons land terugnemen & we gaan Amerika weer groot maken .”

[Draadje] How did Israel gain so much power over the US?

[X] Hoe kan iemand genomineerd worden voor de Nobel vredesprijs omdat hij onder andere het Abraham akkoord heeft geregeld en daarna alsnog genocide op het Palestijnse volk wordt gepleegd? En Operatie Warpspeed een technische biochemische aanval bleek te zijn?
[HM] Daarvoor had je Q moeten volgen om op die vragen antwoord te hebben. WE hebben het allemaal tig keer uitgelegd en eens is het genoeg. You’ll find out

[X] Donder preek van afd in de Duitse politieke arena. Deze regering haat Duitsland is de eindconclusie – Alice Weidel

[X] 1939 Nazis gathering in New York / Madison square 2024 Zionist gathering in Israel planning for final solution/ genocide of Palestinians

[X] Podesta weer op het politieke toneel Clandestine 1) Who is John Podesta?

[X] Kilometers van de tunnels onder het Chabad Lubavitch hoofdkwartier in Brooklyn New York, zijn andere tunnels ingestort. Blijkbaar gaat het om een andere synagoge. Waarom zijn daar überhaupt tunnels onder?

[X] BEELDEN – AMERIKAANSE AANVALLEN OP SYRIË / IRAK.
De voortdurende Amerikaanse agressie in het oosten van Syrië en het westen van Irak heeft volgens Amerikaanse functionarissen tot nu toe 85 doelen getroffen met 125 precisieraketten. Een Iraakse veiligheidsbron bevestigde dat het hoofdkwartier van de Popular Mobilization Forces doelwit was in Qaim aan de Syrisch-Iraakse grens, en 6 van de aanvallen waren binnen Irak. De aanvallen gaan op dit moment door en er zijn verschillende slachtoffers gemeld.
Media
(on)Gezondheid* Team Principal van F1 Williams Racing James Vowles; “Wat je ook doet in je leven als je een high-performance leven wil leiden. De grootste en beste investering die je kunt doen is in je gezondheid omdat het meer rendement geeft dan al het andere. Goed eten, fit blijven, en elk uur dat je daar in investeert gaat je meer belonen dan al het andere”

* Net voor Kerst een eMail naar de radio met het verzoek of ze mijn nieuwe liedje wilden draaien “Start a revolution, … ” geen reactie. Begin januari enige uitleg gemaild, geen reactie. Vorige week werd een herhaling gedraaid in plaats van de nieuwe uitzending. Mailje gestuurd, uitzending op zaterdag was ok maar geen mail bevestiging. Maandag kwam ik de persoon tegen, dus opnieuw een mail dinsdag en een snelle reactie. “Ik heb deze mail ontvangen. Ik wil niet deelnemen aan dit soort discussies. Ik denk niet dat het mijn zaken zijn, en het is niet mijn verantwoordelijkheid om mijn medemensen te beschermen. En ik kan u niet in contact brengen met de burgemeester.”

[X] Graphene cloud seeding particles patent: Het FEIT dat dit gewoon gedaan wordt betekend tegelijk ook dat er een BESCHERMING is. Immers de elites ademen dit ook in. Die bescherming krijg je door te detoxen elke dag. Maar dan moet je wel bewust zijn dat chemtrails bestaan [!]

[X] Aidsfonds slaat alarm!! Aantal hiv-besmettingen neemt toe in steeds meer landen. Wat is de oorzaak? HIV is US gepatenteerd 5676977
Gedachtenvoer* Indepen.eu Koningshuis kan zeggen wat ze willen. Onschendbaar, de minister is verantwoordelijk, neemt die de verantwoording niet dan is het parlement aan zet. En we hebben gezien hoe die een censuur blokkade vormen. Maar het volk heeft al geoordeeld en op X zelfs veroordeeld. Het koningshuis kan wel inpakken !!


Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten