Krachtige Strijders anno nu: de boeren!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #322


De noodzaak nu om de boeren te steunen is een plicht die we hebben te nemen voor onze kinderen en kleinkinderen en natuurlijk voor onszelf.


Hopelijk gaan politie en leger beseffen dat het steunen van regeringen en het aanvallen van eigen bevolking betekent dat je aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat. Leg dat straks maar uit aan je gechipte kleinkinderen!

De protesten van de boeren groeien per dag en uiteindelijk sluiten nu ook de Nederlandse boeren zich aan. Wauw!

Dus ga niet klagen als er lege schappen ontstaan in de supermarkten, ga niet klagen als je niet van A naar B kunt reizen vanwege geblokkeerde wegen en gebrek aan brandstof, maar sta achter de boeren! Er staan ergere dingen op het spel dan tijdelijk een droge boterham.

We worden geregeerd door corrupte waanzinnigen, die schreeuwen het goed met ons voor te hebben maar veroorzaken een immense schade aan milieu, onze vrijheid, onze gezondheid en onze menselijkheid.

De MSM beginnen hun macht steeds meer te verliezen want steeds meer mensen prikken door hun leugens, hun waanzin en hun eenzijdige informatie heen en zien dat wat er gaande is van geen kanten deugt.

STAATSOMROEP NPO IS PROPAGANDA, CENSUUR EN INDOCTRINATIE, TRAP ER NIET MEER IN.

Wie werkelijk geloofd dat in drie jaar tijd zoveel acute problemen zijn ontstaan moet nu toch is uit zijn naïeve bubbel stappen.

Er moeten krachten in de tweede kamer komen die beschikken over eer en geweten, wat we nu zien zijn jonkies met nul levenservaring die je alles wijs kan maken of het zijn geslepen zielloze idioten! Julian Bushoff ventje van 28 jaar lid van de PvdA en weet dat heel Oekraïne gebombardeerd wordt. Om maar even een voorbeeld te geven van zo’n jochie die niets van de hoed en de rand weet. In grote delen van Oekraïne wordt gefeest en geskied en dat is niet tussen de bommen door.

De leugens van de NAVO:

Laat nou is op je inwerken wat er daadwerkelijk op Maui gebeurde, en denk niet dat het jou niet kan gebeuren want onteigening is al in de wet opgenomen, niet in Rusland maar in ons eigen landje!

http://deanderekrant.nl/nieuws/wat-gebeurde-er-echt-op-maui-2024-01-30

Nog steeds willen zoveel mensen er niet aan dat het een klein groepje ziekelijke en onvoorstelbare rijken zijn die de wereld willen beheersen en controleren. Het is zo simpel, wie het geld heeft, heeft de macht. En jou niet willen weten, niet willen geloven en niet willen zien geeft hun die macht!

EEN MENS, NIET IEDER MENS, IS NU EENMAAL IN STAAT ZIJN ZIEL AAN DE DUIVEL TE VERKOPEN VOOR GELD EN MACHT, VOORBEELDEN TE OVER.

Oorlog is gunstig voor de rijken, die gruwelijk veel geld verdienen aan de oorlogsindustrie en dat er miljoenen doden vallen ….. WHO CARES!

Wat voorbeelden van zielloze idioten:

Ollentrol als minister van Defensie wil koste wat kost deze oorlog in stand houden en blijft maar roepen dat Poetin een bedreiging is voor heel Europa. Ik weet dat velen hier volledig in meegaan maar het verleden en heden voor wie ze willen horen: Poetin roept keer op keer op geen enkel belang te hebben om Europa binnen te vallen maar wil een eerlijke samenwerking en waarschuwt Europa, TERECHT, voor het gevaar van Amerika.

Amerika eist wereldmacht maar verkeek zich op de kracht van Rusland en de steeds groter wordende BRICS alliantie.

Rutte, zo glad als een aal, liegt meer dan dat hij de waarheid spreekt en gaat over lijken om zijn eigen belangen te behartigen. Zeer gedienstig richting Herr Schwab. Ook hij wil maar oorlog blijven voeren en ligt geen seconde wakker van de miljoenen doden die we ondertussen verder zijn. De man is een klassieke psychopaat.

Von der Leyen, de ongekozen dictator van de Europese Unie, slechtste minister van Defensie ooit in Duitsland en verwikkeld in meerdere corruptieschandalen. Nauwe contacten met het WEF. Stelt dat het grootste gevaar mis-en desinformatie is en dwingt enorme censuur af. Deze dictator wil niet dat het kwaad wat zij aanricht naar buiten komt. Dankzij de corruptie binnen de EU kwam ze weg met het wegmoffelen van haar sms’jes met Bourla. De deal die ze op eigen houtje sloot bij de aankoop van miljoenen vaccins die de burgers van Europa mega veel belastinggeld kost.

De corruptie van Zelensky die maar blijft drammen voor geld maar zelf in luxe zwemt met meerdere huizen en een zeer goed gevulde bankrekening. Willem Engel en Jeroen Pols brachten het nieuws naar buiten dat gedode soldaten aan het front in massagraven worden gestopt, dus verstopt om zo de uitbetaling aan nabestaanden te vermijden. En met dit land dweept het westen.

Tedros in zijn eigen land Ethiopië gezocht voor genocide is nu de hoogste baas bij de WHO en wil alle macht om ons te dwingen een prik te nemen of in Lockdown te gaan als het hem belieft. Zijn medestander is Kill Gates, de man die veel vaccinatieschade op zijn geweten heeft in Afrika! Tedros heeft nu onschendbaarheid in zijn rol voor de WHO.

Christine Lagarde, in het verleden minister van economische zaken, is door de rechter veroordeeld voor corruptie. Nu de hoogste baas van de ECB! En deze trol wil onze uitgaven controleren vanaf 100 euro!

Kuipers die geen openbaarheid wil geven van overleg met het OMT, ook niet na uitspraak rechter.  Hij weigert onderzoek te doen naar de giga oversterfte, sinds aanvang prikken, prikken en nog is prikken. De oversterfte is nu ongeveer 20 % hoger dan normaal en het volk blijft stil, bizar!

Kuipers vertrok per direct als minister maar tot op de dag van vandaag onbekend waarheen. Werd het te heet onder zijn voeten?

Kaag die ook het zinkende schip verliet nadat ze een financiële ramp had achtergelaten. Onderstaand Arno Wellens die in tegenstelling tot de NPO laat zien dat ze er echt een puinhoop van gemaakt heeft:

Onder Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra is Nederland de bankenunie ingerommeld. Valt er ergens een bank om in de EU, dan krijgt de polderbewoner de rekening in de maag gesplitst. Het zou daarom fijn zijn als die banken vertellen hoe gezond ze zijn, maar dat doen ze niet. Met derivaten kunnen ze hun verliezen verbergen en dat doen ze dan ook met liefde. Welkom bij Current Ratio!

Dit is een vervolg op de eerdere uitzending over de nalatenschap van Kaag. Nederland zou te klein zijn voor haar, het land is niet klaar voor een hoogopgeleide vrouw, werd er gezegd. Kan allemaal waar zijn. Feit is dat Kaag en Hoekstra samen hebben toegestaan dat de EU een schulden unie is geworden, tegen een uitdrukkelijke afspraak van het regeerakkoord in. Dik 40 miljard aan Corona schuld moet vanaf 2027 terugbetaald worden zonder dat duidelijk is hoe. Volgens de Nederlandse Comptabiliteitswet (die gaat over boekhouden voor de overheid) is een belofte om iets te moeten terugbetalen een schuld. Maar omdat de schuld op Europees niveau is uitgegaan, mag hij uit de boekhouding van de lidstaat worden weggestreept. Het is net alsof er geen schuld is maar het is honderd procent zeker dat er in 2027 een rekening komt. Het is opvallend hoe emotioneel mensen reageerden op de vorige uitzending, maar dat verandert de feiten niet: op EU-niveau aangegane schulden mag je uit de boekhouding van de lidstaat houden en dat is een prikkel om ze aan te gaan. 

En vergeet niet de schade aangericht door Hugo de Jong, Rob Jette, van der Wal, die Gremlin v Huffelen  allemaal gesteund door onwetende of duivelse kamerleden en naïeve burgers.

Dus de boeren hebben het startschot gegeven van verzet want de boeren stond het water letterlijk aan de lippen en werd het boeren hun onmogelijk gemaakt. Niet vanwege klimaat maar omdat de grond gebruikt moet worden voor AZC’s, woningen en er door de rijken flink geïnvesteerd is in food hubs, insecten kweken en geprint vlees.

Dus wil je gezonde verse producten op je bordje behouden, steun de boeren.

Winnen zij, dan winnen wij!

Wat betekent:

Geen controle staat
Geen CBDC
Geen CO2 budget
Geen chip in ons hoofd
Geen misbruik AI
Geen gemanipuleerd voedsel
Geen Dictatuur
Geen honger of dorst
Geen gecreëerde crisissen meer

Want de regeerders van nu doen precies waar ze anderen van beschuldigen en een oplettende burger ziet dat! Ik sluit af met een krachtige waarschuwing van een krachtige vrouw:Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk