De Trump kaart?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #320


Trump zal niets veranderen” – LavrovDe betrekkingen tussen Rusland en de V.S. zijn nu zo slecht dat zelfs als Trump tot president zou worden gekozen het enige tijd zou duren om het wederzijds vertrouwen te herstellen, zegt de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov

Russian Presidential Executive Office / Attribution: kremlin.ru / Wikimedia / (CC BY 3.0 DEED)

Het is onwaarschijnlijk dat de banden tussen Moskou en Washington zullen verbeteren, zelfs als Donald Trump de komende Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024 wint, vertelde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov aan CBS in een interview dat dinsdag werd uitgezonden. De voormalige Amerikaanse president had eerder herhaaldelijk opgeschept over zijn goede relaties met Vladimir Poetin.

De algemene houding van Amerika tegenover Rusland is de afgelopen decennia niet veranderd, zei Lavrov, eraan toevoegend dat Washington zelf de betrekkingen met Moskou heeft verpest door alle “vertrouwenwekkende” mechanismen te ontmantelen en het wederzijdse vertrouwen uit te hollen, bericht RT.

De minister wees in het bijzonder op het besluit van de voormalige Amerikaanse president George W. Bush om zich in 2002 terug te trekken uit het ABM-verdrag (Anti-Ballistic Missile Treaty). De belangrijkste wapen beheersingsovereenkomst die de VS en de USSR in 1972 ondertekenden, beperkte het aantal verdedigingssystemen tegen ballistische raketten dat elke partij mocht hebben en was bedoeld om de wapenwedloop tussen de twee rivalen uit de Koude Oorlog te ontmoedigen.

Washington heeft sindsdien de “fundamenten” van de bilaterale betrekkingen met Rusland verbrijzeld door het beëindigen van “alle overeenkomsten over strategische stabiliteit, pariteit, wederzijds vertrouwen, inspecties en transparantie,” zei Lavrov. Trump heeft zelf meegewerkt aan de ontmanteling van een van de weinige overgebleven wapenbeheersingsverdragen – het Intermediate-Range Nuclear Forces (INF) akkoord, dat beide naties verbood om grondraketten te hebben met een bereik tussen 500 en 5.500 kilometer.

De VS schortte het INF-verdrag voor het eerst eenzijdig op in februari 2019, tijdens het presidentschap van Trump, en trok zich er vervolgens in augustus van hetzelfde jaar uit terug. Rusland schortte de overeenkomst in februari op als reactie op de eerste Amerikaanse stap. 

Volgens Lavrov is Washington nog steeds te geobsedeerd door zijn eigen vermeende “superioriteit” en “straffeloosheid” om zijn aanpak van de betrekkingen met Moskou te veranderen. De Amerikaanse leiders hadden “de enorme hoeveelheid goodwill genegeerd die Poetin tijdens zijn eerste twee ambtstermijnen heeft getoond,” zei de Russische minister, eraan toevoegend dat Amerikaanse politici er blijkbaar naar streefden om de Russische president “in hun zak te houden.”

Ze hadden “alles verkeerd ingeschat”, zei de topdiplomaat van Moskou, eraan toevoegend dat de huidige generatie Amerikaanse politici “geen enkele les” had geleerd uit de fouten van hun voorgangers.

In de afgelopen maanden heeft Trump bij verschillende gelegenheden toegezegd een einde te zullen maken aan de conflicten tussen Moskou en Kiev en Israël en Hamas. Hij beweerde met name dat hij zowel Poetin als de Oekraïense president Vladimir Zelensky snel zou kunnen overtuigen om aan de onderhandelingstafel te gaan zitten, omdat hij beide leiders naar verluidt “goed” kende.

Moskou ontkende dat het gesprekken had gevoerd met de voormalige Amerikaanse president en de huidige GOP-frontrunner over het bereiken van vrede met Kiev. “Er zijn geen contacten geweest over deze kwestie,” zei Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov maandag. ©RT

Reactie.

De Amerikaanse politiek en politici heeft ervoor gezorgd dat Russische politici geen enkel vertrouwen meer hebben in wat Amerikanen beweren! De Amerikaanse politiek is er nog steeds op gericht de Amerikaanse hegemonie te handhaven! Dit is omdat er mensen zijn die de Amerikaanse politiek sturen en daartoe nog steeds de macht hebben. En ik vraag me af of Trump, als de nieuwe president, voldoende onafhankelijk is om hier weerstand tegen te hebben. Dat zou alleen kunnen wanneer [Q] Anons boodschap dat het militair opgelost gaat worden in deze gebruikt gaat worden!

Maar als we terug kijken zien we dat de gemaakte afspraken tussen Rusland en de VS allen door de VS zijn opgezegd of verandert. En dat is de reden dat de Russische politici geen enkel vertrouwen meer hebben in de Amerikaanse politiek. Vooral nu niet meer, gezien de valse daden die gepleegd worden in de oorlog in Oekraïne! Want ook daar is de NAVO actief bezig personeel in te zetten. 

Het is zelfs zo dat Rusland haar oorlogseconomie 24/7 draait en een schatting heeft 30 dagen nodig te hebben om een oorlog tegen de NAVO-landen te winnen! De reservisten worden al opgeroepen!

Terug naar de boodschap van Q! Is deze boodschap bedoelt om militair op te treden tegen Rusland. Nee! Dat is duidelijk niet de bedoeling. Het is eerder dat de militairen van de Witte helmen opdracht krijgen militair in te grijpen in de VS zelf om daar orde op zaken te stellen. Want de valse politici en figuren die nog steeds macht hebben over deze valse politici zullen gearresteerd worden en voor een militaire rechtbank gebracht om hun misdaden tegen de mensheid te onderzoeken en eventueel te veroordelen! 

Nu komt de vraag naar voren wat er eerder zal gebeuren? Zal het de NAVO lukken via een valse vlag een oorlog uit te lokken tegen Rusland? Of zullen de Witte helmen eerst beginnen het moeras droog te leggen. Want nu de seniele Biden nog president is kan er nog van alles gebeuren! Is Trump de eventuele nieuwe president, dan zal er in de VS een andere wind gaan waaien. De vraag is of de figuren die achter de schermen de dienst uitmaken hierop zullen wachten.

Een ander scenario is dat Rusland net doet alsof het geen vertrouwen meer heeft in Trump en dus voor de ogen van de wereld een beeld schertst van wantrouwen tegen Trump. Mede om hiermee de verkiezingen niet te beïnvloeden! 

Het kan zelfs zijn dat we er rekening mee kunnen houden dat Trump nog steeds president is van de Republiek Amerika! En Biden de president is van de Corporation Amerika! Dan heeft de hele wereld constant op het verkeerde been gestaan in de gedachten dat Biden president is, in stand gehouden door de Globalistisch elites!  Maar dat gaat misschien een beetje te ver in dit stadium van het zoeken naar een nieuw machtsevenwicht in deze wereld!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk