Het licht gaat uit, letterlijk dankzij Robje Jetten.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #319


Wat waren ze slim hè om ons die slimme meters door de strot te duwen. Zo handig, geen meteropnemer hoefde meer langs te komen, je kon je eigen verbruik controleren maar donders dat kan de overheid ook. 


En bij te veel verbruik gaat het licht uit, stopt de wasmachine en sta je onder de douche wordt zomaar ineens het water koud!

WANT VOLGENS ROBJE JETTEN VERBRUIKT U TE VEEL!

Maar daar gaan we toch niet over klagen want alles voor het klimaat toch? …… toch? ….. of toch maar niet?!

En tja, dat Robje er een giga puinhoop van maakt met zijn energietransitie doet er niet toe. Er zijn datacentra die tonnen water en mega veel elektra verbruiken maar strikt noodzakelijk zijn omdat de overheid alles wil weten wat wij doen en denken. Dat is veel belangrijker dan het welvarende leventje van de burger.

Dat het stoppen met fossiele brandstoffen de doodsteek is voor de Europese economie en onze welvaart is helaas pindakaas. Alles voor het milieu, ook het verval en de armoede die nu gaande is. Duitsland staat al aan de rand van de afgrond, de economie is kapotgemaakt door de klimaat ideologie. Het ooit welvarende Europa moet kapot door het slopen van de economie en de omvolking die niet meer te ontkennen valt!

De enorme stroomstoringen in Amsterdam en Utrecht zijn een voorproefje, het gaat nog veel gekker worden. Ook gaat het gebeuren dat er vandaag of morgen geen water meer uit de kraan komt.

DIT IS HUN WEG OM VOLLEDIGE CONTROLE TE KRIJGEN, ZODAT DE ONWETENDE BURGER ZIJN CHIP LAAT ZETTEN, BRAAF KREKELS GAAT ETEN MET KUNSTMATIG GEKWEEKTE “GROENTEN”. GEEN AUTO MEER, GEEN WERK MEER WANT DAAR HEBBEN WE AI VOOR!

Dat Robje nul verstand heeft van klimaat, CO2 of stikstof is bijzaak. Robje heeft een opdracht van hogerhand en daar moet je dom en volgzaam voor zijn en Robje voldoet aan beiden! En ben je dan nog machtsgeil, ben je helemaal een handig gebruiksvoorwerp voor de opper machtige elites.

https://cultuurondervuur.nl/artikelen/klimaatdictatuur-gaat-stap-verder-stroom-gaat-uit-als-u-te-veel-verbruikt

Niets van deze gekkigheid is voor klimaat maar alles voor macht en controle over de burger! Maar wie dat zegt is gek.

De Tweede Kamer zit nog steeds vol met deze idioten, en wie denkt dat de PVV ons gaat redden, vergeet het. Afgelopen week stemde de PVV tegen een plenair debat over Máxima haar gedrag tijdens het WEF uitje en de omstreden WEF- conferentie, dat werd aangevraagd door Pepijn van Houwelingen. Dus vindt de PVV het niet nodig om de macht en invloed van het WEF te verbieden en het ver buiten haar boekje gaan van Máxima is wat hun betreft prima. Alleen BBB en DENK waren voor, en uiteraard was het weer FvD die voor de waarheid wilde gaan.

Als ouder adviseer ik onderstaande video te bekijken om te weten waar onze kinderen voor klaargestoomd worden. Ook hier heeft die Junta Bitch een dikke vinger in de pap. Kunstmatige intelligentie en een chip in je lijf wordt hier aangeprezen.

De spreidingswet is er uiteraard doorheen in de eerste kamer dus de omvolking kan doorgaan. Een zeer zorgelijke ontwikkeling dat elke gemeente straks opgezadeld wordt met honderden gelukszoekers die onveiligheid op straat garanderen en ons zorgstelsel om zeep zal helpen. Want gelukszoekers komen niet om te werken, dat blijkt uit het feit dat meer dan 60% van de uitkeringstrekkers de gelukszoekers zijn. Duitsland gaat nu buitenlanders in zijn leger opnemen. Dat verklaart dus de invasie van duizenden jonge mannen die de militaire leeftijd hebben, geen binding  met de Europeanen dus goed inzetbaar om ons af te slachten voor een zak geld. Het is aan ons om deze invasie te stoppen door verzet te plegen.

Tuurlijk komt het de elitaire ratten uit als er door demonstraties chaos komt, maar die chaos lost zich ook wel weer op. Niets doen lost niets op, dus doe iets!

Corruptie viert hoogtij in Nederland. De baantjes carrousel onder alle kneuzen is grenzeloos. Je maakt een puinhoop op je werkplek en als beloning mag je elders weer een puinhoop creëren.

Even op een rijtje wat er zomaar ineens de afgelopen vier jaar mis ging:

Dreiging van enorme opwarming van de aarde waardoor overstromingen, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en enorme branden blijven toenemen. HAARP of het dichthouden van de sluizen.

Dreiging van levensgevaarlijke virussen, ze verzinnen ze ter plekke en maken ze ook ter plekke.

Dreiging van water en voedseltekorten.

Dreiging van een buitenaardse invasie.

Dreiging van oorlogen.

Dreiging van het vrije woord, alleen de overheid spreekt de waarheid.

Dreiging van een tekort aan medicijnen.

Dreiging van tekort van fossiele brandstoffen: er zal geen tekort komen want het produceert zichzelf oneindig!

Je zou toch per direct uit dit klote leven stappen.

HET ZIJN ALLEMAAL GECREËERDE PROBLEMEN EN DE OPLOSSING KOMT ALS JIJ DIE HET NIET KAN / WIL ZIEN EINDELIJK GAAT ZIEN!

Totdat je gaat zien dat dit alles gecreëerd wordt door een klein groepje nietsontziende rijken die bedacht hebben dat de mens moet veranderen in robotjes en de wereldpopulatie teruggebracht moet worden tot 1 miljard inwoners om de planeet leefbaar te houden, niet voor u of mij maar voor hen die duizelingwekkend rijk zijn.

Ik verzin het niet, ze zeggen het recht in ons gezicht en dat kan want blijkbaar werkt het menselijke brein zo dat de hersenen het blokkeren en wegzetten als: dat kan niet, dat gebeurt niet, dat doen ze niet.

Het is toch ongelooflijk dat er zo wordt meegegaan in al deze leugens, daarom is het zo te hopen dat de opstand die nu gaande is in Duitsland en Frankrijk zich verder verspreidt door heel Europa. De wegen in Frankrijk zijn afgesloten door de boeren, de hooibalen rollen de McDonalds binnen, de wijnen uit het buitenland vloeien over de straten en dit alles dankzij een wanbeleid van regeringen! Graag eet ik er een tijdje een droge boterham voor want het is nu of nooit de keus van vrijheid of slavernij!

Ook in Amerika gaat het spannend worden waar Biden, zoals het er nu naar uit ziet, aan het kortste eindje zal trekken. Het Amerikaanse volk is wakker geworden en ziet wat een afbraak en een omvolking heeft plaatsgevonden in drie jaar Biden.

Verzet doen we voor onze kinderen en kleinkinderen en een ieder die denkt of zegt het zal mijn tijd wel duren is verantwoordelijk voor het leed wat toekomstige generaties te wachten staat.

DUS LAAT HET VERZET GROEIEN, LAAT HET LICHT WEER AAN GAAN EN LAAT HET DUISTER BERECHT WORDEN!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk