Koninklijke signalen onderstrepen het script

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #318


Je kunt het eigenlijk niet gemist hebben. De Davos filmpjes van koningin Maximá, waarin zij vertelt hoe Afrika geholpen is met digitalisering en waarin ze feitelijk het digitale ID promoot als iets zeer nuttigs. 



Ondertussen rommelt het ook bij de andere koningshuizen in Europa. Laten we alle signalen even op een rijtje zetten om te bepalen in welke fase van het script we ons bevinden en hoe snel (of langzaam) het nu zal gaan met de opbouw richting het eindspel.

Koning Charles werd aan zijn prostaat geopereerd. Prins Andrew ligt nog steeds onder de loep aangaande de Epstein PsyOp. De ex-vrouw van Andrew, Sarah Furgison, heeft huidkanker. En prins Harry moest in de krant lezen dat zijn vader ziek is. 

Wat is hier de subliminale boodschap? Ja, het gaat om de subliminale boodschap; niet om feiten. Nieuwsfeiten zijn geen feiten, maar pure propaganda ten bate van subliminale programmering en perceptiemanagement. 

Wat is de subliminale boodschap hier? ‘Het koningshuis is ziek ‘. Dat is een belangrijk signaal.

Dan hadden we nog de troonswisseling in Denemarken waarbij moeder en voormalig koningin Margrethe, die ooit aangaf nooit afstand van de troon te zullen doen, maar zich blijkbaar bedacht heeft, wegliep voordat zoon Frederik de handtekening zette. Die Deense troonswisseling riekt dan ook naar een soort onuitgesproken coupe. “Aftreden? Ik rol nog liever dood van de troon” zou een uitspraak van Margrethe geweest zijn. Blijkbaar had ze weinig vertrouwen in Frederik, maar die mag dan nu toch de baas spelen in het land waar democratie al net zo’n farce is als in Nederland en de rest van de wereld.

En dan we hebben nog de Spaanse vreemdgaande koningin Letizia en de ex-koning Juan Carlos (86) die deze week toegaf dat hij werd afgeperst door een voormalige minnares, die stiekem intieme foto’s had gemaakt vanuit een kledingkast.

Wat heeft dit met het script te maken? Welnu, zoals de trouwe lezer hier inmiddels weet, voorspel ik dat de deep state ontmaskerd en opgeruimd zal worden. Die deep state zal het Satanische kwaad vertegenwoordigen. Daarbij heb ik nadrukkelijk beweerd dat ook de koningshuizen onderdeel van die deep state zullen blijken te zijn. 

Dat heeft alles met Rome te maken en alles met de afstammelingen van Abraham, via de Isaac lijn, waarin de tweelingbroers Esau en Jacob (die zichzelf later Israël noemde) belangrijk zijn voor het script. Esau vertegenwoordigt als het ware het christelijke West Romeinse rijk en dat moet worden afgebroken. De slechte kant van Esau (het West Romeinse Rijk dat Israël eeuwenlang vervolgd zou hebben, volgens de officiële geschiedenis-tijdlijn) moet worden afgebroken, zodat de goede kant van Esau (het Oost Romeinse Rijk; het Russisch Orthodox isme) Jacob (Israël dus) zal dienen. Dat is althans onderdeel van het script.

Dat betekent dat de koningshuizen afgebroken moeten worden, omdat het West Romeinse Rijk afgebroken moet worden. De deep state is als het ware de gehele oude zittende politieke kliek die we nu vertegenwoordigd zien in het World Economic Forum, de koningshuizen, het Zionisme, de globalisering minnende politici in de VS en Europa. Zij zullen worden gelinkt aan Satanisch kwaad via de Epstein files, via de Hunter Biden laptop onthullingen, aan de biolabs in Oekraïne, aan kinderhandel en kindermisbruik en aan adrenochroom productie en gebruik om jong te blijven (en nog veel meer).

Die koningshuizen gaan dan ook vallen. Dat is zo gescript. U denkt getuige te zijn van spontane processen en het spontaan delen van die filmpjes van koningin Maximá op het WEF? Niets dat niet naar buiten mag komen, komt naar buiten. Alles is gepland en wordt gecoördineerd. Het moet zo gebeuren, omdat de koningshuizen moeten vallen.

En waarom is dat? Welnu, de koning der koningen zal gelanceerd worden. Hij die het Satanische kwaad zal overwinnen. De messiasfiguur van de David bloedlijn. U mag zelf raden wie die rol zal vervullen.
©Martin Vrijland

Reactie.

Dit is een interessant artikel omdat hier duidelijk is wat er met de koningshuizen aan het gebeuren is. Het is nog niet echt duidelijk zichtbaar, maar voor de mensen die hier iets meer van weten zijn dit duidelijke tekenen aan de wand!

Ze worden één voor één afgebroken. De grote vraag is nu wie de opvolgers of opvolgers zullen worden om deze scheefgegroeide wereld weer een thuis te maken voor de mensheid! Nu kunnen we daar heel wat belangrijke mensen voor naar voren schuiven! Maar de meeste zullen die eindstreep niet halen omdat de meesten vals zijn. En juist die valse figuren zullen nu af vallen!

Er zijn echter enige kandidaten die in aanmerking komen voor de titel “redder van deze wereld en de mensheid!

Martin laat de keus aan ons om te zien of we werkelijk weten wie de mogelijke kandidaten zijn! En natuurlijk weet ik ook niet welke kandidaat Martin voor ogen heeft! Maar gezien de mogelijkheden die er zijn, kom ik op twee personen die de capaciteit hebben deze wereld te bevrijden van onze onderdrukkers!

Dit zijn mensen die al bewezen hebben te willen vechten voor de bevrijding van de mensheid. Maar voor ik deze personen naar voren schuif, is het misschien beter even stil te staan bij de twee mensen die in de MSM het meest verguisd zijn, die altijd en overal de zwarte piet toegespeeld hebben gekregen. Die overal als slechte en gevaarlijke mensen werden weggezet!  Mensen die een gevaar waren of zijn voor de wereldvrede. Mensen die voor van alles de schuld kregen en werden weggezet als idioten! Die twee mensen komen volgens mij in aanmerking deze wereld te bevrijden van het gespuis dat deze wereld steeds meer in een wurggreep hielden en waar nu eindelijk een eind aan gemaakt kan worden!

Dit zijn twee mensen die ik zelf hoog heb staan omdat ik me niet heb laten verleiden de MSM te volgen in deze, maar mijn eigen onderzoeken te doen.

Velen verdorven en misleide mensen hebben deze twee figuren het liefst onder de grond gewenst. Maar volkomen ten onrechte! Wat zullen deze mensen zich schamen wanneer ze moeten toegeven dat één van de twee uiteindelijk de bevrijder van de mensheid zal zijn. Althans in mijn optie!

En misschien zijn het wel twee mensen die dit kunnen!

Mijn kandidaten zijn Vladimir Poetin of/en Donald Trump. Wat zijn de Globalisten, de Cabal, de NWO, WEF, VN, en de WHO bang voor deze twee mensen. En terecht! 

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.



Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk