Als je van puzzelen houdt, dan wordt je veel gezonder, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #317


Het leven is geen herhalingsoefening zeggen ze wel eens, maar vroeger op school met rekenen moest je wel de rekentafeltjes opdreunen. 2×2=4 3×3=9 etc, …


Ik zelf hou echt niet van spelletjes spelen, maar puzzelen doe ik al jaren elke dag. Waarom, omdat ik er de noodzaak van in zie. 

Het leven in deze kunstmatige intelligentie maatschappij is in de basis heel simpel. Maar het leven wordt door de maatschappij als een puzzel gepresenteerd.

Oh nee, niet helemaal, er werden 100 puzzels door elkaar gesmeten en jij mag hem oplossen. Bovendien zijn er nergens voorbeeld afbeeldingen te vinden en zoek je iets speciaals dan heeft Google dat stukje kwijt gemaakt, op de grond gesmeten, ergens in de heg van een labyrint.

Het buskruit opnieuw uitvinden lijkt het wel, maar is dat ook zo?

Doe de A ~ B test

A: Je hebt een ongemak, gaat naar de dokter, met een medicijn naar huis en voelt je niet goed maar daar zal je wel even aan moeten wennen. Je voelt dat het wat doet !!

B: Het voedingscentrum zegt dat je alles binnenkrijgt met gevarieerde voeding. Je besluit toch eens wat extra vitamines te nemen. Je merkt er niets van en denkt; “Dat zal het dus wel niet zijn”. De pot is leeg en we gaan weer naar plan A in veel gevallen.

Dat de dosering van zo’n vitaminepilletje veel te laag is gedoceerd of slechts namaak vitamines zijn komt vaak niet in je op. Dat er net als bij voetballen gekeken moet worden naar de samenstelling van het team om de wedstrijd te winnen, … pff veel te veel werk.

Dat is vaak in een notendop hoe het kan gaan.

Ik ging dus aan het puzzelen met plan B, en nee ik merkte ook helemaal niets maar ging door en vooral aan het puzzelen. Hoe zit dit nou allemaal, vanwaar alle tegenstellingen en tegenover gestelde adviezen. Ik had geluk. 

Want ik kreeg steeds meer last aan beide polsen. Carpal Tunnel Syndroom was de diagnose en ik moest aan beide polsen geopereerd worden was het advies. NO Way dacht ik want dan kan ik een half jaar geen plaatjes draaien in de discoteek. Een kleine zoektocht bracht mij bij Mevr Spieksma in Den Haag via mond tot mond reclame. Ik moest mijn dieet aanpassen en acht weken later was ik nog niet beter maar wel klachtenvrij. Dus de zoektocht en levensstijl aanpassingen werden doorgezet. Een foto van mijn ruggenwervel toonde ook niet veel goeds. Verder puzzelen en ook dat kwam door de aanpassingen aan de voeding goed. Een lezing van een arts over de omega 3 / omega 6 balans gaf me weer nieuwe inzichten. Een vraagje aan die arts over mijn stijve nek, zou dat er ook iets mee te maken kunnen hebben? Zijn advies, ga morgen beginnen met 15 hoogwaardige visolie supplementen waar veel omega 3 inzit en dit bouw ja af elke dag van 14, 13, 12 tot 1 á 2 per dag. Einde van de maand mijn nek problemen opgelost na drie jaar !!

De afgelopen 27 jaren heb ik uitgerekend –een enkele dag- gehad dat ik mij wat minder energiek voelde. Jij hebt geluk gehad zeggen mensen dan, “ja mijn hoela”, ik weet wel beter. 

En ik puzzelde lekker verder de jaren daarna. Bezocht vele artsen die het ook niet wisten in de rol van independent representative voor SpectraCell laboratorium die intracellulaire metingen deden op cellulair niveau. Veel geleerd ook over kanker, wat je ar aan kan doen en vooral hoe het ontstaat dus, … ook hoe je het kan voorkomen [!] 

Mijn meest recente ontdekking is het EMG Perth systeem dat we nu dagelijks toepassen thuis. [Reset: dé andere kijk op geneeskunde] Hier onder zie je de geavanceerde artsenversieBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk